Veel verschillende services getest en deze is by far de beste! Veel content, zelfs niche-films. Het is in het begin even zoeken hoe alles is ingedeeld, maar met de zoekfunctie vind je snel alles... Vis mer

Al jaren klant en recentelijk weer met 2 jaar verlengd. Tuurlijk werkt het niet 100% van de tijd, maar over het algemeen heb ik er weinig problemen mee. Heb in de afgelopen jaren tig verschillende pro... Vis mer

Snel, professioneel, goed en vriendelijk geholpen. Direct kontakt zonder het bekende kastje naar de muur effect, ook na 23:00. Beeld en geluid van de server is buitengewoon betrouwbaar en goed.... Vis mer

4,5

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Snelle service

Snelle service, altijd betrouwbare klantenservice. , service werkt altijd. En altijd even vriendelijke mensen.
Grote aanbod van films en series en zenders. Super tevreden.

16. april 2026

Fijn product goede service

Ik ben nu ruim 2.5 jaar klant en ik ben zeer tevreden over het product. Als er niet werkt is er altijd een medewerker beschikbaar. Tot nu toe heb ik drie keer ik de avond een vraag en binnen 2 minuten ben ik geholpen.

Werkt fantastisch

Eerst 1 maand silver gekocht nu verlengt naar 3 maanden gold. Alles werkt zo top + je hebt het geld er zo uit als je bijv viaplay gaat kijken of paar films. Echt een aanrader

Uitermate tevreden.

Uitermate tevreden.
Vandaag weer verlengd, snel geregeld.
Al meerdere mensen aangebracht.
Contact verloopt snel en soepel.

Goed tevreden over Beehoster

Goed tevreden over Beehoster.
Ben nu 1,5 jaar lid en nooit problemen ervaren. Ze zijn 24/7 bereikbaar en reageren altijd binnen minuten.

11. april 2026

Grandioze IPTV en service, bedankt Beehoster!

Super kwaliteit IPTV, met elke zender, serie of film aanwezig die men kan wensen en ook nog maandelijks goedkoper dan de standaard TV providers. Daarnaast is er ook een zeer behulpbare en vriendelijke klantenservice, die zelfs laat in de avond beschikbaar is. Ik kan het zeker aanbevelen!

Jullie zijn weer een zeer tevreden klant rijker! Ik blijf zeker verlengen!

Supergoede IPTV en snelle support

Ik heb die iptv voor 1 dag test geregeld en ook voor een maand. Ik ben echt supertevreden met de kwaliteit. Kleine probleempjes worden meteen opgelost, daarom geef ik een top review en raad ik iedereen deze iptv-service aan.

9. april 2026

Super kwaliteit...geweldig...

Super kwaliteit, snelle service
Ongelooflijk veel aanbod...heb nog niets gevonden wat ik niet kon kijken... echt geweldig....
Enigste minpuntje is dat het aanbod aan zenders zo groot is dat ik 10 min moet schollen om bij de erotische zenders te komen..

Fijn en betrouwbare

Toppie die iptv-service! Ik ben nu al bijna twee jaar een trouwe klant en nog steeds super tevreden. De zenders zijn altijd van goede kwaliteit, perfect voor het volgen van mijn favoriete films en series. Wat ik vooral fijn vind, is dat de support altijd bereikbaar is en ze echt meedenken als er iets is. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede streaming.

Prima provider !

Echt top hoor, die service is goed. Ik ben nu twee jaar een trouwe klant en nog steeds super tevreden.
Net weer verlengd voor 1 jaar, beeldkwaliteit goed en klantenservice goed bereikbaar.

9. april 2026