Bedshop de Duif Zutphen Anmeldelser

1. Sengetøysbutikk
  2. Sengebutikk
  3. Soveromsmøbler
  4. Madrassbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bedshop de Duif, de grootste specialist op het gebied van bedmode en textiel. Waar u nog persoonlijke aandacht krijgt. Kom langs in Enschede of Zutphen.

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Handdoeken; nog geen jaar in bezit en nu al aan vervanging toe!

Nog geen jaar geleden voor ruim €250 euro aan handdoeken gekocht, helaas binnen een jaar volledig aan vervanging toe. We kunnen er letterlijk doorheen kijken, ze drogen niet meer af, ze zijn erg dun en de scheuren en gaten zitten erin. Mail gestuurd en na veel mail verkeer heen en en weer gooide ze het probleem bij ons dat ze helemaal verwassen zijn maar daar zijn handdoeken toch gewoon voor of moeten ze voor de sier in de badkamer blijven liggen? Nu wilde ze uit coulance een korting aanbieding bij onze eerstvolgende aankoop en meer konden ze niet voor ons doen, ze adviseerde wel de betere handdoeken aan dan die we nu hadden besteld dus ze staan ook niet achter hun eigen handdoeken, slecht. Dus wij zijn en al onze handdoeken kwijt, ons geld kwijt en als het aan hun ligt voor een tweede bestelling weer geld kwijt en dan nog een groot vraagteken wat voor kwaliteit wij krijgen. Hier gaan wij natuurlijk niet mee akkoord. Dus ze verdienen niet meer dan 2 sterren, service is heel slecht en de kwaliteit net zo slecht als hun service.

17. november 2025

Nieuwe hoeslakens

Ik heb 4 hoeslakens besteld, en waren snel geleverd in 2 ervan zat een productie fout.
Ik mocht de lakens kosteloos terugsturen en na beoordeling bleek mijn klacht gegrond ik kreeg direct 2 nieuwe hoeslaken toegestuurd en deze zijn wel goed.
Ik vind het heel netjes van deze firma en ben blij met mijn nieuwe goede hoeslakens.
Volgende keer bestel ik zeker bij Bedshop de Duif

20. april 2022

Op zich goede ervaring met het bedrijf

Op zich goede ervaring met het bedrijf. Bezorging was snel. Pakket netjes verpakt. Maar het product valt erg tegen. Ik heb een badmat gekocht. Het is net een handdoek en de hoeken krullen om. Ik heb hem daarna gewassen op 30graden en vochtig neergelegd maar de hoeken krullen weer om. Spijt van deze aankoop. En terugsturen kan niet meer omdat ik hem al gewassen heb.

23. oktober 2020

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis