Slechte service, afspraken niet nakomen, liegen, kastje naar de muur, en ga zo maar door. Bestelling 31-12-2022 geplaatst, laatste levering 08-08-2023!!!!! Dag 2 motor kapot. Week later vervange... Vis mer
Selskapet har svart
Wederom bedankt Beddenplein! Voor de 3e keer een bed bij jullie besteld, en weer naar volle tevredenheid afgehandeld. Binnen 8 weken bezorgd! Prachtige kleur ook, hemelsblauw! Jammer van de slechte re... Vis mer
KOOP NOOIT BIJ BEDDENPLEIN. Zoals vele reviews hier allemaal hetzelfde verhaal. Wat een slecht bedrijf in januari bed besteld 4x verschoven geweest omdat de leverancier niet had geleverd en 1 bed... Vis mer
Selskapet har svart
Beddenplein een online beddenwinkel die gespecialiseerd is in boxsprings en (kinder)bedden. Je vindt hier niet alleen maar de mooiste boxsprings en (kinder)bedden, je maakt jouw slaapkamer compleet met bijvoorbeeld bijpassende nachtkastjes of een dekenkist, ook voor diverse accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Voor al jouw vragen staan wij 7 dagen in de week van 7.30 -23.00 voor je klaar zodat jij de juiste keuze maakt. Wij bezorgen gratis door geheel Nederland en België!
Cartografenweg 20a, 5141 MT, Waalwijk, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het is een prachtig bed en altijd een super service .. jullie zijn een echte aanrader! Top!!!

Svar fra Beddenplein
Please also read Google reviews before buying a bed from this company. They promised a delivery time of 7 weeks, but it ended up being delayed multiple times, totaling months! Also beware that they use 3rd party for call center, bed supplier, delivery, and they wash their hands of any responsibility, blaming the supplier. If you value your time, money and sanity, stay away from Beddenplein. There are plenty of better options out there that truly value its customers and provides a service they deserve.

Svar fra Beddenplein
We hebben Helaas we hogere stappen moeten ondernemen moeten dat naar verschillende keren weken beloofd geld terug gestort zal worden ook net als bed wordt steeds uit gesteld ook betaling heb meer 40 werkdagen verder nog niet ontvangen steeds wordt gezegd door gestuurd betreffende afdeling en zo lezen meer gebeurt lijk wel als we niet serieus genomen wordt door de betreffende afdeling wij waren nu keer klaar mee daarom nu en dat we juridische stappen ondernemen.
Jammer dat zo hebben moeten lopen uiteindelijk gaat beddenplein meer kosten de kosten door berekend aan debiteur en naar deze ervaring zal ik nooit terug komen om wat bestellen en nogmaals jammer dat zo hebben lopen moet had liever anders opgelost maar we hadden geen keus meer er in
Eerst ,met bed 13 weken niet er was en nu nog terug betalen.
mag hopen beter wordt in u bedrijf voor toekomstige klanten
De klantenservice vriendelijk te woord daar niet liggen maar bij de betreffende afdeling wie vrandwoordig is.

Svar fra Beddenplein
24 april heb ik een dekbed overtrek besteld en betaald. Deze kwam niet binnen. Meerdere malen gevraagd maar uiteindelijk te horen gekregen dat hij gewoon niet meer leverbaar is. Er is toen een toezegging gedaan dat ik mijn geld terug zou krijgen. Meerdere malen gevraagd en uiteindelijk een bericht dat ik het binnen 30 werkdagen terug zou krijgen. Tot op heden nog niets ontvangen...... Hier bestellen wij nooit meer

Svar fra Beddenplein
November 2021 een bed besteld. Na twee weken liet het hoofdbord al los. Er is een monteur langs geweest om het hoofdbord opnieuw vast te zetten maar die heeft het hoofdbord helemaal verkeerd vastgezet. Schroeven lieten na 2 dagen weer los. Gemaild voor een gepaste oplossing maar je mag gewoon betalen voor een nieuwe, ook al zit je binnen de garantie termijn. Matrassen schuiven enorm zonder goed hoofdbord dus aan een fijne nachtrust kom je met een bed van beddenplein niet toe.

Svar fra Beddenplein
Waardeloos bedrijf. Vooral de levering. Dames bij de klantenservice doen hun best wel, blijven vriendelijk.
Levering zou binnen 5 werkdagen zijn, inmiddels wacht ik al maanden. Ik heb een alternatief aangeboden gekregen het leek er even op dat t goed zou komen. Maar na 3 keer een andere leveringsdatum is vanochtend een bed afgeleverd zonder poten, zonder hoeslaken en zonder topper. In 1 woord waardeloos.

Svar fra Beddenplein
Zaterdag 11 Maart in de winkel geweest, een bed besteld met daarbij een aanbetaling en met de belofte deze binnen 6 weken geleverd te krijgen. 6 weken is inmiddels 4 maanden verder en nog steeds geen bed. Levering meerdere malen uitgesteld!
Tussentijds ook nog tussen 2 alternatieven kunnen kiezen maar dit niet gedaan en toch de keuze gemaakt om te wachten op het oorspronkelijk bestelde bed. Daarna toch maar een leenbed gekregen want het ging natuurlijk weer een paar weken langer duren ( na de zoveelste belofte ).
Nu zou het bed eindelijk geleverd worden staat er in de leverbevestiging dat het een bedrade motor is terwijl wij een DRAADLOZE hebben besteld.
En ook zonder voetenbord terwijl wij ook die MET voetenbord besteld hebben.
Nu toch maar de keuze gemaakt om alles te annuleren!.
En dan komen ze mij nu vertellen dat mijn aanbetaling niet in het systeem staat, en dat ik wel akkoord ben gegaan met het alternatieve voorstel.
Ik ben helemaal niet akkoord gegaan met het voorstel want anders was mijn alternatieve bed hier allang geweest want dat was een zogenaamd
" voorraad model ".
En mij nu ook vertellen dat ze mijn factuur niet kunnen vinden in het systeem.
De factuur die zij mij uiteindelijk doorstuurde was dus het alternatieve bed wat wij dus niet geaccepteerd hebben!
Mevrouw aan de telefoon zegt glashard " dan bent u uw aanbetaling kwijt " want u heeft het alternatieve aanbod geaccepteerd.
WAT DUS NIET WAAR IS!
Conclusie: KOOP HIER GEEN BED
Bespaar uzelf de moeite en ga lekker elders opzoek.

Svar fra Beddenplein
Zeer zeer zeer ontevreden over dit bedrijf! Na 3 keer dat de levering verplaatst werd hebben we de bestelling geannuleerd. We wilde het bed graag na 2 maanden geleverd krijgen ipv 6 weken, dat moest makkelijk kunnen werd ons verteld bij de aankoop. Nu wachten wij al 2 maanden op de terugbetaling van het voorschot. Excuses hebben we niks aan! Gewoon terugbetalen ons voorschot! Ben ondertussen echt woedend!

Svar fra Beddenplein
Zo slechte service. Begin januari een boxspring gekocht. Zou binnen 6 weken geleverd worden. Werd pas 7 maart. Gelijk melding van gemaakt dat er een laatje van het nachtkastje beschadigd was. Zelf achteraan moeten zitten. Nu eindelijk wordt het pas 12/7 geleverd. Maar op 10/7 klacht gemeld dat bij het voetenbord een naad van de stof los laat. Hier heb je dus geen garantie op zeggen ze. Ze noemen het een scheur terwijl ik toch echt aan heb gegeven dat het zoals ook op de foto te zien is gewoon de stiknaad is wat los laat.
En ja hoor ook vandaag 11/7 weer bericht dat het lade weer niet geleverd gaat worden.

Svar fra Beddenplein
Na meer dan een half jaar ellende zou vandaag eindelijk ons hoofdbord van de boxspring komen..(daarvoor al 2x fout gegaan)
En je raad het nooit!! Werkelijk waar om te gillen dit! Het kan niet geleverd worden!!
Weer een maand verzet..dit word even gemeld 3 dagen ervoor..hoe dan!!?
De 4e topper,eindelijk de juiste dikte zit nog steeds een dikke vouw in het midden..
We kunnen 175 euro terug krijgen als we ervan afzien,nou heel apart de prijzen van een hoofdbord waren in de winkel toch echt een stuk duurder!
Hoe kan je als mens zijnde voor zn schandalig bedrijf willen werken!! Ik zou me kapot schamen als ik zo met mn klanten om zou moeten gaan!!!!

Svar fra Beddenplein
Het bed werd zo snel geleverd 2 jaar geleden zonder enige problemen. Na 1.5 jaar scheurde het matras door te veel spanning (binnen de garantietijd). Ze konden me een nieuw matras aanbieden voor €179, na een belletje kon het ineens voor alleen de voorrijkosten.
Nu, 6 maanden later, is de leverafspraak al 6x verzet en wordt er nu gezegd dat het nog ongeveer 8 weken duurt. Ik kan een compensatie krijgen van €50 ipv een nieuw matras, en met veel moeite €75 terwijl een nieuw matras €180 is. Never nooit meer beddenplein en ik hoop dat ik ooit een nieuw matras ga krijgen voor er juridische stappen ondernomen moeten worden. Ik ben niet de enige zo te lezen

Svar fra Beddenplein
Denk goed na voordat je hier een bed koopt. Als er onverhoopt iets mis gaat (door hun fout) laten ze je vallen als een baksteen!
Bij ons werd op de afgesproken dag een bed bezorgd, dit was alleen niet het bed wat we besteld hadden. Na onbeschoft te woord gestaan te zijn door een medewerkster is na 2 uur het betreffende bed weer meegenomen. Dan denk je, ze hebben vast een oplossing en doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen maar nee: Wij mochten een week op de grond slapen! Om het nog erger te maken hebben ze bij de eerste keer bezorgen van het verkeerde bed ook nog flinke schade aan onze trap gemaakt, hier trekken ze hun handen compleet vanaf en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Ik raad dit bedrijf dan ook absoluut niet aan.

Svar fra Beddenplein
Aangezien ze weinig met je klacht via de mail doen. Zie hieronder mijn ervaring;
Ik wil graag een klacht melden wat betreft onze aankoop bij jullie. Heel eerlijk gaan er een aantal zaken toch minder als verwacht. Met name de levering van het bed is niet naar behoren. We hebben de boxspring gekregen, maar wel zonder topper. De topper zou binnen 2 weken na geleverd worden, maar zonder topper zou er prima geslapen kunnen worden werd daarbij vermeld. Alleen moeten we concluderen dat dit eigenlijk niet zo is. Mijn vriendin en ik hebben sinds dat we op jullie bed slapen erg veel rug en nekklachten. Met name ik heb hier erg last van. Klachten die een jaar terug verholpen zijn via een traject bij de fysio, zijn opeens allemaal weer terug. Erg vervelend dus. En daarbij komt nu ook nog bij dat de levering van een topper weer met 2 weken verlengd is. En zoals ik hier in de reacties lees zal dit ook niet de laatste keer zijn. Ze zullen nog wel een paar keer de leverdatum verplaatsen (als ik de reacties hier lees). Een tijdelijke oplossing is ook al teveel gevraagd; even een andere topper die ze wel op voorraad hebben. Nee zak maar lekker in de stront denken ze.
Verder nog wat kleine op- en aanmerking op jullie service. Als eerste is het feit dat de levering wel erg makkelijk werd uitgesteld. Dit terwijl we hier met onze planning in de knoei kwamen. Het bed hebben we gekocht omdat mijn vriendin en ik zijn gaan samenwonen. Om deze reden moesten we dus 2 bedden naar de stort brengen. Hier hadden we een busje voor gehuurd met het idee om dit op een dag te kunnen doen. Dit lukte niet meer door de verlate levering helaas. Als laatste hadden we ervoor gekozen om het bed zelf in elkaar te zetten. Bij de levering stond erbij vermeld dat het bed tot over de drempel geleverd wordt, ook bij een appartementencomplex waar een lift in zit. We wonen in een appartementencomplex met lift, maar de chauffeur wou hem niet mee naar boven brengen.
Die laatste twee zijn kleinigheidjes, maar die eerste is uiterst vervelend vandaar deze mail. Ik hoop dat jullie dit in de toekomst veranderen, maar als ik eerlijk ben zal ik het bestellen bij jullie afraden bij vrienden en kennissen.
Ik wou dat ik eerder op deze site had gekeken. Voordat ik hier een bed besteld had.

Svar fra Beddenplein
Had ik maar voor ik wat bestelde bij de bedrijf de reviews gelezen .Dekbed besteld en afbesteld vanwege de te lange levertijd .Eerst zou het bedrag binnen 14 dagen teruggestort worden .Na mailtje werd het binnen 30 dagen nog steeds niet terug maar wel meteen moeten betalen bij bestellen!Slechte service gepikeerde medewerkers bestel hier nooit meer

Svar fra Beddenplein
Zojuist onze bestelling geannuleerd.
Wederom voorgelogen. Bed zou binnen zijn bij nieuwhof in Ommen ( pas na 4 x bellen vandaag ) alleen topper en pootjes zijn vertraagd. Dat slaapt niet lekker hoor zonder topper. Men kon niet zeggen hoe lang dat nog ging duren .
Zojuist Nieuwhof gebeld om te checken of ons bed daar staat. Zoals al verwacht, een grote leugen. Het bed is daar helemaal niet.
Dus Havana van beddenplein maar weer gebeld nu om te annuleren. Wij verwachten ons aanbetaalde geld vandaag nog teruggestort te krijgen. Zo niet, gaan we juridische stappen nemen of het geld zelf halen.
Te erg voor woorden dit bedrijf!!!! Mensen trap niet in de mooie praatjes bij aankoop,

Svar fra Beddenplein
Helaas hier weer een klant die al meer dan een half jaar wacht op de deel van de levering. Verder heb ik al meerdere dagen vrij genomen, omdat mij product geleverd zou worden. Toch weer niet geleverd!!

Svar fra Beddenplein
KOOP NOOIT BIJ BEDDENPLEIN.
Zoals vele reviews hier allemaal hetzelfde verhaal. Wat een slecht bedrijf in januari bed besteld 4x verschoven geweest omdat de leverancier niet had geleverd en 1 bed was beschadigd. Na 6 maanden komt eindelijk de boxspring maar zonder voetenbord topper pootjes .hele zooi geannuleerd en op laten halen. Wacht nu een maand op terugbetaling van mijn geld. Elke keer hetzelfde bericht excuses en nogmaals excuses maar doen ho maar. Wij gaan nu stappen ondernemen want dit pik ik niet . Slecht bedrijf!!!

Svar fra Beddenplein
levertijden kloppen totaal niet.. bed duurde 2 keer zo lang en inmiddels zijn we al 9 (!!!) weken op onze topper en extra pakketten…. klantenservice beloofd continu dat het er binnen 2 weken is maar niks daar…

Svar fra Beddenplein
2 januari 2023 besteld en afgelopen maandag eindelijk geleverd na zoveel belletjes, e-mails, appjes en 4 vrije dagen voor Jan doedel opgenomem verder. Ze zijn daar idd getraind in hoe met boze klanten om te gaan want ik lees bij iedereen hetzelfde antwoord. Als compensatie een dekbed overtrek over een bedrag van bijna 3000 euro wat ik 2 januari al neer geteld had. Dit bedrijf zorg te met recht voor hartkloppingen en walgelijk hoe men je laat zitten. 6 mnd er over doen wtf. Nooit meer dit bedrijf en nieuwe klanten, pas op als je met bedden plein in zee gaat. Niet als je snel een bed wilt hebben. Kan er bij mij niet in dat ik een bed, deken kist en voeten bord wel krijg en dat ik nog 2,5 mnd moet wachten op 2 nachtkastjes. Zeer slecht

Beste lezer
Zojuist de onderstaande bericht gekregen van Beddenplein:
"Wij zijn genoodzaakt om een andere leveringsafspraak te maken. We hebben je bestelde product helaas niet op tijd geleverd gekregen van onze leverancier. De nieuwe leverdatum is geworden: 17 juli"
Dit is de 7 de keer dat mijn bestelling met ordernummer NL47392 vanuit 17-02-2023 wordt geannuleerd....maar wij gaan het door misschien zal ik ooit het bed krijgen.
Gr. CLAUDIU SIMA

Svar fra Beddenplein
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.