Veldig god service. Lett og finne delene på nettet. Ringer for supert noen ganger . Heilt fantastisk. Veldig imøtekommene.
Meget fornøyd med BDbildeler. Handlet deler der flere ganger, aldri fått feil deler (jeg sjekker alltid med originalkatalog før jeg bestiller), prisene er ganske bra og det er utrolig greit at d... Vis mer
Varen er ikke kommet og ingen info. Jeg hadde ikke tid til å vente og tenkte siden jeg ikke har fått noe info er den sikkert kansellert. Jeg måtte kjøpe delen en annen plass så ordren kan slettes Mvh... Vis mer
- Nr. 10 av de 13 beste virksomhetene i kategorien Bildeler
- Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Forhandler av brukte bildeler
Bdbildeler er en nettbutikk med bildeler, motoroljer, verktøy og tilbehør. Vårt tilbud inkluderer kun nye reservedeler til alle merker og modeller av personbiler og lette nyttekjøretøyer. Du får en tilstrekkelig produsentgaranti for alle deler kjøpt hos oss. Vi leverer reservedeler så raskt som mulig til adressen du velger. Du kan hente delene på hjemmeadressen din, adressen til bedriften der du jobber eller på hvilken som helst adresse som passer deg. Vi kan også sende deler direkte til ditt bilverksted. Vårt team av erfarne eksperter sjekker nøye hver innkommende bestilling for å sikre at du får den riktige reservedelen til kjøretøyet ditt. Hvis du ikke kan velge delene selv, trenger du hjelp eller en profesjonell anbefaling, ta gjerne kontakt med oss.
Stamsøyveien 30, 4580, Lyngdal, Norge
- +47 99 33 44 99
- service@bdbildeler.no
- bdbildeler.no
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Veldig god service
Leveransen gikk som lovet
Leveransen gikk som lovet. Viktigere, løste probelemet på min gamle Ford
Veldig enkel bestilling og god hjelp…
Veldig enkel bestilling og god hjelp underveis. Rask, gratis levering og svært hyggelig, smilende levering 😊
Har enda ikke motatt varene jeg…
Har enda ikke motatt varene jeg bestilte så kan egentlig ikke bedømme dette

Svar fra Bdbildeler
veldig bra.
Bra pris
Bra pris, grei nettside,greie deler, trakk litt ut på levering, men det er jo vinter.
kjempe bra og når ein kan hente deler…
kjempe bra og når ein kan hente deler på obsbygg klepp helt til kloken 21:00 på drive inn å parkere der deler hentes kan jo ikkje bli enklere å bedre.
Til å stole på
Positiv opplevelse så langt. Oversiktlig nettside med god info om delene og bra kundeservice. Veldig enkelt og trygt å returnere deler som ikkje passer, fra utleveringssted på Kleppe. Pengene tilbake innen kort tid.
Oversiktelig side og rask levering
Litt lang levering til lofoten men…
Litt lang levering til lofoten men passet 100% å helt lik orginalen
STYR FOR ALT I VERDEN UNNA DISSE
Utrolig dårlig service. Best en del som viste seg å ikke passe, delenr på den gamle og den jeg bestilte var korrekt. Men det passet ikke samt at det var en defekt vare, mulig at det er ifra produsenten sin side. De sa at jeg må måle diameteren men hvordan i all verden skal en klare å gjøre det når det IKKE står diam på delen, er så dumt at jeg finner ikke ord som egner seg på trykk. De svarte at det kan være forskjellige diam fra andre leverandører en orginal, isåfall må de opplyse om det ville jeg ha trodd. Dette er virkelig ille. De svarte at dette er en produsent de selv ikke ville ha kjøpt ifra, hvorfor i alle dager selger de det da? Helt utrolig (sarkastisk). Jeg returnerer delen som avtalt, printer ut returseddelen og for får sikkerhets skyld vill jeg ha en bekreftelse fra posten på at det er sendt, heldigvis at jeg gjorde det.
De skulle ha tilbakebetalt meg dette den 24 sept, men hvor det er blitt av vet de tydeligvis ikke. På toppen av alt rote ifra de samt info om deler de selger ikke er noe de selv ville ha brukt så skal jeg belastes for porto på 130 kr. Så mao skal jeg straffes med 130 kr i porto for en defekt del pluss at det ikke er rett del. Helt utrolig fantastisk (sarkastisk) En blir så klart mektig forbanna når de samtidig har ROTET BORT mailen en har sendt 🤬 Hadde det vært mulig hadde jeg virkelig hoppet ut på andre siden av tlf og tatt dette irl.
Dette er til dgd noe av det værste jeg har opplevd fra en bildeler leverandører.
De skjønner heller IKKE hva en sier.
Hold dere for alt i verden vekk ifra disse useriøse aktørene.
Den beste klageinstans er Forbrukerrådet (indirekte)
Gode priser.
Første bestilling herfra,alle deler perfekt 😊 Lite trekk på leveringstid denne gang.Ok priser.Bestiller nok flere ganger.
Hyggelig betjening og rask leveranse
Veldig bra servise.
Alt OK Supert 😊