Ho trovato facilmente quello che cercavo e che ero costretto ad acquistare su più siti web distinti. Sia la registrazione che l'emissione dell'ordine è stata molto semplice e veloce.
Zeer uitgebreid assortiment waaruit via de site gemakkelijk besteld kan worden. Ik kreeg op tijd precies wat ik besteld had voor een redelijke prijs.
O-ring-stocks.eu is Europe's largest online O-ring webshop, where you can easily order O-rings online, fast, reliable, and from the most comprehensive assortment available. With over 430 million O-rings in stock across more than 130,000 different sizes and specifications, we offer the largest O-ring assortment in Europe. Whether you need a single O-ring or a large industrial order, O-ring-stocks.eu is your go-to partner for all sealing solutions.
We offer O-rings in an extensive range of materials, ensuring you always find the right seal for your specific application, whether it involves extreme temperatures, aggressive chemicals, high pressures, or dynamic conditions:
In addition to our extensive O-ring range, O-ring-stocks.eu supplies a complete portfolio of complementary sealing products to support your application:
With over 30 years of experience in the O-ring and sealing industry, O-ring-stocks.eu has built a reputation as a trusted, service-driven partner for customers around the world. We are more than just a supplier; our team of sealing specialists provides in-depth technical support, material selection guidance, failure analysis, and customized solutions tailored to your specific application needs.
Thanks to our exceptionally large physical inventory and efficient logistics, we deliver quickly and reliably to a global customer base, from individual engineers and maintenance teams to large-scale industrial operations. Our products are trusted across industries including hydraulics, pneumatics, manufacturing, food processing, chemical engineering, and high-tech sectors.
At O-ring-stocks.eu, quality and reliability are at the core of everything we do. We continuously invest in testing, material performance research, and long-term durability to ensure our customers always receive the best sealing solution, wherever they are in the world.
Rondweg 26, 8091XB, Wezep, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Met de zoekfunctie was het gemakkelijk om de juiste O-ringen te vinden. De prijs is ook prima. Enige reden dat de laatste ster nog niet gevuld wordt is dat er geen kleinere hoeveelheden beschikbaar zijn voor de kleine doe-het-zelvers.

Svar fra O-ring-stocks
still having issues getting correct information on shipping docs

Sehr gutes Sortiment, aber unrealischtisch große Verpackungseinheiten

Svar fra O-ring-stocks
Excellent platform with a smooth checkout process. Fast order confirmation. Recommends

Svar fra O-ring-stocks
Gli ORing ricevuti sono all'altezza delle aspettative, il piccolo gadget inserito nel pacchetto è un piccolo gesto ma molto apprezzato da chi acquista. Da sottolineare la grandissima disponibilità di misure e materiali.

Svar fra O-ring-stocks
Vitton O-ringen gekocht. Telefonisch netjes geholpen en goede praktische tips gekregen. Snelle en correcte levering.
– DV Techniek Noordwijk

Svar fra O-ring-stocks
Por el momento todo correcto, se cumplen los plazos indicados.