Bedandbreakfast.nl Anmeldelser 302

4,6

Gemakkelijk, duidelijk, zoekfunctie, goede website. Ik mis functie en duidelijkheid over evt. annuleren. Dat is tussen huurder en verhuurder. Maar zou wat zakelijker kunnen en via website. Ook inlogge... Vis mer

Makkelijk zoeken maar een verbeterpunt zou zijn om te kunnen zien op de kalender of de accommodatie beschikbaar is. Volgens de kalender was een accommodatie nabij Sneek beschikbaar maar een dag later... Vis mer

Il sito Bedandbreakfast.nl ci è stato molto utile per organizzar eil nostro soggiornao ad Amsterdam. Abbiamo trovato diverse soluzioni molto interessanti ed economicamente alla nostra portata, visto a... Vis mer

Mooi ingericht en uitgerust met van alles om het de gast naar de zin te maken. Koffie, thee en fris beschikbaar, kleine extra's zoals een paaseitje of een koekje. Ruime tuin met meerdere plekjes om... Vis mer

1. Hotell

Bedandbreakfast.nl is dé B&B-specialist van Nederland.🌷 Al ruim 25 jaar zijn we thuis in de wereld van B&B's. Op onze vernieuwde website vind je eenvoudig de leukste adresjes waar je zorgeloos kunt genieten. Wij geloven in persoonlijke service. Zo boek je de B&B's in direct contact met de B&B-eigenaar en neem je eenvoudig contact op met onze klantenservice bij vragen.

4,6

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Wat een geweldige plek.

Wat een geweldige plek.
Vol met genoeg voorzieningen

En wat een mooie ontvangst en verzorging
(eigenlijk liever niet te delen omdat het dan te druk wordt en er geen plaats is als ik weer heen wil. Maar delen is voelt toch beter)
Ik heb genoten !!
Op naar het volgend bezoek

25. oktober 2025

Alles stimmt

Einfach. Unkompliziert.

27. september 2025

Svar fra Bedandbreakfast.nl

Herzlichen Dank! Schön, dass alles gepasst hat und Sie die unkomplizierte Handhabung unserer Buchungsplattform Bedandbreakfast.nl schätzen.

Viele Grüße
Ruth Elsässer
Team Bedandbreakfast.eu

Boekingssite niet op orde.

Heel eenvoudig, zorgen dat je kalender met vrije of niet boekjaren periodes up to date zijn. Via jullie site 3 maal gezocht en tot 3 x foute info op jullie site. Daar wij zelf verhuren in het Hochsauerland waar wij ook wonen is een goede boekingssite met alle boekbare en niet boekbare periodes van belang.

25. september 2025

Beste Stefan,

Hartelijk dank voor je feedback! Wat jammer dat je een aantal keer te horen hebt gekregen dat je niet terecht kon bij de B&B. We begrijpen dat dit erg vervelend is. B&B's hebben zeker de mogelijkheid om in hun kalender aan te geven wanneer zij niet beschikbaar zijn. Je mag deze situaties altijd bij ons melden, dan kunnen we de B&B helpen bij het updaten van hun kalender.

Ik hoop dat je uiteindelijk toch een leuke accommodatie hebt kunnen vinden via Bedandbreakfast.nl.

Met vriendelijke groet,

Eelke - Bedandbreakfast.nl

Uitstekende ervaringen via deze site

Ik ben veel onderweg en maak veel gebruik van deze site en heb ook bijna altijd een goed onderkomen kunnen vinden. De site is overzichtelijk en ik kan bij de voorzieningen goed zien welk onderkomen geschikt is voor mij.

24. september 2025

Leuke

Leuke, informatieve site. Ik mis prijzen en de mogelijkheid om rechtstreeks te reserveren.

27. august 2025

Goedemorgen Daan,

Hartelijk dank voor je feedback. Wat fijn om te lezen dat je met plezier gebruik hebt gemaakt van Bedandbreakfast.nl. Je kunt op ons platform voordat je boekt de prijzen van de betreffende accommodatie zien. Nadat je een reserveringsaanvraag hebt geplaatst neemt de B&B contact met je op om dit samen af te stemmen tot een definitieve reservering.

Hopelijk zien we je snel weer terug op Bedandbreakfast.nl!

Groet,
Eelke

Verlässliche Infos

Verlässliche Infos, unkomplizierte Buchung

27. august 2025

Lieber Uwe,

Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung! Wir freuen uns sehr, dass Sie unsere Informationen als verlässlich empfunden haben und die Buchung unkompliziert war. Wir freuen uns, Sie auch in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Herzliche Grüße
Ruth Elsässer