Erayba Danmark Anmeldelser

4. Kosmetikkbutikk
  5. Butikk med hårprodukter
  6. Frisørsalong

Skrevet av virksomheten

Professionel hårpleje siden 1983 - udviklet af førende frisører og stylister. Erayba Danmark er 100% dansk ejet og har kontor og lager i Aalborg. Vi yder salg og rådgivning af professionelle high-end hårprodukter og hårpleje til frisørene og private forbruger i Danmark. Produkterne produceres i Barcelona, Spanien og sælges i 35 lande. Vores produkter er sammensat af de bedste ingredienser og vitaminer og er selvfølgelig uden parabener, salte og sulfater, palmeolie, mineralolie og silikone. Abh/ Always Beautiful Hair Vores helt nye produktserie abh/ Always Beautiful Hair. Ingredienserne i serien indeholder helt på til 98% naturlige og aktive ingredienser og er baseret på olie og korn fra bl.a. argan olie, plantebaseret keratin, hyaluronsyre, mandelmælk, karité smør, myrica frugt og sukkerroer og avocado. Dermed også sagt, at der kun er 2% ingredienser der er skabt i et laboratorium. Læs mere om de andre produkter i repair serien. Et udvalg af de aktive ingredienser og fordele: Tripeptide molekyle: Et molekyle bestående af tre aminosyrer forbundet med hinanden. Tripeptider stimulerer kollagenproduktionen og forbedre hårets styrke. Hyaluronsyre: En naturlig syre der binder vand og giver fugt. Hyaluronsyre er kendt for at forbedre hudens og dermed hårets hydrering, fylde og elasticitet. Aminosyrer: De grundlæggende byggesten af proteiner. Aminosyrer spiller en vigtig rolle, såsom kollagenproduktion, cellefornyelse og reparation af hovedbund og hår. Phytokeratin: Et plantebaseret protein, der ligner keratin, som er et naturligt protein i håret. Phytokeratin kan styrke håret og forbedre glans og elasticitet. Argan- og olivenolie: To naturlige olier, der er rige på antioxidanter og vitaminer. Argan- og olivenolie kan fugte og forbedre hårets blødhed og glans. Vi giver hvert år 10% af vores overskud til et godt formål. I 2024 har vi valgt at plante træer. Vi glæder os til at hjælpe dig til et flot, stærkt, sundt og glansfuldt hår. Venlig hilsen Erayba Danmark Think Hair. Think Beauty.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Deres hairbotox er fantastik hvis du…

Deres hairbotox er fantastik hvis du har kruset hår. Jeg takker for hurtig rådgivning og levering. Julie

22. september 2023
Logoen til Erayba Danmark

Svar fra Erayba Danmark

Hej Julie
Tusind tak for dit svar og tilbagemelding. Tak fordi at du vil skrive en anmeldelse. Det sætter jeg stor pris på.
Ja vores hårbotox er altså bare virkelig god :-)

Godt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning.

Thomas

Vis anmeldelser på alle språk. (61 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv