Een last minute geboekt naar Athene. Vlucht, hotel en transfer. Voor de zekerheid via whatsapp contact opgenomen voor onze vlucht tickets etc. Snelle reactie, duidelijke informatie. Je krijgt alles ne... Vis mer

Selskapet har svart
Heel fijn contact gehad via whatsapp. Snelle en uitgebreide reacties. Ook uitgebreid antwoord op vragen. Erg fijne manier om toch persoonlijk geholpen te worden bij het boeken van een vakantie. Ze nem... Vis mer
Selskapet har svart
Dankzij Bebsy een prachtige rondreis door Albanie gemaakt. Was tot in de puntjes verzorgd! Heel fijn. Altijd bereikbaar voor vragen, ook buiten kantoortijden. Volgende reis zeker weer via Bebsy!
We hadden een 3-daagse Citytrip naar Bologna geboekt incl. Vlucht en Hotel I Portici Bologna. We hadden geen ontbijt geboekt met de gedachte om dit bij de lokake gelegenheden te gebruiken. Bij aankoms... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten

Nijverheidsweg 1, 2031 CN, Haarlem, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 61 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We hebben al heel veel geboekt bij Bebsy wij kunnen steeds terecht bij hen, en worden altijd ook meteen geholpen, die mensen zetten zich echt in voor hun klanten dat alles direct in orde komt en dit steeds met een glimlach. Van ons krijgen ze zelfs 10 sterren en we zullen nog vele city tripjes boeken 👌 vorige week hadden we nieuwe uren gekregen van Ryanair die nie goed waren, maaaar na berichtje tadaaa prima opgelost

Svar fra Bebsy
Ik had een vraag gesteld via Whatsapp op zondag en kreeg keurig antwoord!
Dai vind ik heel klantvriendelijk en behulpzaam.

Svar fra Bebsy
voor mijn aanvraag van een afwijkende vakantie tov van wat er op de website staat ben ik netjes via de app geholpen, Bebsy reageert snel en houd goed rekening met onze wensen.

Svar fra Bebsy
Boeken van een stedentrip was heel gemakkelijk, na het afronden van de boeking had ik nog een vraag over het bijboeken van bagage en was binnen een half uur helemaal geholpen daarmee, prima klantenservice en prima ervaring dus!

Svar fra Bebsy
Reis naar madeira geboekt, alles netjes geregeld, van accomodaties tot huurauto, via WhatsApp prima gecommuniceerd, alleen 2e verblijf scheen 4 sterren te zijn, dat was het in mijn ogen niet waard. Op zich prima verblijf maar gedateerd en niet echt brandschoon. Vandaar de 4 sterren.

Svar fra Bebsy
Goede service! Alles tot in de puntjes verzorgd,als je wat wilt vragen kun je ze een appje sturen en ze reageren vrijwel direct,zelfs in het weekend.
We zijn heel tevreden,dankjullie!

Svar fra Bebsy
Goed georganiseerde en doordachte, 9 dgn fly drive rondreis (zw) IJsland geboekt in maart. Goede hotels op de juiste locaties met meerdere (extra) overnachtingen dus tijd en ruimte genoeg om te genieten van prachtig IJsland!

Svar fra Bebsy
Slechte informatie vooraf. Eerste overnachting uren rijden vanaf vliegveld, kwamen midden in de nacht aan. Simpele accomodaties in troosteloze omgeving.

Svar fra Bebsy
Voor ons de eerste keer dat we bij Bebsy een reisje hebben geboekt.
Het zal zeker niet de laatste keer zijn!
Op vragen via app direct antwoord.
Erg vriendelijk en behulpzaam.
Alle reisbescheiden op tijd binnen.
Kortom een echte aanrader om daar te boeken!

Svar fra Bebsy
Voor het eerst samen vliegen. Een compleet pakket, vliegen, overnachten en auto op Madeira. Alles was prima geregeld. Vanwege het weer konden we niet landen op Madeira. Contact gezocht met reisorganisatie Bebsy. Al snel reactie dat zij contact zouden opnemen met het hotel en autoverhuur
Een dag later aangekomen. Alles was goed doorgegeven.
Hotels waren goed en mooi gelegen.
Goed bereikbaar. Eiland helemaal rond geweest,zoals omschreven.
1 klein negatief puntje is het parkeren bij hotel Camera de Losbos, hiervoor moet je voor een dagkaart nog 12,-- betalen.
Fijn dat reisorganisatie Bebsy deze reis voor ons geregeld heeft.
Wij hebben genoten!

Svar fra Bebsy
Ik heb een erg prettige ervaring met Bebsy.nl. Ze staan echt altijd voor je klaar en reageren razendsnel op vragen of bijzondere wensen. Het contact voelt lekker direct en persoonlijk aan, wat ik enorm waardeer. Topservice! Ik kijk nu al enorm uit naar mijn single reis naar Zakynthos in mei. Zeker aan te bevelen!

Svar fra Bebsy
Helpt en denkt mee. Denkt mee in oplossingen

Svar fra Bebsy
Fijne organisatie met persoonlijk advies. Leuke vakantie deals in het assortiment.

Svar fra Bebsy
Bebsy heeft alles in het werk gesteld om een vakantie bij te boeken bij een reeds gereserveerde vakantie van vrienden. Het was vlot en goed geregeld. Zelfs het bedrag dat te veel betaald was, 1 auto ipv 2 auto's werd meteen geretourneerd. Top reisbureau.

Svar fra Bebsy
Heel adequate reactie en daadwerkelijke hulp bij t regelen

Svar fra Bebsy
Al verschillende maal geboekt met Bebsy en altijd tevreden ermee..ook klantenservice is top via whatsapp of mail ! Aanrader qua service en ook met de prijzen zitten ze goed .
Groetjes Michel

Svar fra Bebsy
Medewerkster heeft aangeboden om iets voor mij te regelen zodat ik het zelf niet hoefde uit te zoeken! Perfect geregeld 👍

Svar fra Bebsy
De communicatie was helder en kan op veel manieren bv Whatsapp, mail en telefonisch.
Daan heeft erg zijn best gedaan om aan onze wensen te voldoen dus wij hebben een geweldige vakantie gehad!

Svar fra Bebsy
Fijn reisbureau. Snelle manier van communiceren via WhatsApp zelfs in het weekend. Al 3e keer dat wij hier iets boeken.

Svar fra Bebsy
Al mijn vragen goed en duidelijk beantwoord. Ook redelijk snel, gemakkelijk via Whatsapp.

Svar fra Bebsy
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.