Battagliniolijfolie Anmeldelser

4,6

Ik heb alles in goede orde ontvangen en wat mij geheel niet was opgevallen was dat ik ook verzendkosten moest betalen. Dat is achteraf nog in rekening gebracht

What a gorgeous selection of Italian Olio E.V.O. from Battaglini & dedicated Team Wim & Karin ! 👌 Artisanal quality from Bolsena. One of the best Extra Vergine’s ever tasted. Thanks to their broad... Vis mer

Een tweede positieve review, want we zijn nog steeds zeer tevreden gebruikers van de heerlijke olijfolie van Battaglini. Inmiddels zijn alle supermarkt olijfolies uit de voorraadkast verdwenen en gebr... Vis mer

1. Matvaregrossist

Wij leveren hoge kwaliteit olijfolie aan restaurants en particulieren. Vaak vlotte levering zelfs aan de deur. Winkel aan huis waar ook geproefd kan worden en advies wordt gegeven als je het niet weet. Producent in Italie is al 90 jaar actief.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Heerlijke olie, geweldige kwaliteit

Heerlijke olie van hele goede kwaliteit! Dat geldt voor alle soorten, weet ik inmiddels. Daarnaast is ook de service top: toen de flesjes citroenolie even niet op voorraad waren, kreeg ik voor dezelfde prijs 2 blikjes i.p.v. 1 flesje. Grote klasse!

20. september 2025

Svar fra Battagliniolijfolie

Dag Karen. Super graag gedaan. Tevreden klanten zien wij het liefst.
Grt wim en karin

Battaglini olijfolie is de allerlekkerste

Battaglini olijfolie is de allerlekkerste olijfolie die er is. Een echte aanrader! De geur en smaak geven je meteen het gevoel dat je in Italie bent. De olie streelt je tong en geeft een heerlijke smaakexplosie. En wat zo leuk is er zijn verschillende smaken te krijgen. De service van Wim & Karin van Battaglini olijfolie is uitmuntend. Ik zou zeggen probeer het zelf en beleef het!

24. august 2025

Svar fra Battagliniolijfolie

Dag Piet. Wat een mooi bericht. Dank je wel . Fijn dat jullie van onze olie zo kunnen genieten. Grt wim en karin

Erg mooie olijfolie

Erg mooie olijfolie! Heerlijk van smaak, past perfect bij brood, gegrilde groenten, pasta en vis! Echt kwaliteit.

16. august 2025

Svar fra Battagliniolijfolie

Dag Ingrid. Dank je wel. Wij vinden het ook allemaal erg lekker bij diverse recepten. Grt wim en karin

Verrassend lekker

Verrassend lekker! Niet twijfelen gewoon doen!

1. august 2025

Svar fra Battagliniolijfolie

Dag Wil. Bedankt voor je reactie. We zijn blij dat je het zo ervaren hebt. Grt wim en karin

Heerlijke olijfolie en geweldig…

Heerlijke olijfolie en geweldig gastvrije mensen zijn Karin en Wim. Op de fiets bij hun winkeltje gehaald kom zeker weer terug😉

26. august 2025

Svar fra Battagliniolijfolie

Dag Bram. Dank voor je reactie en vooral komst. Was ook gezellig om weer even bij te kletsen. Succes jij ook met je bedrijf. Tot gauw. Grt wim en karin

Een zeer fijne en grote familie van…

Een zeer fijne en grote familie van verschillende olijfolie! Allemaal zeer goede en verfijnde smaken voor verschillende toepassingen! Niet te vergeten de vele gearomatiseerde olieen met o.a. truffel of peper etc. Er zijn meerdere prijswinnaars, nu nog de Toscaanse uitproberen! Aanrader!

25. august 2025

Svar fra Battagliniolijfolie

Dank je wel Jim. Wij zijn ook benieuwd hoe de Toscaanse versie in Nederland en Belgie gaat aanslaan met de mooie platinum prijs van het internationaal olijfinstituut in Amsterdam. Grt Wim en Karin

A gorgeous Italian Olio E.V.O.

Artisanal quality from Bolsena. One of the best Extra Vergine’s ever tasted. Thanks to their broad selection, a real pleasure to use for your cooking, cold-dressing or simply accompaign during your meals with sourdough bread, salt & pepper. A real treat !
Highly recommended ! 😋

23. august 2025

Svar fra Battagliniolijfolie

Hi Michele. Thanks for your words. We really appreciate it , same as we like your splendid wines (www.laurusvini.com) from Italy. Greetings Wim and Karin.

Heerlijke olijfolie

Heerlijke olijfolie, ruim assortiment. Wim en Karin weten waar ze over praten, weten wat ze verkopen en hebben heerlijke recepten. Een echte aanrader als je houd van goede olijfolie om je recept mee af te maken. Ze hebben meerdere prijzen gewonnen met de olijfolie en dat proef je!

18. august 2025

Svar fra Battagliniolijfolie

Dank je wel Sanne. We hopen dat jullie er nog lang plezier van hebben. Grt Wim en Karin