Telefoon buiten gebruik, zeer traag reageren of niet reageren op email. Verkeerde band geleverd. Bedrijf heeft wel geregeld om de band met te komen ophalen en daarna nog weken gewacht op ons geld. Ban... Vis mer
Se hva andre synes
Banden prima eveneens de prijs. Had noeuwe nodig ivm.apk. Verzendtijd cfm.site was 1 a 2 dgn. Hierop heb jk een afspraak ingepland, bleek dit ineens 3 dgn te zijn, helaas werden er maar 2 banden afg... Vis mer
Dacht ik ga even zoeken naar een Nederlands webshop vestigings adres stond er netjes bij eenmaal de banden binnen bleken de 4 Banden een DOT CODE te hebben van 0123 dus eerste week 2023 dus de bande... Vis mer
Inprincipe goede levering van banden gehad. Helaas geen enkele reactie gekregen op mijn klacht die ik bij bandenoutlet heb neergelegd rondom de bezorgservice van DPD die de banden gewoon voor de deur... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
bandenoutlet levert autobanden tegen de laagst mogelijke prijs in geheel Nederland, wij zijn een Nederlandse webshop, welke is ontstaan uit onze groothanden NoordHollandBanden. Door de 20 jaar ervaring kunnen wij u ook een goed en eerlijk advies geven.
Kontaktopplysninger
Beemdweg 3, 2969CD, Oud-Alblas, Nederland
- verkoop@bandenoutlet.nl
- bandenoutlet.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
leeftijd banden en tracking van levering
Staat niet op de site dat de banden maximaal 12 maanden oud kunnen zijn. Mijn bestelde banden zijn van maart 2019 wat ik niet van nieuwe banden verwacht!
Verder kan de levering van de banden niet worden gevolgd. Op de tracking stond opeens dat de banden waren afgeleverd bij de buren (wat op zich vervelend is gezien de grootte van het pakket).
Na 5 dagen nog steeds geen Banden.
Na 5 dagen nog steeds geen Banden.
Ook contact krijgen met dit bedrijf is tot nu toe niet gelukt.
Ik hoop snel contact Te krijgen of alsnog de banden.
2 dagen levertijd gaat iig. Niet meet lukken.
Besteld en binnen 2 dagen in…
Besteld en binnen 2 dagen in huis.Super👍👍
Zou graag mail terug willen ontvangen…
Zou graag mail terug willen ontvangen stuur al 2dagen een mail maar nog steeds niks graag informatie over mijn bestelling zodat ik jullie toch die 5sterren kan geve
(BANDENOUTLET)
Krijg geen contact met Bandenoutlet.nl…
Krijg geen contact met Bandenoutlet.nl nu ik mijn bestelling moet retourneren.
Ik heb al 5 mails gestuurd, maar geen reactie.
Probeer nu al 12 dagen de gekochte…
Probeer nu al 12 dagen de gekochte banden retour te sturen. Heb 1 keer bericht terug gehad. Verder geen gehoor meer gekregen. Totaal geen service
Adequaat
Eindelijk een snelle adequate respons op de email en ook nog eens snel geleverd.
Pas op met de aflevering bij een montagebedrijf!
Een set banden besteld. Via zo'n uitklapmenu een montagebedrijf gekozen: Garage Car Master te Contactweg 43A, 1014 AN Amsterdam. De volgende dag netjes bericht van DPD dat ze de banden gaan bezorgen. Ik bel de garage en hoor dat de eigenaar dat bedrijf net heeft verkocht.
Ik zoek met spoed een andere garage via het uitklapmenu op de website: Auto Service Amsterdam Zuid te Havenstraat 3A,1075 PR Amsterdam. Ik wilde direct BandenOutlet bellen maar ze hebben geen contacttelefoon. Netjes haha! Ik schrijf hen een bericht. Binnen 30 min een antwoord. Die dag te laat maar morgen gaan ze het regelen. Volgende dag bericht dat de wijziging geregeld is. Ik bel die Auto Service Amsterdam Zuid voor een montageafspraak maar op hun 020-nummer krijg ik een bandje en hun 06-nummer meldt dat ie niet aangesloten is.
Dan zoek ik de derde garage: Akerpoort Bandenservice te Keurenplein 25, 1069 CD Amsterdam. Die mensen bel ik eerst. Gelukkig krijg ik iemand aan de lijn die zinnige dingen vertelt. Lijkt wél te vertrouwen. Dan bel ik zelf DPD en op een nippertje mag ik de tweede keer adreswijziging laten doorvoeren. Gelukkig maar! Gisteren netjes de banden gemonteerd.
Dus, let goed op mensen. De lijst van montagebedrijven van BandenOutlet is niet te vertrouwen. Eerst verifieren dan pas kiezen.
Levering mocht iets sneller.
Perfecte afhandeling
Perfecte afhandeling. Goede updates via e-mail.
Bezorging had dag sneller gekund, bij de DPD is er een dag langer over gedaan dan normaal. Desondanks vrij snel in huis.
Verse DOT-code, helemaal goed 👍🏻👍🏻
4 x 255 40 19 Dunlop banden binnen paar…
4 x 255 40 19 Dunlop banden binnen paar werkdagennetjes afgeleverd voor een nette prijs.
Snelle levering.
Snelle levering.
Geen verzendkosten.
Goede prijs.
Snelle levering volgens afspraak
Snelle levering volgens afspraak. Geleverde Banden hebben een recente productiedatum.
Banden worden netjes verstuurd voor…
Banden worden netjes verstuurd voor nette prijzen. Zelf na 3 werkdagen ontvangen.
Minpunten:
Telefonisch onbereikbaar (tel.nr. staat altijd uit).
De beloofde "voor 15 uur besteld is morgen in huis" kon niet waargemaakt worden.
top service voor goedkope banden!
Snel mijn banden geleverd! Binnen 2 werkdagen bij de garage. Helaas geen telefoonnummer, ik had verkeerde banden besteld. Gelukkig wel een heel fijn contact gehad via de mail. Top service!
Telefonisch onbereikbaar zeer irritant.
Prima website!
Fijne website en snelle levering.
Klanteservice reageert binnen 1 werkdag.
Prijs moet nog scherper en betere track…
Prijs moet nog scherper en betere track en trace
Banden zijn goed
Levering ging mis
De banden werden in twee paketten verstuurd wat helaas niet goed ging. De 1e was binnen twee dagen geleverd en de 2e na een week.
ipv 2/3 dagen levertijd werd het 7 dagen
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.