Baremobil

For ett år siden hadde jeg kjøpt mobiltelefon som skulle bli gave til mannen min. Den kommet aldri. Har prøvd å få pengene tilbake, men fikk dem aldri. 4000 bare forsvant dessverre.

Fikk AirPods der ladeetui ble ødelagt etter to uker. Fikk svar etter fem-Seim mnd med purring og skulle da forsøke diverse ting. Ikke fått noe svar på henvendelser siden. Første klage for et år siden... Vis mer

Bestilte galaxy buds fra dem og valgte å benytte meg av angre fristen. Jeg fikk bekreftelse fra dem at ordren var kanselert da jeg ga dem beskjed om at varen ble sendt i retur med angre skjema. Men... Vis mer

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Merkelig useriøs enmannsbedrift

Brstillte en telefon fra de for 4 uker siden. Sim kortet kilte seg fast i min gamle samsung og den er gammel. Så jeg bestillte en ny som kunne ta elektronisk sim  Skulle ta opp til 7 dager og den var superbillig.

Purret på dem etter 8 dager fikk da svar om at 1/3 av bedriften hadde korona og at det ville ta opp mot 7 dager muligens 3 til 4 dager mer.

Merkelig at 1 bedrift med 1 ansatt kun er 1/3 syk med korona. (Muligens kun hodet og skuldre er rammet men mest bena da ting ikke beveger seg )

1 dag  etterpå fikk jeg melding om at telefonen er send. Går inn dagen etter og sporer den.

Ingen sending sendt kun melding om dette. Så de har brukt den elektroniske sendingsbestillingen på nett og ikke fått ben på den til for gå til posten selv. For slik har den ligget i 10 dager.

Skrevet mailer og kommentarer på ordren på hjemmesiden deres  ingen svar.

Kommenterte på prisjakt med noe dårlig karakter. Fikk svar der etter kort tid.

Denne 1 mannsbedriften burde da heller ordnet opp med å få den til posten istedenfor å kommentere min kommentar om dem på prisjakt. De får ikke bedre karakter av meg for det.

Ser de andre kommentarene de har og at de svarer gansje kjappt på de også,  i bunn og grunn så skylder se på abselutt alle andre. Det er tydeligvis slik personen disponerer servicen sin. Bruker tid der istedenfor å bruke tiden på å ordne opp

Nå har det gått 4 uker jeg har fremdedels ingen telefon. Tok meg desverre ikke bryet med å bestille et nytt sim for kun 7 dager før jeg fikk den nye som skulle kun ta 1 uke. Beklageligvis stolte jeg på at den ble sendt når jeg fikk sporingsnummer og avventet nytt sim da og.

Jeg er nok litt gjerrig da jeg bestillte denne superbillige telefonen og ikke gadd koste på ekstra tid eller penger på nytt sim.

ANBEFALING:  Ikke kjøp av disse om du ønsker varen raskt. Beregn mer enn 4  uker. man kan sikkert handle superbillige eksklusive julepresanger der men da ville jeg gjort det 6 mnd før 1 desember. For å være sikker på at de lager ben på varene slik at de virker og at de kan gå til postkontoret selv

21. februar 2022

Styr unna!

Styr unna! Fraskriver seg ansvar totalt, er umulig å få tak i kundeservice. Bestilte en pakke som ikke kom, de nekter å ta ansvar og refunderer heller ikke kjøpet. De viser bare til sine salgsbetingelser. Hadde jeg lest anmeldelsene her inne før jeg handlet ville jeg aldri ha bestilt et produkt fra denne butikken, men det gjorde jeg dessverre ikke. Kommer aldri til å bestille fra Bare Mobil igjen.

20. februar 2022

Bra kundeservice

Valgte jeg å returnere varen da den ikke passet. Flott og behjelpelig kundeservice som ordnet ting direkte, så ikke noe å si på den. Leveringstiden var lengre en forventet med jeg tenker det er noe man må ha forståelse før i disse koronatider med mye sykdom hos bedrifter.

16. februar 2022

Forferdelig kundeservice!

Forferdelig kundeservice!
Ventet i over to uker på en vare som var på lager. Null svar å få på mail og telefonen tar han svært sjelden. De gangen jeg har kommet gjennom og etterspurt varen, legges all skyld på Posten. Videre lover han at det skal fikses opp i samme dag, men ingenting skjer.

STYR UNNA!

10. februar 2022

Bestilte en vare som ble betalt kort…

Bestilte en vare som ble betalt kort tid etterpå, ventet i over en uke. Fikk da melding fra posten at det var meldt inn en pakke fra Bare mobil, men bare meldt inn. Ikke sendt inn noe pakke for videresending. Det har nå gått over 14 dager og det er enda bare en meldt inn pakke uten at det er noen pakke der for videresending.
(jeg har snakket med posten flere ganger)
Selektivt svar på mail og full ansvarsfraskrivelse fra ende til annen. Skylder på posten i telefonen og bortforklarer seg kleint og klønette at det er alle andre sin feil at di ikke har sendt pakken. Ble lovet at det skulle skjekkes opp i over telefon men det ble heller alldri gjort. Varen er enda ikke sendt inn til posten og det er som sakt over 14 dager siden bestilling tok plass.

Styr unna disse folka og denne butikken. null ansvar og di mener alle andre er problemet!!!!
Ønsker du dårlig service og lang ventetid så er dette topp.

3. februar 2022

Beklager for det ,men det er rett og…

Beklager for det ,men det er rett og slett dårlig service.
Bestille for over 2 uker siden en iPhone 12mini, etter en uke uten hadde jeg ikke hørt noe om mobilen er send eller hvor lang tid det kommer å ta. Så sendte jeg en melding og fikk svar at jeg skulle få mobilen om en uke og sporingsnummer same kvelden,men ingenting skjedde.
Sendte 2 nye meldinger men helt uten respons.
Min anbefaling styr langt unna.

21. januar 2022
Vis anmeldelser på alle språk. (52 anmeldelser)