Stepease Anmeldelser 274

4,9

Godinama se mučim sa bolovima u nogama, kičmi.. Već mi ortoped preporučio da si kupim uloške. Slučajno sam naišao na reklamu i rekao sam sebi idem i ove probati, premda sam do sada probao drugi par i... Vis mer

Veľmi,veľmi pekne ďakujem za vložky do topánok,keďže som si váš produkt objednala na adresu kde pracujem a som kuchárka,hneď po prevzatí tovaru som si vložky dala do topánok,mám fakt skvelu skúsenos... Vis mer

A vásárlás menete nagyon szuper volt, az értesítések is, vagyis mindent jól csinálnak. Az áru is kiváló. Sajnos én voltam a bolond, mert amit magamnak rendeltem az kicsi lett, de hát ez van, önök nem... Vis mer

1. Onlinemarked
  2. Trening og ernæring
  3. Fotpleie
  4. Fotmassasjestudio
  5. Butikk for ortopediske sko
  6. Skobutikk

STEPEASE is a brand that sells orthopedic and massage products designed to reduce foot pain and improve everyday comfort. Their products focus on arch support, pressure-point stimulation, and posture enhancement.

4,9

Enestående

Vložky nosím zatím třetí den

Vložky nosím zatím třetí den, ale už cítím změnu. Bolestí jsem občas nemohla ani našlápnout plně na chodidlo. Tyto vložky jsou měkké, naráz paty při chůzi není bolestivý. Samozřejmě chodidla denně i masíruji, ale vložky si dám do obou svých oblíbených bot a budu přemýšlet o dalším páru. Děkuji

16. april 2026

Svar fra Stepease

Děkujeme! Jsme vděční, že jste si udělali čas a podělili se s námi o svou pozitivní zkušenost. 🙂

S pozdravem,
Stepease Team

Ήταν ακριβώς όπως περιγράφεται

Ήταν ακριβώς όπως περιγράφεται!
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα του προϊόντος!
Την επόμενη φορά θα ξαναγοράσω!

16. april 2026

Svar fra Stepease

Σας ευχαριστούμε! Χαιρόμαστε που ακούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με το κατάστημά μας. 🙂

Με εκτίμηση
Ομάδα Stepease

Doslova oblačik

Doslova oblačik. Veľký rozdiel oproti klasickým vložkam. Sú mäkké, perfektne sa v nich chodí celodenné.

13. april 2026

Svar fra Stepease

Ďakujeme za vašu milú recenziu.

Sme radi, že ste s naším produktom spokojní.

S pozdravom,
Tím Stepease

Super product

Very fast shipping, the product is great, exactly as seen and described in videos, highly recommended!

12. april 2026

Svar fra Stepease

Thank you for your kind review.

We are pleased that you are satisfied with our product.

Best regards,
Stepease Team

Excelente

Recebido na data prevista. O produto confirma o que esperava dele.

10. april 2026

Svar fra Stepease

Agradecemos sua gentil avaliação.

Ficamos felizes que você esteja satisfeito(a) com nosso produto.

Atenciosamente,
Equipe Stepease

Isporuka je bila onako kako je…

Isporuka je bila onako kako je dogovoreno, proizvod je odlican ali je vreme od porudzbine do isporuke bilo duze od ocekivanog.

5. april 2026

Svar fra Stepease

Hvala vam! Drago nam je što ste zadovoljni našom radnjom.

Srdačan pozdrav,
Tim Stepease

Nahyon kényelmes a hordása

Nahyon kényelmes a hordása, használata a talpbetétnek, pár alkalom utána már érezhető a javulás. Csak ajánlani tudom

5. april 2026

Svar fra Stepease

Köszönjük! Örülünk, hogy elégedett vagy a boltunkkal.

Üdvözlettel,
a Stepease csapata