Kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er i at have valgt BeautyBoosters! De sørgede for at jeg så mit absolut bedste til mit bryllup, hvor de gjorde både mit hår og make-up. Hun var alletiders og gav... Vis mer
Selskapet har svart
Dygtig, professionel og godt “håndværk”. Jeg havde besøg af Mariola, som kom til tiden, var grundig og leverede et fantastisk arbejde. Hun vidste lige præcis hvordan hun skulle takle mit hår og mi... Vis mer
Selskapet har svart
En stor anbefaling herfra! Beautybooster lever 100% op til mine forventninger. En sød og imødekommende booster, der lavede de pæneste negle og et fantastisk lash lift. Jeg vil helt klar både anbefale... Vis mer
Selskapet har svart
BeautyBoosters leverer professionel makeup og hårstyling, direkte til døren. Vi tilbyder skræddersyet service til alle slags begivenheder, herunder bryllupper, fester, fotoshoots, film- og TV produktioner og meget mere. Vores team består af erfarne og dygtige makeup artister og hårstylister med forskellige kompetencer indenfor alt fra beauty makeup til parykdesign og SFX makeup. VI finder altid det rette match til lige netop dit behov. Udover private events tilbyder vi også makeup og hårstyling til film, TV, reklamefilm og fotoshoots. Vi forstår vigtigheden af et perfekt look, der fungerer foran kameraet, og vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe det rette udtryk til både skærm og foto. Hos BeautyBoosters handler det om bekvemmelighed og kvalitet. Vi kommer direkte til dig, uanset om du er hjemme, på et hotel eller på en optagelseslokation. Vi bruger de bedste produkter og teknikker for at sikre, at dit look holder hele dagen, både on- og off-camera. Vores mål er at skabe en stressfri oplevelse, hvor du kan slappe af og nyde din skønhedsbehandling, mens vi sørger for, at du ser fantastisk ud. Uanset om det er en stor begivenhed eller en professionel produktion, står vi klar til at levere det perfekte look! Du er altid velkommen til at kontakte os på 71786575 eller hello@beautyboosters.dk. Vi glæder os til at booste dig!
Studiestræde 31C, 1455, København K, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Der er altid fantastisk service og kvalitet i behandlingerne. Jeg benytter mig mest af klipning og det er altid lige som jeg ønsker det. En helt genial ordning af Beauty Boosters!
Jeg blev klippet med kort varsel af en booster fra Beauty Boosters og det kan klart anbefales.
Det blev lige som jeg have ønsket det og servicen super god ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Fantastisk koncept, ultra serviceminded og ikke mindst professionel virksomhed.
Jeg havde lidt start problemer med mine gelénegle, beautyboosters reagerede virkelig hurtigt og med den rette hjælp.
Jeg fik lavet nye negle af booster Nanna, som VIRKELIG har leveret et fantastisk smuk arbejde som er robust og holdbart - men stadig meget lette og smukke.
Deres håndværk, smalltalk under behandlingen og deres kundeservice er i en særklasse. Tak for det! ♥️
Absolut ikke sidste gang jeg gør brug af dem og jeg vil give mine varmeste anbefalinger.👍🏼
Den bedste service af negle og bryn. De kommer altid til tiden, og er så smilende og serviceminded 🙂
Kan anbefale BB til enhver lejlighed.
Jeg havde en virkelig god oplevelse. Jeg fik lavet de smukkeste negle af en super sød pige. Derudover er jeg super fan af det fantastiske koncept! De får de varmeste anbefalinger med herfra 👏🏻
Jeg bruger dem fast til klip og har kun gode ting at sige. Kæmpe anbefaling herfra :)
Når ens egen frisør ikke forstår, at man har behov for en klipning efter fyraften må man prøve noget andet. Det fortryder jeg ikke.
Resultatet er 10/10 og de var både søde, fleksible og vanvittigt professionelle. Tak!
Jeg havde booket Adelina til at lave Shellac mani- og pedicure hjemme hos mig - og hvilken skøn og god oplevelse! :-) Hun var super sød, professionel og ikke mindst rigtig dygtig. Jeg er totalt bryllupsklar nu, takket være hende. Hun og beautyboosters kan varmt anbefales, og det bliver ikke sidste gang jeg booker jer :-)
Jeg bestilte en herreklip hos Katrine, hun kom forbi mit arbejdet og klaret det til UG. Bestemt ikke sidste gang jeg bruger Beautyboosters!
Katrine kom og fixede mit hår og mit humør - en ægte booster! Mega fedt koncept - jeg er fan!
Så lækkert. SÅ SMART!
Du skal ikke engang bevæge dig ud selv - deres "boosters" kommer til dig.
Jeg har både fået lavet gelé, gellak, lash-extension, lashlift og ikke mindst klipning. Jeg har været enormt glad for alle behandlingerne!
Udover resultatet, så er pigerne enormt søde og dygtige.
Jeg glæder mig til min næste gang!
Jeg havde en rigtig dejlig oplevelse, lige inden nedlukning.
Jeg har ikke så lange negle, og havde brug for lidt selvforkælelse, og hjælp til dem. Derfor kontaktede jeg beautyboostes. Aria kom hjem i lejligheden. Jeg fik de fineste diskrete pink negle. Hun var rigtig sød, Hun havde maske på og sprittede af, så der var ingen bekymring der. Det holdt ca. 8 uger...så nu er jeg altså klar igen !! :)
Virkelig god service og lige til døren så jeg ikke skal bruge tid på transport. Genialt!
ELSKER deres shellak behandlinger!! Og det er super smart at man kan booke tid indimellem arbejde eller før man skal ud og spise, på et split sekund.

Svar fra Beauty Boosters ApS
Jeg har haft flere helt fantastiske oplevelser hos BEAUTYBOOSTERS.
Både med hjemme behandlingerne og deres events. Alt er altid 100% gennemført og de giver den bedste service hele vejen rundt.
Vil anbefale alle at få lavet deres behandlinger hos BEAUTYBOOSTERS. Det er både super nemt og belejligt at få ordnet alt derhjemme, og så er resultaterne altid helt i top.

Kære Beautyboosters
Jeg har den 21/11-2020 valgt at afholde det arrangement der hedder Beauty & Bubbles med jer, hjemme hos mig.
Jeg må indrømme, at jeg er blæst bagover, hvor positiv en opleves mine gæster og jeg havde den aften. Jeg sidder med en følelse af, jeg kun vil have mere, lige fra starten har I være dybt professionelle.
Lige fra jeg booket og skrev den første mail, har jeg kun fået søde og venlige, samt meget hurtige svar tilbage. Selv da jeg stod med en af mine piger, der aflyst 2 dage før grundet corona, fik jeg stadig en meget venlige og rar behandling, samt forståelse. Mit arrangement blev beder end jeg havde turde håbe på, Beautyboosters kom som vi aftalte, havde et meget smukt koncept, alle mine gæster har efterfølgen kun kommet med positive tilbagemeldinger, vi fik derud over den sødeste makeup- artist, som havde den bedste tilgang, til os der måske ikke har så meget forstand, på hele denne beauty verden. Hun var med til at lave den bedste stemning, selv når man spurgte igen og igen. Der findes ingen dumme spørgsmål, hun talte i et sprog som selv jeg kunne forstå og med et overskud, til hver og en, af alle mine gæster.
Så alt i alt kan jeg kun komme med de allervarmest anbefalinger her fra, det er ikke sidste gang vi/jeg bestille jer ud.
Så 1000 tak for en uforglemmelig aften forsæt jeres gode arbejde.
MVH Nadja Ibsen

Svar fra Beauty Boosters ApS
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.