Bedandbreakfast.nl Anmeldelser 302

4,6

Il sito Bedandbreakfast.nl ci è stato molto utile per organizzar eil nostro soggiornao ad Amsterdam. Abbiamo trovato diverse soluzioni molto interessanti ed economicamente alla nostra portata, visto a... Vis mer

Mooi ingericht en uitgerust met van alles om het de gast naar de zin te maken. Koffie, thee en fris beschikbaar, kleine extra's zoals een paaseitje of een koekje. Ruime tuin met meerdere plekjes om... Vis mer

1. Hotell

Bedandbreakfast.nl is dé B&B-specialist van Nederland.🌷 Al ruim 25 jaar zijn we thuis in de wereld van B&B's. Op onze vernieuwde website vind je eenvoudig de leukste adresjes waar je zorgeloos kunt genieten. Wij geloven in persoonlijke service. Zo boek je de B&B's in direct contact met de B&B-eigenaar en neem je eenvoudig contact op met onze klantenservice bij vragen.

4,6

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Hallo,
Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung! 😊
Es freut uns sehr, dass alles bestens gelaufen ist. Und wir hoffen, dass Sie einen wunderschönen Aufenthalt in einem unserer B&Bs haben.

Herzliche Grüße
Ruth Elsässer
Team Bedandbreakfast.eu

Handig maar mis nog paar opties

Gemakkelijk, duidelijk, zoekfunctie, goede website. Ik mis functie en duidelijkheid over evt. annuleren. Dat is tussen huurder en verhuurder. Maar zou wat zakelijker kunnen en via website. Ook inloggen en boeking kunnen bekijken via website zou aanvulling zijn. Maar misschien is deze site niet daarvoor bedoeld. En alleen aanbod bekijken.

28. mars 2026

Geen correcte gegevens.

Er waren volgens jullie site geen kamers vrij terwijl dit in werkelijkheid wel zo was.

27. mars 2026

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor je feedback! Vervelend om te lezen dat de beschikbaarheid op Bedandbreakfast.nl niet juist was weergegeven. Zou je ons (via het contactformulier op de website) kunnen laten weten om welke accommodatie het gaat? We helpen ze dan graag bij het updaten van hun kalender.

Alvast bedankt!

Groet,

Eelke - Bedandbreakfast.nl

Makkelijk maar er is ruimte voor een verbeterpunt…

Makkelijk zoeken maar een verbeterpunt zou zijn om te kunnen zien op de kalender of de accommodatie beschikbaar is. Volgens de kalender was een accommodatie nabij Sneek beschikbaar maar een dag later kreeg ik te horen dat het vol was. Verder zoeken naar een andere accommodatie leverde weer die B en B op. Mag van mij dus verbeterd worden

25. mars 2026

Sauberkeit, Freundlichkeit

wir fahren jetzt zum 3. Mal nach Zeeland. Die Unterkunft mit Frühstück ist einfach super, nette Gastgeber mit Linda in B&B Veers Buuten. Man kann es einfach nur empfehlen. Gruss Horst M.

25. mars 2026

Lieber Horst,

vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung und Ihre Treue! Bereits zum dritten Mal Zeeland, das freut uns sehr! 😊

Es ist schön zu hören, dass Sie mit der Sauberkeit, der Freundlichkeit und Ihrem Aufenthalt bei Linda im B&B Veers Buuten so zufrieden waren. Genau solche positiven Erfahrungen möchten wir über unsere Plattform möglich machen.

Wir wünschen Ihnen schon jetzt eine wunderbare nächste Reise und freuen uns, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Herzliche Grüße
Ruth Elsässer