Bast sauna Anmeldelser 398

4,9

Dette var jeg egentlig skeptisk til. Men etter en påske hvor hele familien har kost seg med Bast hver eneste kveld kan jeg si at dette er en av de beste familieproduktene jeg har investert i. Topp kva... Vis mer

Vi har testet saunaen 2 ganger nå og den fungerer veldig bra. Enkel å sette opp og leverer som den skal. God service fra Bast sauna. Hadde litt problemer med å justere trekken da ovnsdøren hadde få... Vis mer

Hurtige svar på henvendelser. Hurtig håndtering av forhåndsbestilling. Bast var flinke til å gi statusinformasjon underveis mot sending av varen. Personlige og hyggelige meldinger hver gang. Telt og o... Vis mer

1. Badstue
  2. Hage
  3. Helse- og velværebutikk
  4. Badstubutikk
  5. Spa- og velværeklubb

At bast sauna, our goal is simple: to make sauna accessible to everyone and spread the Nordic sauna culture. We believe that a sauna should be an experience accessible to all, regardless of space, budget, or building restrictions. That’s why we created high-quality sauna tents - allowing you to enjoy a real sauna experience wherever you are. Developed in collaboration with Luleå University of Technology, our sauna tents are tested in extreme conditions and can reach over 100°C, delivering the same heat as a traditional sauna. Whether you're relaxing in your backyard, in nature or warming up after a cold dip, our sauna tents provide the solution. With over 5.000 satisfied customers and a dedication to quality and innovation, bast sauna is Sweden’s highest-rated sauna company. We offer fast shipping, a 100-day satisfaction guarantee, and a full range of accessories to enhance your sauna experience. Sauna has always been more than just heat to us — it’s a ritual that brings people together, promotes recovery, and creates moments of stillness in a busy world. Our mission is not only to design tents that perform in the harshest conditions, but also to inspire people to embrace the deeper values of sauna culture. That means giving families and friends an easy way to connect, giving athletes a tool for faster recovery, and offering anyone the chance to experience the proven health benefits of sauna bathing — from improved circulation to stress relief. We continue to expand our product line with thoughtful accessories such as benches, ice baths, weather covers, and stove upgrades, so your setup can evolve with your needs. Every detail is carefully considered to maximize durability, safety, and ease of use. Whether you are completely new to sauna or a lifelong enthusiast, our products are built to help you create lasting routines and memories. With Bast Sauna, you don’t just buy equipment — you join a growing community dedicated to living better, the Nordic way.

100-day satisfaction guarantee

Return the sauna if you're not satisfied

We want you to feel completely confident when choosing us. That’s why we offer a 100-day satisfaction guarantee on our sauna tents. If you’re not fully satisfied with your purchase — whether it’s the quality, performance, or overall experience — you can return it within 100 days for a refund. We believe trying a sauna tent should be as relaxing as using one, so you get plenty of time to test it out in your own environment, at your own pace.

4,9

Enestående

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Meget rask levering

Rask levering og enkelt telt å sette opp. Fungerer til forventningene.

23. februar 2026

Svar fra Bast sauna

Great to hear, thank you for sharing!

Happy everything met your expectations and that the setup was smooth. Hope you enjoy many great sauna sessions going forward :)

Best regards,

Bra produkt

Bra produkt. Rask levering

29. januar 2026

Svar fra Bast sauna

Tack Elin för din recension! :)

Härligt att höra att du är nöjd med produkten och att leveransen gick snabbt, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Hoppas du får många riktigt bra bastustunder framöver!

Varma Hälsningar,
Fredrik

Bra produkt og veldig bra kundeservice.!

12. mars 2026

Svar fra Bast sauna

Tack så mycket Reidar för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd både med produkten och vår kundservice. Det betyder mycket för oss att veta att du har haft en bra upplevelse.

Vi hoppas att du får många härliga bastustunder framöver. Hör gärna av dig om du någon gång behöver hjälp eller har frågor! :)

Endelig sauna!

Bestilte Bastsauna etter å ha tenkt på "fast" bastubygg lenge, men siste innspillet for å bestille Bast var etter at jeg prøvde en bastsauna. Angrer på at jeg ikke har bestilt før. Saunaen var lett å sette opp, blir fort varm og har meget god "löyly". Det går med overraskende lite ved for å holde varmen. Veldig god og rask service fra Bast da jeg bestilte Björk basic med litt tilbehør fra andre pakker. Overkommelig pris i forhold til fast saunabygg. Bastsauna får 5 av 5, og gir sangen "Bara bada bastu" virkelig mening 😉

8. mars 2026

Hej Juha,
Tack för er recension, det betyder mycket för oss!

Vad roligt att höra att bastutältet lever upp till förväntningarna. Många blir faktiskt lite förvånade över hur lite ved som behövs för att hålla temperaturen uppe.

Hoppas du får många riktigt bra bastustunder framöver.

Meget fornøyd

Meget fornøyd. Enkelt opp i 90 grader i 15minus.

23. januar 2026

Hej Morten,
Stort tack för din recension!

Härligt att höra att du är så nöjd. Hoppas du får många fina bastustunder framöver. Hör gärna av dig om du någon gång behöver hjälp med något.

Fredrik

Teltet er fantastisk, fargen forsvinner

Teltet er fantastisk. Men fargen på det grønne teltet mistet fort farge. Nå er det blitt «gushebrunt», etter kun noen uker i sola

12. juni 2025

Svar fra Bast sauna

Tack för att du delar med dig. Vi förstår att det känns tråkigt med färgen och tar verkligen med oss din feedback inför kommande produktutveckling – väderskyddet hjälper för övrigt till att skydda bättre mot UV-strålning.

Hugo

Fantastisk overraskelse! Anbefalt!

Bast sauna har vært en fantastisk overraskelse, behagelig, funksjonell, bærbar og lett å bruke i hverdagen. Effektiv og rask å sette i gang.

8. juni 2025

Svar fra Bast sauna

Så fint att höra att bastun blivit en del av vardagen – det är precis så vi vill att den ska kännas: enkel, varm och självklar.
– Hugo från Bast

Veldig bra oppfølging og service

Veldig bra oppfølging og service! ikke minst en fantastisk opplevelse som jeg kan ha både i hagen og på hytten

29. april 2025

Svar fra Bast sauna

Det låter som du verkligen kommer få ut det mesta av bastutältet, både hemma i trädgården och uppe på stugan. Vilken lyx att kunna njuta av bastukänslan var du än befinner dig! 🏡

/Hugo från Bast Sauna

Bast leverer til forventningene 👍

Pakket opp og monterte sammen. Da etter gode og enkel video.
Satte teltet på en platting for å få et bedre gulv. Bast leverer som beskrevet. Opplevelsen var kjempe god. En god investering.

23. april 2025

Svar fra Bast sauna

Kul att höra att monteringen gick så smidigt med videoguidens hjälp! Låter som en investering som kommer ge dig massor av sköna bastustunder! 🔥

/Hugo från Bast Sauna