Een last minute geboekt naar Athene. Vlucht, hotel en transfer. Voor de zekerheid via whatsapp contact opgenomen voor onze vlucht tickets etc. Snelle reactie, duidelijke informatie. Je krijgt alles ne... Vis mer

Selskapet har svart
Heel fijn contact gehad via whatsapp. Snelle en uitgebreide reacties. Ook uitgebreid antwoord op vragen. Erg fijne manier om toch persoonlijk geholpen te worden bij het boeken van een vakantie. Ze nem... Vis mer
Selskapet har svart
Dankzij Bebsy een prachtige rondreis door Albanie gemaakt. Was tot in de puntjes verzorgd! Heel fijn. Altijd bereikbaar voor vragen, ook buiten kantoortijden. Volgende reis zeker weer via Bebsy!
We hadden een 3-daagse Citytrip naar Bologna geboekt incl. Vlucht en Hotel I Portici Bologna. We hadden geen ontbijt geboekt met de gedachte om dit bij de lokake gelegenheden te gebruiken. Bij aankoms... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten

Nijverheidsweg 1, 2031 CN, Haarlem, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 61 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima en uitgebreide vakantiewebsite met vele aantrekkelijke bestemmingsmogelijkheden tegen aantrekkelijke prijzen.
Relatief makkelijk om met het bedrijf rechtstreeks contact op te nemen via mail of WhatsApp.
Helaas is door Geopolitieke spanningen in Iran onze geplande Dubai trip van 28/2/26 tem 6/3/26 niet doorgegaan omdat de Transavia vluchten tot 8/3/26 geannuleerd werden. Mvg, Robert

Svar fra Bebsy
Het boekingsproces was goed en prettig maar eenmaal op de plek van bestemming (IJsland) niet meer. Erg slecht bereikbaar, auto niet goed geboekt, niet reageren op klacht. Ik zou deze aanbieder niet aanraden.

Svar fra Bebsy
We hebben onlangs geboekt (aanbetaling) en hadden voor de boeking nog wat vragen over de reis. We hebben heel prettig contact gehad met een medewerker via telefoon en whatsapp. De medewerker dacht goed mee en reageerde snel op onze vragen. Prijs/kwaliteit scoort Bebsy hoog. We hopen dat de vakantie ook voorspoedig zal verlopen. Tot nu toe goede service!

Svar fra Bebsy
Wij hebben gedoe gehad met Ryanair. Hun app werkte een dag lang niet i.v.m. storing waardoor wij niet via de app konden inloggen én niet op de website. Resultaat: €30 p.p. betalen om op vliegveld in te checken; afzetters.
Contact gehad met bebsy die echt hebben geprobeerd mij te helpen maar helaas niet veel konden doen. Het zou veel tijd en geld kosten om überhaupt iets te kunnen dus heb het daar bij gelaten.
Bebsy kon een redelijke compensatie geven. Geen geld terug, wel korting op een volgende boeking. Tevreden? Ik had liever geld terug gehad maar daar kan Bebsy verder niets aan doen.

Svar fra Bebsy
Bebsy is via Whatsapp heel laagdrempelig te bereiken voor allerlei vragen. Ze beantwoorden zelfs in het weekend! Ze regelen alles snel en goed. Een aantal jaren geleden hebben we met Bebsy een rondreis door Cuba gemaakt. Waren we zeer tevreden over! Nu gaan we een rondreis maken door Albanië met echt prachtige hotels voor een hele redelijke prijs! Fijn om te weten dat mocht er iets zijn op reis, dat je Bebsy gemakkelijk kunt bereiken. Echt een pluspunt!

Svar fra Bebsy
Er werd snel, taalkundig correct en inhoudelijk duidelijk gereageerd.

Svar fra Bebsy
Citytrip Milaan geboekt, maar nog enkele vragen ivm met deze boeking. Hier werd direct en supervriendelijk op geantwoord. Top!

Svar fra Bebsy
Prettig geholpen door de medewerkers van Bebsy. Helaas zijn er ook wat slordigheden geweest rondom het foutief overnemen van doorgegeven gegevens. Maar die werden wel goed en spoedig hersteld. Voor ons de volgende keer gewoon weer Besby, zonder twijfel.

Ze hebben goed meegedacht over mijn 8 daagse reis naar Albanië

Svar fra Bebsy
Alles is goed geregeld, van vliegreis tot transfer tot hotel, alles ging goed. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord.

Svar fra Bebsy
Ze waren zo coulant om een impulsief geboekte reis onmiddelijk te annuleren

Svar fra Bebsy
Wij zijn helemaal niet goed met de computer en gsm om deze reis te regelen en hebben we telefonisch contact opgenomen met Bebsy. Wij konden niet online inchecken, toen kwam onze redende engel Daan , hij stelde ons volledig gerust en heeft dat allemaal geregeld voor ons en de tickets doorgestuurd met what’s app, geweldig toch 🙏
Daarna heeft hij voorgesteld om 30 u voor de terugvlucht een berichtje te sturen om weer in te checken voor te terug vlucht , en deze tickets weer door gestuurd.
Dat is een geweldige ervaring, hartelijk dank 👍👍👍👊👍

Svar fra Bebsy
Heb al een keer eerder net bebsy gereisd en alles klopt vanaf het boeken tot het hotel! Geen verssingen

Svar fra Bebsy
Bebsy is een fijn bedrijf met mooie pakketreizen. Al een paar keer bij hen geboekt en altijd een top vakantie gehad! Als er iets is of je kunt iets niet vinden? Geen probleem, op de app heb je zo contact!

Svar fra Bebsy
Ik word altijd vriendelijk en snel geholpen,

Svar fra Bebsy
Goede ervaring omdat er snel.werd gereageerd. Duidelijk. Vriendelijke en geduldige reactie. Ik was een beetje in paniek door een verkeerde boeking

Svar fra Bebsy
Snel en duidelijk antwoord en na boeking mijn extra bagage bij kunnen boeken. Ook een kleine korting omdat ik 2 reizen met Bebsy heb geboekt dit jaar.

Svar fra Bebsy
Fijne organisatie, Vriendelijke medewerkers, eenvoudige en snelle communicatie via WhatsApp.

Svar fra Bebsy
Zeer tevreden mee. Klantenservice altijd behulpzaam en vrindelijk. Meerdere keeren met Bebsy weekend in Barcelona en Rome geweest.

Svar fra Bebsy
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.