HOLD DERE UNNA DENNE BEDRIFTEN. Fikk en genser som hverken hadde fasong , mønster eller garn som jeg bestilte. I tillegg var det et hull på halsen dårlig håndarbeide. De krevde jeg skulle betale kr.... Vis mer
Batega Oslo
Alt på nettsiden ser «legit» ut, men det er langt i fra tilfellet. Varen som kom ligner så vidt på det jeg kjøpte, superdårlig kvalitet og ekstremt overpriset. Da jeg tok kontakt for å benytte... Vis mer
Jeg mottok noen helt andre sko enn jeg bestilte. Bestilte Olivia snøstøvler og fikk noe helt annet enn på bildet og med merket «UGC» foran som ser ut som en etterligning av UGG.. Betalte 800kr for ju... Vis mer
Særdeles billig kvalitet som kommer direkte dra Kina. Ikke som på bildene i det hele tatt. I tillegg lokker de med falske førpriser som får det til å se ut som tidenes kupp. Når du omsider får var... Vis mer
Skam
Skam. Styr unna.
Dårlig kvalitet av varer og elendig kundeservice.
Nederlandsk selskap kledd som norsk.
Jeg har kontaktet forbrukerrådet Europa og min LO advokatforsikring.
Kjøpt via klarna. Jeg må forsøke å ringe direkte fordi de svarer ikke på epost.
Styr unna!
Les alt om levering og retur før du handler, og ikke tro på anmeldelsene på nettsiden, for de kan ikke stemme. Jeg sjekket listen til Forbrukerrådet over useriøse netthandlere, og de står ikke der. Så jeg tok sjansen, og bestilte (dessverre) to par lammeskinnsstøvler i begynnelsen av desember. De til meg selv kom etter 3 uker, de som skulle være julegave kom 29.desember. Avsender fra Kina. Kvaliteten var dårlig og de kjennes ubehagelige på foten. Jeg sendte mail om at jeg ønsket å returnere varene, og det tok over en måned, 10 mailer, og kontakt med Klarna to ganger, før jeg fikk svar fra butikken om at de tilbød med 50% avslag på bestillingene mine, fordi det ville bli kostbart for meg å returnere varen til Asia. Så det hjelper ikke hvor billig det er, du får det du kan forvente. Dessverre.
Jeg er ikke fornøyd med produktet i det…
Jeg er ikke fornøyd med produktet i det hele tatt, det er utrolig dårlig kvalitet, det er ikke som bildet, jeg kjøpte det for vinteren, men det kan ikke brukes selv om våren. Jeg leste kundekommentarer og bestilte, men jeg angret virkelig, pengene mine var bortkastet, selskapet godtar ikke å ta produktet tilbake og jeg må returnere det til Kina ved å betale fraktgebyret. Hvordan kan dette skje? Hvis jeg skulle handle fra Kina, ville jeg bestilt fra en butikk der.
Dette må være noe av det mest elendige…
Dette må være noe av det mest elendige som forefinnes når det gjelder salg på internett! De er ikke engang verdt 1 stjerne hos Trustpilot! Fullstendig bånn i bøtta...og bøtta er det sågar hull i!
Varene som jeg har bestilt ikke komme…
Varene som jeg har bestilt ikke komme enda etter en måned.
Revju- score 0
Nei 👎🏼
Nei, nei og nei - du må ikke finne på å bestille herfra. Produktene på hjemmesiden ser fine ut, men det som kommer i posten etter lang tid er katastrofalt dårlig. Dessuten må du betale i dyre dommer for å returnere produktene til Nederland.
Scam! Styr unna.
Vi ble lurt til dette stedet på grunn av Klarna betalingsmetode. Det viste seg at dette ikke er en garanti mot svindel. Senere oppdaget vi at alle varene som butikken selger kan kjøpes på Alibaba og Aliexpress til en brøkdel av prisene. Alle gode trustpilot-referanser de viser på sidene sine er falske. Videoen av håndtering av pakker med Batega-logoen er manipulert: det er ingen Batega-logo i den originale videoen.
Produktet vi kjøpte var ikke som beskrevet, og det ble straks sendt tilbake. Returadressen er forresten i Nederland og som kjent er pakker til utlandet ikke billige. Men så begynte marerittet. Butikken nektet rett og slett å motta pakken som satt fast i nederlandsk toll, sannsynligvis fordi tollklarering ikke er noe de ønsket. Heldigvis løste Klarna tvisten til slutt til vår fordel.
Scam
Betalte 800kr for juggel, og utseende på skoene jeg fikk er ikke noe jeg hadde brukt 800kr på å kjøpe om jeg hadde sett de i butikk. Så egentlig bare bestilt meg stygge sko til flere hundre kr ;) scam
Særdeles billig kvalitet som kommer…
Når du omsider får varene, etter lang venting (siden de kommer fra Kina) og oppdager hvor jalla de er, er det jo UMULIG å få kontakt med selskapet for å returnere dem.
Særdeles useriøs bedrift
Kona bestilt en jakke fra dette drit…
Kona bestilt en jakke fra dette drit stedet,men man lærer så lenge man lever da. Det værste med hele dritten er at disse reklamene deres finnes på Facebook,som for meg også blir ett dristed..
Elendig kundeservice og dårlige profukter
Elendig kundeservice og søppelprodukter.
Fikk ikke sendt skoene vi kjøpte i retur uten å måtte betale frakt på over 300kr selv, og da ville de bare returnere 50% av kjøpesummen.
Anbefales IKKE å handle på deres nettside.
OBS.OBS
OBS.OBS. Dette er bare fake,hele selskapet. Tullevarer fra Kina. Ingen retur mulighet. Må i såfall betales selv,til Nederland. Blir veldig dyrt. Trist opplevelse.
Scam
Fikk levert et par støvletter som ikke passet. Jeg måtte selv betale retur til Nederland - det kostet over 400 kr. Jeg brukte Klarna, så jeg meldte inn retur hos dem, men Batega/Goodyfix forøkte å lure meg til å betale fakturaen til tross for at Klarna hadde kansellert betalingen. Totalt useriøst. Scam
Scam!
Bare scam, produktet er elendig, ræva kvalitet ser ikke ut som d du tror du har bestilt å kundeservicen er enda verre… Reklamerer med gratis retur men d kan du bare drite i, sier også at du har 30 dagers angrefrist men d er også bare løgn. Min anbefaling til andre er å holde seg unna!!
Totalt ubrukelig og forferdelig…
Totalt ubrukelig og forferdelig kundeservice!
Kommer ingen vei med reklamasjon, de mener vi skal betale 50% av kjøpesummen hvis vi vil beholde et ØDELAGT produkt, eller betale retur selv. Utrolig uprofesjonelt.
Legger også merke til at man kan se trustpilot kommentarer på siden deres, der har de "4,7/5*", men det stemmer ikke overens med det som ligger på Trustpilot. De ligger kun ut positive tilbakemeldinger.
IKKE handle fra dem!
Useriøst
«Ordrebekreftelse» kommer fra et utenlandsk selskap, goodyfix. Ikke mulig å stoppe prosessen når en oppdager det.