När de skriver att parfymen håller hela dagen så är det genuint sant. Luktar helt fantastiskt, de har verkligen lyckats med varenda ton i parfymen. Ghostrider är helt otrolig. BESTÄLL om ni vill få ko... Vis mer

Älskar dofterna som sitter länge. Jag kombinera dofter tillsammans o det blir magisk! Bra kvalite på parfymer til ett rimligt pris. Så nöjd, kommer definitivt köpa fler gånger.

Ypperlig kundtjänst och väldigt bra produkter. Posten hade spelat basket med min leverans och en flaska hade gått sönder och de andra två som låg i blöt hade fått logotype och text förstört. Utan... Vis mer

Min tjej var tvungen att lukta på handleden igen när hon kände doften första gången. Hon sa att hon önskar att detta bli min nya sig signaturdoft, är inte det ett bra betyg så vet jag inte. Bra kva... Vis mer

1. Parfymeri
  2. Leverandør av kosmetikk og parfyme

Välkommen till Bardoscents.se – din destination för exklusiva doftprodukter som lyfter känslan i hemmet. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment för dig som värdesätter kvalitet, stil och en inbjudande atmosfär. Våra produkter är utvalda för att skapa balans, värme och personlighet i varje rum. Vi brinner för att ge våra kunder en smidig och trygg köpupplevelse, med fokus på kvalitet, service och inspiration. Oavsett om du letar efter något som förhöjer ditt eget hem eller en fin gåva till någon du tycker om, vill vi hjälpa dig att hitta rätt doft för rätt känsla. På Bardoscents.se tror vi att dofter är mer än bara en detalj – de skapar minnen, stämning och identitet. Därför arbetar vi med omsorg i varje steg för att erbjuda produkter som ger det lilla extra i vardagen.

4,7

Enestående

Jag rekommenderar verkligen

Jag rekommenderar verkligen, min go to parfym är Bianco latte och jag testade bardos dupe på den. Den var väldigt likt och håller jätte länge. Den överträffade min förväntan och till de priset är det ett solklart köp. Jag rekommenderar!

24. januar 2026