Se hva andre synes
0 stjärnor om det gick. Beställde lösögonfransar men fick en klocka. När jag mailade företaget att det blivit fel fick jag ingen hjälp. Jag pausade därför fakturan i Klarna. Fick sedan mail att det v... Vis mer
Som de flesta andra skriver, ett riktigt blufföretag som lurar kunder! Hänvisar till Early Bird istället för att hjälpa kunden när paket inte levereras. Hur kan detta få fortsätta, och hur kan Klarna... Vis mer
Värsta företaget Skulle byta till en större storlek från L till XL. När XL kom var den mindre än den jag hade från början. Har haft många mail med kundtjänst. Men dom verkar inte förstå. H... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Grymt besviken på fransar jag…
Grymt besviken på fransar jag beställde! De släpper, skaver o av eyeliner kliar det i ögonen. Har mejlat kundtjänst 2 timmar efter att jag mottagit produkten och testat. Ville returnera/reklamera produkten men fick till svar att det inte går. Att dem inte kunde sälja det till någon annan kund?! Alltså, va!!? JAG VILL INTE HA DESSA FRANSAR! Jag vill ha mina pengar tillbaka. Kommer att anmäla det till Konsumentverket!
Handla inte från beautiella!
Handla inte från beautiella!
Klänningen såg inte alls ut som på bilden, underkjolen slutade halvvägs. Jag skrev flertalet mail för att få returblankett och returadress men det tog 5 dagar och 3 mail att få denna information. Dessutom måste man returnera inom 2 veckor vilket blev omöjligt med tanke på att jag inte fick svar tillbaka.
Mitt råd är att undvika beautiella och hitta mer pålitliga företag att handla från.
Dålig kvalitét och svårt att returnera
Beställde en klänning (Nelly) som inte alls motsvarade förväntningarna eller stämde överens med bilden på hemsidan. Underkjolen slutade över knäna istället för vid anklarna som på bilden. Kvalitén på tyget var plastigt. Dessutom var det extremt svårt att returnera produkten. Enligt deras policy får inte kläderna vara provade! Dessutom ska du som privatperson själv bekosta frakten till Kina. Jag fick sedan 35% rabatt på klänningen istället för att skicka tillbaka den. De verkar trots allt måna om att ha nöjda kunder.
Handla inte här!
Köpte lite produkter här ifrån och efter nästan en månad kom äntligen min beställning, jag var så glad. Ända tills jag provade det jag köpt. Jag gav nästan 600kr för ett sett med lösögonfransar och två ögonbryns stämplar och produkterna jag fick såg verkligen billiga ut, inte alls vad jag förväntade mig. Satte mig och letade lite på billiga sidor från Kina och mycket riktigt så hittade jag mina köpta produkter där, för 30kr inkl frakt. 30!!! Kr?! Så detta företag tar 10 gånger så mycket för sina produkter?!
Tog kontakt med kundtjänst som inte svarade dom två första mailen jag skickade men efter en kommentar på Facebook började dom svara. Jag skulle returnera produkterna till Kina och själv så för fraktkostnaden, så fick jag mina pengar tillbaka? Skicka till Kina kommer kosta mig mer än jag får tillbaka för dessa produkter. Extremt missnöjd över hela denna situationen! Hoppas ingen annan blir lurade av detta företaget!
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.