Banner for Zents

Zents Anmeldelser 1 122

4,5

Fantastiska dofter och helt klart det bästa företaget för Dupe dofter. Allt är topp från personlig kundservice, snabb återkoppling och snabbaste leveranserna. Kollektionen har ökats fort och flera b... Vis mer

Dofterna är helt fantastiska, men jag är besviken på hållbarheten. Ett par timmar, sedan är doften helt borta. Inte bara jag som upplever detta, utan när jag bett andra lukta på mig, så bekräftar de... Vis mer

Helt fantastiskt företag! Jag beställde två parfymer Stardust och Romance, båda två luktade underbart, nästan precis som originalen. Den ena flaskans etikett var dock lite sönder och den skulle jag ge... Vis mer

Blev så nöjd med Black Opium, jämförde med mitt original. Märke ingen skillnad. Prada paradox var också mycket bra, den har jag bara luktat på i affär. Dofterna är samma till bra pris. Satt bra hela d... Vis mer

1. Parfymeri
  2. Leverandør av kosmetikk og parfyme

Välkommen till ZENTS – Din källa för prisvärda, inspirerade parfymer! Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa dupes och inspirerade parfymer från kända varumärken. Utforska vårt sortiment på www.zents.se och hitta din nya favorit parfym!

Borde du verkligen hitta din parfym hos Zents?

Ja! För att du får en 100% pengarna-tillbaka-garanti.

Vi är övertygade om att du kommer älska våra parfymer, men om du av någon anledning inte är helt nöjd med doften, kan du enkelt returnera den och få pengarna tillbaka. Vi erbjuder en generös 30 dagars returrätt, så att du kan prova doften i lugn och ro. Ingen stress, inget krångel – vi vill att din upplevelse hos oss ska vara så smidig som möjligt.

Dofter som garanterar komplimanger

Hitta din nya favoritparfym här!

4,5

Enestående

1k anmeldelser

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Amazing !

Fantastiska dofter och helt klart det bästa företaget för Dupe dofter.
Kollektionen har ökats fort och flera blir det. Jag är besatt.

19. april 2026

Helt besatt av dessa dofter

Helt besatt av dessa dofter, har köpt alla mina favoriter till en bråkdel av priset jag annars fått betala, och det bästa av allt - dom luktar likadant och håller längre!

9. april 2026

Deras produkter är alltid slut i lager…

Deras produkter är alltid slut i lager samt att det går flera månader innan de får in produkten igen.
Har hittat ett annat bolag som har samma koncept som Zents. Skillnaden är att deras parfymerr är något billigare men att produkterna alltid finns i lager.

14. april 2026
Logoen til Zents

Svar fra Zents

Tack för att du hör av dig!

Vi fattar att det är frustrerande när en doft är slut och man får vänta på påfyllning. Samtidigt vill vi ändå säga att det är ett bra tecken när trycket är så högt, det betyder att där finns en efterfrågan på våra produkter vilket vi tycker är jättekul. Vi producerar större och större omgångar varje gång, men när en doft är riktigt bra så sprids ordet snabbt.

Till skillnad från många andra klickar vi inte bara på en knapp och får hem nya parfymer levererade från utlandet, utan vi tillverkar allt från grunden i vår lokal i Skåne. Det är en av anledningarna till att kvaliteten håller en så hög nivå, eftersom vi har full kontroll på innehållet.

Mejla oss på hello@zents.se med vilken parfym du är ute efter så kollar vi om det finns några exemplar tillgängliga hos oss!

Det är okej för den pris

Det är okej för den pris

6. april 2026
Logoen til Zents

Svar fra Zents

Tack för att du hör av dig!

Vårt mål är att det alltid ska kännas som ett riktigt bra köp, både på doften och helhetsupplevelsen. Samtidigt vet vi att parfym är extremt individuellt.

Skulle något inte landa helt rätt så är det bara att höra av sig till oss på hello@zents.se så hjälper vi till.

/Teamet hos Zents 🤍🖤