batterijenstunter.nl Anmeldelser 47

4,6

Ik ben blij dit bedrijf gevonden te hebben. Doordat ik in een dorpje woon in het Westland is en gehandicapt geraakt ben en het niet mogelijk om zomaar batterijen te kopen omdat daar hiervoor de win... Vis mer

Ik zocht oplaadbare batterijen voor mijn DECT telefoon. Ik had batterijen die ik had liggen gebruikt, maar die gaven problemen en bleken een te hoge capaciteit te hebben. Toen op batterijen specifiek... Vis mer

Ik bestel op deze website regelmatig batterijen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Als ik contact opneem wordt altijd direct vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Daarnaast hebben ze een groot... Vis mer

Webwinkel met afhaaloptie. 1 horloge batterij besteld om af te halen (verzendkosten staan niet in verhouding met de bestelling en ik had er geen 10 nodig zoals bij concurrenten waar dan de verzen... Vis mer

1. Batteributikk
  2. Elektronikkbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Duracell batterijen kopen AA batterijen aaa batterijen aanbieding goedkope batterij webshop winkel knoopcel oplaadbare batterijen Roermond Nederland laagste prijs beste koop

4,6

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

SUPER service

Had per ongeluk iets verkeerd besteld meteen telefonisch contact opgenomen en werd direct aangepast zodat ik het juiste product kon ontvangen

26. mars 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Overzichtelijke website, goede batterijen en snel geleverd.

12. mars 2026

Uitstekende service

Uitstekende service. Goed geadviseerd over alternatief voor niet meer leverbare batterijen. Redelijke prijs. Snelle levering. Tevreden klant.

17. september 2025

Mijn ervaring.

Mijn ervaring? Super. Snel verzonden, veilig afgeleverd. Top.

19. august 2025

Svar fra batterijenstunter.nl

Bedankt voor uw review. Fijn dat u heeft kunnen vinden wat u nodig had en tevreden bent over onze service.

Top bedrijf

Top bedrijf! Ze doen wat ze beloven en leveren zeer snel! Voor mij een dikke 10!

17. juli 2025

voor 300 euro bij meneer gekocht

voor 300 euro bij meneer gekocht, maar meneer levert niet en ben mijn geld kwijt. reageert verder ook nergens meer op. eerste klas oplichter!!!

11. august 2025

Svar fra batterijenstunter.nl

Bedankt voor uw review. Uw naam komt in ons systeem niet voor. Wij hebben u gevraagd contact met ons op te nemen maar het blijft stil. Vreemd dat iemand die nooit een bestelling heeft gedaan hier gewoon een review kan plaatsen. Melden bij trustpilot heeft ook geen zin, ze doen er niets mee.

Aanrader!

Bestelling was snel verzonden en je word goed op de hoogte gehouden wanneer je Bestelling moet aankomen.

2. juli 2025

Super snel en juist geleverd

Super snel en juist geleverd

27. juni 2025

Supersnelle levering

Supersnelle levering, juiste product met aantrekkelijke prijs

20. juni 2025

Precies zoals verwacht