Baremobil

For ett år siden hadde jeg kjøpt mobiltelefon som skulle bli gave til mannen min. Den kommet aldri. Har prøvd å få pengene tilbake, men fikk dem aldri. 4000 bare forsvant dessverre.

Fikk AirPods der ladeetui ble ødelagt etter to uker. Fikk svar etter fem-Seim mnd med purring og skulle da forsøke diverse ting. Ikke fått noe svar på henvendelser siden. Første klage for et år siden... Vis mer

Valgte jeg å returnere varen da den ikke passet. Flott og behjelpelig kundeservice som ordnet ting direkte, så ikke noe å si på den. Leveringstiden var lengre en forventet med jeg tenker det er noe ma... Vis mer

Bestilte galaxy buds fra dem og valgte å benytte meg av angre fristen. Jeg fikk bekreftelse fra dem at ordren var kanselert da jeg ga dem beskjed om at varen ble sendt i retur med angre skjema. Men... Vis mer

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Svindel

15. mai 2022

Svindel, useriøse

Vil si det er ren svindelbedrift! Melder tilmforbrukerrådet og vil ha de bort fra Google og prisjaktsøk.

30. januar 2022

Svindelfirma

Svindelfirma. Jeg har betalt for et sett jabra støykansellerende og har ikke sett noe til varen. Svarer ikke på epost etter 7 mnd.

10. januar 2023

Svarer ikke på henvendelser

Men i ettertid får jeg purringer fra walley. De er ikke blitt informert om kanseleringen. Jeg valgte å bestride kravet og etter en stund fikk jeg beskjed fra walley at kravet blir trukket da heller ikke dem oppnår kontakt med bare mobil.

20. juni 2022

Får ikke endret den gode omtalen min

Får ikke endret den gode omtalen min. De lovet meg ny telefon siden andre var på reparasjon i 1 år hvis jeg endret omtalen min til 5 stjerner. Ringte inn flere ganger uten noe ny telefon. De var ikke samarbeidsvillige i saken med forbrukerrådet. Rett og slett svindel

15. september 2022

Svindelselskap: både bamo og Walley Bank

Som alle sa, dette er et svindelselskap. De sender aldri noe produkt og svarer heller ikke. Men problemet er ikke dem, det er Walley Bank. Jeg bestilte fra Bamo i juli, og da de etter to uker ikke sendte noe, sendte jeg dem kanselleringsskjemaet og informerte Walley bank om dette. Men banken sa at de ikke kan kansellere fakturaen. Det er nå mer enn to måneder og banken sender meg fortsatt påminnelsesfakturaen for å betale. Jeg ringte dem i dag igjen og de sa at de ikke kan gjøre noe med fakturaen før bamo svarer. Gir det noen mening? Banken har å gjøre med et svindelfirma og sier at det ikke er deres ansvar å kansellere fakturaen??

6. juli 2022

Svindel og atter svindel

Svindel og atter svindel. Har sendt saken over til Forbrukerrådet. Kjøpte en I phone i mai av de, betalte 7400. Mobilen kom aldri og sendt en haug med Mail til firmaer uten å få noe som helst svar. Har ikke fått igjen pengene mine trass i mange mailer. Forbruket rådet er tydeligvis interessert i å ta saken, de har ringt i dag. Men kunne ikke ta tlf, men jeg ringer de igjen i morgen.

31. august 2022

Svindel, styr unna!!

Kjøpte AirPods pro 10/6, etter mye purring og løgn om at varen er sendt får jeg melding 3/7 med «beklager feilen, kjøpet er kansellert». Får beskjed om at pengene vil være på konto innen senest to uker, avhengig av banken. Tar kontakt jevnlig via sommeren uten svar. Kontaktet Walley flere ganger men de sier de ikke kan refundere kjøpet uten beskjed fra bare mobil - som de ikke får kontakt med. Bare mobil er tidenes svindlere, regelrett tyveri! Meldte saken til konfliktrådet, som måtte avslutte saken da de ikke fikk kontakt med bare mobil. Bombe.. neste blir politianmeldelse

19. august 2022

Jeg kjøpte og betalte for en tv den…10/06/22

Jeg kjøpte og betalte for en tv den 10/06 etter en uke sto det fortsatt "under behandling" og jeg ringte de og de sa tv-en var på vei. Den 25/06 tok jeg kontakt igjen fordi det var ingen spor på tv og da var de allerede ikke bemannet på telefon grunnet "sommerferie". Midt i Juli sendt de en beklagelse på e-post og sa de ikke hadde tv på lageret men skulle få den innen en uke og videresender den. Etter to uke var det fortsatt ingenting, ingen svar på telefon eller mail og de har nesten 10 000kr av pengen min. Jeg har sendt mange epost og sagt at jeg vil ha pengen min tilbake og de har fortsatt ikke gitt pengen min. Når har jeg ventet mer enn en måned for å få pengen min tilbake. Telefonsvar er fortsatt det same og sier de er på "ferie" fortsatt og de svarer ikke på mail heller. Jeg skal anmelde de til politiet. SVINDEL SELSKAP.

16. august 2022

Svindel!

Svindel!
Kort fortalt.
IKKE handle på bamo.no / Bare Mobil AS!!!

14. august 2022

Kjeltring fakter!

Kjeltring fakter!
Bestilte en Garmin fenix6s pro 24.05.22
Etter en uke ringte jeg og de hevdet at den var sendt.
Gikk inn på sporing-fikk bekreftet at det var opprettet et sporingsnummer med beskjed fra posten at det ikke var levert inn noe pakke.
Dessverre gikk jeg litt sent inn på trustpilot og så at dette var «kjenningsmelodien» til dette useriøse firmaet.
For å gjøre en laaaang historie kort,de (han) svarer ikke på Mail eller tlf.
Og hvis han gjør det,er det bare løgn på løgn.Ikke et snev av sannhet!! Et hjerteløst menneske! Heldigvis hadde jeg betalt med Norwegian kortet og sendte reklamasjon til dem,de satte pengene inn på kontoen min,og overtok problemet.
Fikk i tillegg en sur Mail fra Bamo fyren om at siden jeg hadde kontaktet banken kom det til å ta tid før pengene ble betalt 😅
STYR UNNA om du vil beholde nattesøvnen.

26. juli 2022

Totalt useriøst firma

Totalt useriøst firma. Brukte angrefrist, sendte skjema og vare tilbake samme dag som varen ble mottatt. Tre måneder senere renner det fremdeles inn med krav om betaling.

Styr unna! Svarer ikke på epost eller telefon. Måttet hele sulamitten gå dukken snarest.

20. juli 2022

Noe av det værste firmaet jeg har vært…

Noe av det værste firmaet jeg har vært borti.
Bestilte en telefon der ifra,men fikk aldri noe ordrebekreftelse eller sendinginfo. Etter lengere tid,så måtte jeg kontakte de å høre hva som skjer. Umulig å få kontakt med dem,både på telefon og mail.
I mellomtiden måtte jeg bestille telefon en annen plass.
Når jeg fikk tak i de,så fikk jeg kansellert bestillinga til slutt,som de sa de hadde sendt for sikkert 2 uker siden,men jeg ikke hadde mottat.

Og nå,1 mnd senere,får jeg faktura for telefon!
Får ikke svar på mail,og har prøvd å ringe dem...men de er ikke bemannet på telefon på sommeren...!!!!!

19. juli 2022

Aldri bestill noe fra denne plassen

Aldri bestill noe fra denne plassen. Varen kommer aldri, og ingen svarer på mail og tlf. Når de endelig kansellerer kjøpet får de aldri slettet fakturaen. Jeg har sent mail på mail og ingen svarer. Tenker det er det mest useriøse firmaet jeg vært bort i :-( Skrekk og advarsel

16. juli 2022

Uredelig firma

Uredelig firma. Min sønn benyttet angreretten innen frist og kjøpet ble kansellert 22.juni av Bare Mobil. Nå 14.juli har han enda ikke fått tilbake de over 12.000 kr han betalte for mobilen. Dette er mye penger for en ungdom og vi har prøvd å hjelpe ham å få ordnet opp. Ved kontakt til firmaet pr tlf, møter vi automatisk telefonsvarer med ulike forklaringer hver gang vi prøver. Har benyttet kontaktskjema på nettsiden uten å få svar. Dette er svindel, anbefaler ingen å handle der.

14. juli 2022

Får ikke tilbakebetalt penger etter kansellering av bestilling

Bestilte Airpods pro. De kom aldri frem i posten grunnet en feil fra postens side, og ble sendt tilbake til Bamo.no.

Ettersom jeg trengte airpodsene kjøpte jeg fra en fysisk butikk, og ønsket da å kansellere ordren min hos bare mobil. Dette var mulig, og jeg sendte angreskjema. Ingenting videre ble hørt fra butikken før en måned senere etter purremail. Nå har det gått ytterligere en måned til, hvor jeg ikke har fått høre noe mer enn «Skal få det fikset». Har sendt flere mails og ringt dem, får ingen svar. Har ikke fått mine 2700 kr tilbakebetalt.

Oppsummert:
Feilsendt pakke. Sendte angreskjema. Har ikke blitt prosessert etter 2 måneder. Får ikke 2700 kroner tilbake, og de svarer verken på Mail eller telefon

13. juli 2022