Batega Oslo

HOLD DERE UNNA DENNE BEDRIFTEN. Fikk en genser som hverken hadde fasong , mønster eller garn som jeg bestilte. I tillegg var det et hull på halsen dårlig håndarbeide. De krevde jeg skulle betale kr.... Vis mer

Alt på nettsiden ser «legit» ut, men det er langt i fra tilfellet. Varen som kom ligner så vidt på det jeg kjøpte, superdårlig kvalitet og ekstremt overpriset. Da jeg tok kontakt for å benytte... Vis mer

Jeg mottok noen helt andre sko enn jeg bestilte. Bestilte Olivia snøstøvler og fikk noe helt annet enn på bildet og med merket «UGC» foran som ser ut som en etterligning av UGG.. Betalte 800kr for ju... Vis mer

Særdeles billig kvalitet som kommer direkte dra Kina. Ikke som på bildene i det hele tatt. I tillegg lokker de med falske førpriser som får det til å se ut som tidenes kupp. Når du omsider får var... Vis mer

Ren svindel

Ren svindel.
Kinaprodukt fra et selskap som utgir seg for å være norsk. Styr unna!

10. september 2024

HOLD DERE UNNA DENNE BEDRIFTEN.

HOLD DERE UNNA DENNE BEDRIFTEN.
Fikk en genser som hverken hadde fasong , mønster eller garn som jeg bestilte. I tillegg var det et hull på halsen dårlig håndarbeide. De krevde jeg skulle betale kr.398 for å returnere den. Klarna var på min side. Men det hjalp ikke mot svindel bedriften. Måtte betale etter 7 mnd.

6. juli 2024

Useriøst, styr unna!

Bestilte et tørkestativ som jeg aldri fikk. Likevel var det ikke lett å få strøket fakturaen ( hadde heldigvis 30 dagers via Klarna) Firmaet ville ha dialog direkte og oppfordret til å ikke involvere Klarna fordi det var kompliserende. Liksom!

4. oktober 2023

Svindel

Elendig kundeservice. Bestilte noen tørkehengere, fikk opplyst om at de var levert til feil adresse og at de måtte sendes på nytt, videre fikk jeg «tilbud» om på nytt betale frakt eller få tilbake pengene med unntak av ca. 600kr. Stusset veldig på dette ettersom at det opprinnelig var deres feil. Videre får jeg mail om at hele summen er fjernet, men i dialog med Klarna fremkommer det at de kun har fjernet 900kr av i 2100kr.

Ren svindel og skulle ønske jeg leste anmeldelsene før jeg handlet.

19. mars 2024

Jeg bestilte et par sko som i…

Jeg bestilte et par sko som i utgangspunkt var prisredusert og var fint på bildet. Skoene ble levert i postkassen min. Dessverre hadde jeg ikke mulighet å prøve skoene med en gang. 3 dager etter levering fikk jeg prøved skoene. Det viste seg at skoene var alt for liten i henhold til størrelsen. Så jeg ville sende disse tilbake, men fikk info fra kundesenter (Ella) at dem kunne ikke godta reklamasjon pga. tiden for reklamasjon var kun 14 dager. I dagens samfunn er vel folk mye på farten og har ikke alltid tid å hente pakker fra postkasse. Jeg mener det er dårlig service og det som jeg fikk til svar var bare svada. Må også si at kvaliteten av skoene er dårlig. Min anbefaling: Ikke kjøp noe fra dem.

26. april 2024

Batega Oslo er Ren svindel

Batega Oslo er Ren svindel. Alle varer er bare fake. Man tror Klarna skal være en sikkerhet i handelen, men de bryr seg ikke med at det er svindel. De burde utestengt disse svindelseskapene, men de fortsetter å ha de som kunder, så lenge de tjener penger på dem.

8. januar 2024

Elendige produkter

Elendige produkter. Når du ønsker å returnere vare blir kostnaden for kunde svært høy. Vil ikke anbefale andre å bruke denne nettsiden.

11. april 2024

Akryljakke, helt elektrisk.

Det var reklamert med en nydelig sort jakke med lommer. Det sto at jakken var myk og god og fin til denne årstiden.
Jakken kom en måned etter bestilling. Jeg sendte fem mailer til dem. Fikk høflige svar tilbake. Og de svarte raskt.
Jakken kom omsider. Den sto ikke til forventningene. Akryl stoff, ekkelt, hardt og ble helt elektrisk når jeg tok i stoffet. Dette var rett og slett lureri. Og svindel.
Jakken var heller ikke formet som på bildene. Null trompet armer.
Det fantes ingen returlapp i pakken. Må skrive Mail tilbake for å returnere. Aldri mer Batega!

3. april 2024

Elendig service og kvalitet

Kjøpte et par vinterstøvler som forsåvidt var gode og varme. En etter få gangers bruk (under10?) røk den i sømmen og det er hull langs sålen. Forsøkte å klage men fikk beskjed at garantitiden var ute (4 mnd etter kjøp). DÅRLIG KVALITET OG DÅRLIG SERVICE!!!

5. april 2024

Jeg bestilte et tørkestativ i februar

Jeg bestilte et tørkestativ i februar. Det ble aldri levert og nå har de redusert kjøpesummen fra 1199,- til 590,- noe de sier frakt for retur. Hvordan kan jeg ha returnert noe jeg ikke har mottatt? Hold dere unna dette firmaet, det er ren svindel!

2. april 2024

Dette er overhodet ikke en norsk…

Dette er overhodet ikke en norsk nettbutikk. Klærne lignet ikke på bildene i det hele tatt, «Uggs’ene» var forsåvidt greie, men ikke en EU39. Buksa nådde meg til midten av leggen. Alt ble sendt fra Kina. Styr unna.

27. desember 2023

SVINDEL!

Da jeg tok kontakt for å benytte meg av angrefristen tilbydde de meg 25% avslag, og gav beskjed om at det ikke ville lønne seg for meg å returnere varen fordi det ville koste mye.

Joooda, returadressen var i Kina så det hadde de faktisk rett i.

SVINDEL!

8. februar 2024