Bast sauna Anmeldelser 398

4,9

Bestilte Bastsauna etter å ha tenkt på "fast" bastubygg lenge, men siste innspillet for å bestille Bast var etter at jeg prøvde en bastsauna. Angrer på at jeg ikke har bestilt før. Saunaen var lett å... Vis mer

Vi har testet saunaen 2 ganger nå og den fungerer veldig bra. Enkel å sette opp og leverer som den skal. God service fra Bast sauna. Hadde litt problemer med å justere trekken da ovnsdøren hadde få... Vis mer

1. Badstue
  2. Hage
  3. Helse- og velværebutikk
  4. Badstubutikk
  5. Spa- og velværeklubb

At bast sauna, our goal is simple: to make sauna accessible to everyone and spread the Nordic sauna culture. We believe that a sauna should be an experience accessible to all, regardless of space, budget, or building restrictions. That’s why we created high-quality sauna tents - allowing you to enjoy a real sauna experience wherever you are. Developed in collaboration with Luleå University of Technology, our sauna tents are tested in extreme conditions and can reach over 100°C, delivering the same heat as a traditional sauna. Whether you're relaxing in your backyard, in nature or warming up after a cold dip, our sauna tents provide the solution. With over 5.000 satisfied customers and a dedication to quality and innovation, bast sauna is Sweden’s highest-rated sauna company. We offer fast shipping, a 100-day satisfaction guarantee, and a full range of accessories to enhance your sauna experience. Sauna has always been more than just heat to us — it’s a ritual that brings people together, promotes recovery, and creates moments of stillness in a busy world. Our mission is not only to design tents that perform in the harshest conditions, but also to inspire people to embrace the deeper values of sauna culture. That means giving families and friends an easy way to connect, giving athletes a tool for faster recovery, and offering anyone the chance to experience the proven health benefits of sauna bathing — from improved circulation to stress relief. We continue to expand our product line with thoughtful accessories such as benches, ice baths, weather covers, and stove upgrades, so your setup can evolve with your needs. Every detail is carefully considered to maximize durability, safety, and ease of use. Whether you are completely new to sauna or a lifelong enthusiast, our products are built to help you create lasting routines and memories. With Bast Sauna, you don’t just buy equipment — you join a growing community dedicated to living better, the Nordic way.

100-day satisfaction guarantee

Return the sauna if you're not satisfied

We want you to feel completely confident when choosing us. That’s why we offer a 100-day satisfaction guarantee on our sauna tents. If you’re not fully satisfied with your purchase — whether it’s the quality, performance, or overall experience — you can return it within 100 days for a refund. We believe trying a sauna tent should be as relaxing as using one, so you get plenty of time to test it out in your own environment, at your own pace.

4,9

Enestående

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Lett å sette opp

Lett å sette opp, blir fort varm. Levert på døren etter få dager👍

8. april 2025

Svar fra Bast sauna

Det låter som allt flöt på perfekt från beställning till första bastusessionen. Kul att höra att hela upplevelsen levde upp till förväntningarna! 👍

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, flott sauna og god ovn😀 savner lit bedre bruksanvisning på oppsett av sauna. Videoene går for raskt til å se hvordan det settes opp.

10. april 2025

Svar fra Bast sauna

Så roligt att höra att du är så nöjd med din beställning!

Vi förstår att videorna kan gå lite för fort, det är värdefull feedback som hjälper oss att förbättra våra instruktioner. Vi ska titta på att göra tydligare och långsammare guider för uppsättning! 😊

Supert produkt.

Supert produkt.
Raskt varmt, holder bra på varmen.
Provat från ÷10 til 90° på ca 35min.
Kundeservice = 200% effektiv och hjelpsom.
Bör provas

23. april 2025

Svar fra Bast sauna

Fantastiskt att höra att det fungerar så bra! Vi är extra glada över att du upplever vår kundeservice som så effektiv och hjälpsam! 😊

Utrolig bra produkt

Utrolig bra produkt! Høy kvalitet og god kundeservice! En del fikk en skade, og de sender en ny uten kostnadder’

6. mai 2025

Svar fra Bast sauna

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är så glada att du är nöjd med kvaliteten och vår kundeservice. Att vi kunde skicka en ny del utan kostnad när något gick sönder är självklart för oss, så ska det fungera!

Kanonbra - Anbefales!

Dette var jeg egentlig skeptisk til. Men etter en påske hvor hele familien har kost seg med Bast hver eneste kveld kan jeg si at dette er en av de beste familieproduktene jeg har investert i. Topp kvalitet, enkel å sette opp og ta ned, alt i reklamen stemte og mere til. Anbefales!

27. mars 2025

Svar fra Bast sauna

Så kul att höra att hela familjen har haft sån glädje av Bast under påsken! Skönt att allt levde upp till förväntningarna och lite till. Tack för att du rekommenderar oss!

/Hugo från Bast

funker ! teltet er lett å sette opp…

bra telt som er lett og sette opp og som har et godt tekstil som gir isolasjon.
liker at ovnen er lang - spent på å se hvor lenge det varer i godset siden den er litt tynn i metallet. syns det var et bra design på sidepanelene - men at det kunne vært litt mer intuitivt hvordan de skrus på. eventuelt bedre forklart med en egen lapp i esken eller noe? måte leite litt for å finne infoen. greit at det var litt jobb å skru inn alle skruene ( det klarer alle) mer at jeg måtte leite meg frem til informasjonen om hvordan dette skulle gjøres som irriterte meg
(valgte bjørk) - veldig god plass. det overaasket meg. liker at jeg kan velge interiørløsning litt
fint med sort rom faktisk, selv om jeg ville hatt det lysere inutgangspunkt. veldig gode vindusmuligheter men jeg opplevde at de store vinduene var unødvendig svære?. ville ogaå ha litt mindre innsyn og bedre isolasjonsevne så jeg lot de stå på. forskjellig form i trekantene. det kunne vært merket på flappene Om tas av på
vakker men litt klurete ovn kanskje? tenker den kunne hatt et lavere tyngdepunkt? bra med langt brennkammer. beina litt spisse som grever seg ned i bakken/isen.
den steinkurven jeg fikk med var noe skikkelig ræl. stygg var den også i anna farge. finere å putte steinene rett oppå ovnen. lager heller min egen anordning for å holde flere steiner på plass. kanskje noe sidevanger i smijern wller noe? et nett så man fikk dekker ovnen enda mer? ellers er sen vakker den ovn da. fikk ike på plass den hatten som skal oppå pipa, så valgte å droppe den. (gjør meg ikke så mye)
gulvet er alltid det vanskelig i teltbadsteu. det er ofte fuktig og litt ekkelt
jeg satte opp på isen første gang. tredje dagen jeg tok sauna var det en vannpool under ovnen. da var ovnen lavere og siden jeg hadde bygd opp benkene (snekret mine egne tre benker. ( sitte på plast i sauna er uaktuelt)) blei det en fin høyde forskjell mellom meg og ovnen. det syns jeg kjentes bra ut faktisk. man vil gjerne komme opp fra gulvet litt i sauna. gleder meg til å designe meg frem til min egen variant her. allti ialt fornøyd. enkelt å sette opp. stort mindre og lettere i vekt kan det jo ikke bli heller. kan anbefale dette. litt stiv pris da. unødvendig å skrive bast på alle produktene. man føler at alt blir veldig kommersielt. det vil man ikke føle i sauna

25. mars 2025

Svar fra Bast sauna

Tack för ditt fina och värdefulla omdöme! Vi tar till oss dina synpunkter på monteringen, ugnen och tillbehören för att göra produkten ännu bättre. Kul att du är nöjd med storleken, isoleringen och designen.

Tack för att du rekommenderar oss! :)

Bra service

Bra service, rask levering og fin oppfølging med instruksjoner.

24. februar 2025

Tack så mycket Anders :D /Josef

Min Baste investering på lenge😃…

Min Baste investering på lenge😃 Badstuteltet blir raskt varmt, og er veldig enkelt å sette opp og ta ned. Anbefales på det varmeste 🥵👌
Fredrik

21. februar 2025

Tack så mycket Fredrik, härligt att höra! /Josef

Veldig kjapp og grei levering

Veldig kjapp og grei levering. Jeg hadde noen spm som jeg sendte på e-post. Fikk svar med en gang, veldig bra oppfølging. Saunaen er rask og enkel å sette opp og komme i gang med. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte med de høye benkene. Det er vanskelig å få varmen helt ned til gulvet.

29. januar 2025

Svar fra Bast sauna

Tack så mycket för din recension! Roligt att höra att ni är nöjda /Josef

Meget godt produkt og veldig godt fornøyd

Produktet er heilt konge og fantastisk. Det er verre med transporen/sendingen av varene. Varmekonfyren var skadet og og ikke helt bra, men jeg har rettet og ordnet den slik at den er ok. Jeg har generelt meget dårlige opplevelse med posten og post nord desverre

5. november 2024

Svar fra Bast sauna

Tack för ditt omdöme Stedjan! Tråkigt med leveransen men bra att det löste sig tillslut och att du är nöjd med bastun

Det tok noe lang tid

Det tok noe lang tid, men det ga dere beskjed om. Fornøyd med dere, alt i alt

22. august 2024

Svar fra Bast sauna

Tack för omdömet Arne! Vi har snabbare leveranstider nu när vi äntligen har allt i lager :D

God kommunikasjon og oppfølging

Hurtige svar på henvendelser. Hurtig håndtering av forhåndsbestilling. Bast var flinke til å gi statusinformasjon underveis mot sending av varen. Personlige og hyggelige meldinger hver gang. Telt og ovn fungerer utmerket.

13. august 2024

Tack så mycket Lars, Roligt att höra! :) Njut av bastun :D

Flott sauna

Flott sauna, blir raskt varm. Bra kundeservice, min saunaovn ble skadet under transport med UPS, men nye deler til erstatning ble sendt omgående og jeg fikk reduksjon i prisen. Slik skal det være!

13. august 2024

Svar fra Bast sauna

Tack för det fina omdömet Martin :) Glad att vi hittade en bra lösning!