Een last minute geboekt naar Athene. Vlucht, hotel en transfer. Voor de zekerheid via whatsapp contact opgenomen voor onze vlucht tickets etc. Snelle reactie, duidelijke informatie. Je krijgt alles ne... Vis mer

Selskapet har svart
Heel fijn contact gehad via whatsapp. Snelle en uitgebreide reacties. Ook uitgebreid antwoord op vragen. Erg fijne manier om toch persoonlijk geholpen te worden bij het boeken van een vakantie. Ze nem... Vis mer
Selskapet har svart
Dankzij Bebsy een prachtige rondreis door Albanie gemaakt. Was tot in de puntjes verzorgd! Heel fijn. Altijd bereikbaar voor vragen, ook buiten kantoortijden. Volgende reis zeker weer via Bebsy!
We hadden een 3-daagse Citytrip naar Bologna geboekt incl. Vlucht en Hotel I Portici Bologna. We hadden geen ontbijt geboekt met de gedachte om dit bij de lokake gelegenheden te gebruiken. Bij aankoms... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten

Nijverheidsweg 1, 2031 CN, Haarlem, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 61 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik kreeg snel een reactie op een vraag.
De appjes zijn correct en niet opdringerig.
Na vragen reageren ze snel en op een prettige manier!
Alles klopt bij deze organisatie! Absolute aanrader.
Kreeg na boeking al snel de betaling door. Deze was makkelijk via een link te voldoen.
Kreeg vlug reactie op de boeking en er was meegedacht over een mooi alternatief.
Allereerst ook de beste wensen voor 2026 en dat er maar heel veel mensen van een heerlijke vakantie kunnen gaan genieten door jullie voorgesteld .
We hebben ook zeer goede ervaring met jullie ,we hadden een reis voorstel aangevraagd en al heel snel werd er gereageerd door Bebsey ,om een reis voor 3 weken te plannen naar Sardinie.
Een heel mooi voorstel ,maar we maken er jammer genoeg geen gebruik van omdat we eerder dit jaar onverwachts naar Curaçao gaan en we woning ruil gaan doen ,dus dat is ook heel gaaf .
Maar we gaan zeker nog ern keertje gebruik van jullie diensten maken .
Bij deze heel erg bedankt voor het uitzoeken van onze reis .
Vriendelijke Groeten Anita Gravers
Bebsy is via Whatsapp altijd bereikbaar. Zelfs in het weekend.
Je vragen worden direct én adequaat behandeld en uitgevoerd.
Echt een heel fijne ervaring
Derde keer dit jaar op reis met Bebsy. Altijd vlot contact via Whatsapp. Vorige keer mixed-up met de booking, cadeaubon gekregen en deze keer gaan gebruiken.
Fijne medewerkers, denken mee, zijn goed bereikbaar via telefoon en whatsapp. Leuke rondreis geboekt, goed geïnformeerd van tevoren en tips gehad. Auto was goed geregeld, alleen de opdringerige verhuurders met hun extra verzekeringen blijven irritant, zoals altijd. De 'rondreis' (3 acc/11 dgn) was prima verzorgd met ontbijt en locaties goed gekozen. Dus uitstekende ervaring met reizen via Bebsy 👍
Wij hebben een 8 daagse reis geboekt naar Madeira en zijn verbleven in 4 verschillende hotels. Alles was perfect geregeld. Goede hotels met allemaal uitstekende ontbijtbuffetten. Een prima huurauto gekregen. Toen we daar, buiten onze schuld, schade aan kregen en dat aan Bebsy is gemeld hadden we het schade bedrag binnen twee dagen op onze rekening staan. Enige puntje van kritiek is dat het aanrijdingsformulier uitsluitend in het Portugees ter beschikking was. Het zou goed zijn als Bebsy haar klanten hier op wees en adviseert een Engelstalig formulier mee te nemen. Voor de rest : in een woord PRIMA. Een organisator die zijn werk verstaat en een onbezorgde reis regelt.
Een lang weekend via Bebsy geboekt. Compleet pakket met retourvlucht, hotel en huurauto. Net als de vorige keren was alles goed geregeld en dus naar tevredenheid. We zijn alleen opgelicht door het autoverhuurbedrijf. Er is een zogenaamde schade van ruim €600 op mijn creditcard ingehouden. Dit bedrijf (RecordGo in Malaga) stuurt foto’s met schade van andere auto’s, schrijft een bedrag af van je creditcard en reageert vervolgens nergens op. Ik kan alles aantonen, met foto’s, video’s en ander bewijs. Er was geen schade bij inleveren. Het mooiste is dat de zogenaamde schade om 13.00 uur is afgeschreven, terwijl ik de auto pas 3 uur later heb ingeleverd.
Ik heb dit ook bij Bebsy gemeld en die doen hier niks aan. Sterker nog, de enige reactie is “dat ik zelf heb getekend bij het ophalen van de auto en geen aanvullende verzekering heb genomen”. Natuurlijk heb ik getekend, dat doe je toch ook in het hotel als je incheckt! Bebsy trekt zijn handen ervan af, heel makkelijk. Ik koop een totaalpakket bij Bebsy, betaal ook aan Bebsy en als ik vervolgend aantoonbaar word opgelicht, laten ze je stikken met smoesjes om eronderuit te komen. Voor mij dus nooit meer Bebsy, ik heb nul vertrouwen meer in de bedrijven waar ze mee in zee gaan. Internet staat vol met vergelijkbare oplichting door dit autoverhuurbedrijf en Bebsy zegt simpelweg dat ze niet direct met dit bedrijf zaken doen en dus niet aansprakelijk zijn. Gatver wat een treurige manier om zo met je klanten om te gaan. Nooit meer Bebsy!
Nog even dit: op 22 december heeft Bebsy gereageerd op deze review; ze willen tot” een zorgvuldige en passende afronding” met mij komen. Inmiddels is het bijna februari en heb ik uiteraard niks meer gehoord. Gevalletje van even een reactie geven op hoe goed ze dit wel oppakken, maar vervolgens gebeurt er niks.
Sneu bedrijf.

Svar fra Bebsy
In 5 dagen hebben we de hoogtepunten van de golden cirkel op IJsland van dichtbij kunnen aanschouwen en beleven. De hotels waren typische IJslandse hotels met zeer goed ontbijt. De hotels waren dichtbij de bezienswaardigheden waardoor deze bezoeken makkelijk bereikbaar waren. De vlucht, hotels en autohuur was vooraf geregeld en iedereen was hiervan op de hoogte.

Svar fra Bebsy
Wij hebben er een mooie ervaring in Egypte opzitten.
Wij zijn een koppel met elk een drukke baan waarbij wij helaas niet steeds baas zijn over onze eigen agenda. Hierdoor is het steeds puzzelen om gelijktijdig weg te kunnen en deze te laten passen in de door Bebsy of andere reisorganisaties voorgestelde periodes.
Zo was ik vorig jaar voor zaken op Sicilië en liet ik mijn geliefde nareizen. Wij kozen voor een rondreis met meerdere hotels en huurauto. Bebsy paste zonder problemen de voorgestelde rondreis aan zodat deze mooi aansloot op mijn zakenreis.
Dit jaar was het eveneens moeilijk puzzelen en paste Bebsy de op de website voorgestelde reis aan naar onze wensen zowel wat betreft de vertrekdatum, duur van de reis als vertrekluchthaven. Hierbij kregen wij een goed leesbare offerte en aansluitende factuur rond de meerkosten. Wat een service….
Bebsy begreep ook goed onze reiswensen en zorgde via hun Egyptische partner, Egypt Tour Packages, voor een gepaste gids, vervoer en accommodatie.
Tijdens de reis waren beide reisorganisaties vlot bereikbaar en kregen wij het gevoel niet het zoveelste nummertje te zijn. Zo konden wij tijdens ons verblijf vlot tickets regelen voor het Grand Egyption Museum met gids. Hierbij waren beide allesbehalve opdringerig commercieel. Zowat alles kon, niets moest......Wij kregen het gevoel dat alles met de glimlach gebeurde om ons een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
Mochten wij zelf een reisje op maat willen regelen zouden wij wellicht niet beterkoper uitkomen en ons heel wat werk/zorgen op de hals halen. Ook zie ik de Tui’s, corendons, sunwebs geen dergelijke services leveren.
Kortom, Bebsy tot volgend jaar.
Gerdi Logghe

Svar fra Bebsy
Wij wilden een rondreis verlengen en twee een-persoonskamers en dat is gelukt. Tevens hebben de medewerkers geprobeerd voor ons de goedkoopste accommodatie te vinden omdat sommige hotels de hoofdprijs vragen voor een-persoonskamers.

Svar fra Bebsy
Een bij boeking verwerkte kortingscoupon was in de factuur niet verrekend, maar na telefonisch contact is mij per WhatsApp op zeer korte termijn een oplossing voor geboden. De korting is alsnog direct op de factuur verwerkt; geweldig!

Svar fra Bebsy
Duidelijke uitleg op mijn vraag.

Svar fra Bebsy
Ik heb voor het eerst geboekt bij Bebsy en heel prettig ervaren. Zeer klantvriendelijk! Diverse vragen van mij over Zanzibar werden keurig en direct beantwoord. Ook vele tips gekregen. Ik boek in de toekomst zeker weer bij Bebsy. Een aanrader!!

Zooo goed geholpen!!
Normaal boeken wij via internet met Bebsy, maar ik kan dit niet mijn liefde van mijn leven wel, maar die was in het buitenland op tour met de band.
Dus ik heb het telefonisch gedaan!
Hele lieve, geduldige jongeman🙏 echt super!!! 🙏🙏🙏🙏💃
Hele fijne klantenservice met supersnel contact via WhatsApp. Vragen werden snel beantwoord en er werd heel goed meegedacht. Reis geboekt, en nu lekker verheugen!
Fijne organisatie, het voelt heel persoonlijk
Het was meer dan ik vroeg duurde alleen net iets langer omdat t denk ik weekend was
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.