Telefoon buiten gebruik, zeer traag reageren of niet reageren op email. Verkeerde band geleverd. Bedrijf heeft wel geregeld om de band met te komen ophalen en daarna nog weken gewacht op ons geld. Ban... Vis mer
Se hva andre synes
Banden prima eveneens de prijs. Had noeuwe nodig ivm.apk. Verzendtijd cfm.site was 1 a 2 dgn. Hierop heb jk een afspraak ingepland, bleek dit ineens 3 dgn te zijn, helaas werden er maar 2 banden afg... Vis mer
Inprincipe goede levering van banden gehad. Helaas geen enkele reactie gekregen op mijn klacht die ik bij bandenoutlet heb neergelegd rondom de bezorgservice van DPD die de banden gewoon voor de deur... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
bandenoutlet levert autobanden tegen de laagst mogelijke prijs in geheel Nederland, wij zijn een Nederlandse webshop, welke is ontstaan uit onze groothanden NoordHollandBanden. Door de 20 jaar ervaring kunnen wij u ook een goed en eerlijk advies geven.
Kontaktopplysninger
Beemdweg 3, 2969CD, Oud-Alblas, Nederland
- verkoop@bandenoutlet.nl
- bandenoutlet.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Weer geprobeerd contact te leggen
Weer geprobeerd contact te leggen, weer geen antwoord/reactie. Pas op met bestellingen. Geen banden en geen geld terug en geen reactie.
Ga nu andere stappen ondernemen.
Vanochtend gebeld na verzoek anwb en…
Vanochtend gebeld na verzoek anwb en kon gelijk komen voor nieuwe banden en uitlijnen . Hoezo service, Korst banden bedankt !!!
Foutieve productinformatie & levering
Verkeerde levering, maar afhandeling was goed.
Op de website aangeboden Dunlop banden als verbruiksklasse C en regenklasse B, uiteindelijk de goedkopere versie met verbruiksklasse D en regenklasse C geleverd gekregen.
Retour aangevraagd en 2 dagen later zijn ze weer opgehaald. Binnen 1 week creditering ontvangen.
OPLICHTERS BANDEN 3 JAAR OUD
Dacht ik ga even zoeken naar een Nederlands webshop vestigings adres stond er netjes bij eenmaal de banden binnen bleken de 4 Banden een DOT CODE te hebben van 0123 dus eerste week 2023 dus de banden zijn bujna 3 jaar oud,wat een stelletje hufters dit was de eerste en de laatste keer dat ik hier wat bestel.
Bah je moet je schamen en ook nog een score van 9,2 te hebben op hun website zal wel -9,2 zijn.
prima in orde
Banden werden redelijk snel geleverd. Ik kreeg na ca. 3 dagen een bevestiging en 2 dagen daarna werden de banden geleverd. Alles verder prima in orde en bedrijf reageerde ook op navraag per email over de levertijd.
Keurig bedrijf
Ik had met spoed een band nodig voor mijn camper. Bandenoutlet.nl heeft dit op de juiste dag afgeleverd, zodat we op tijd onze reis konden aanvangen. En dat voor een echt scherpe prijs.
Ik ben erg tevreden over de service van Anneke van Bandenoutlet
Ik ben erg tevreden over de service van Bandenoutlet.nl. Ik had banden besteld die supersnel geleverd werden — binnen 24 uur! Helaas bleek op de dag van de APK dat ik de verkeerde maat had besteld. Omdat de auto hierop zou worden afgekeurd, heb ik toch via mijn garage nieuwe banden moeten aanschaffen.
Daar zat ik dan, met twee gloednieuwe banden. Retourneren leek eerst lastig, ook door mijn vakantieplannen. De kosten van €30 voor het retour sturen (2 grote banden) vond ik op zich begrijpelijk. Maar ik kon ze niet thuis laten ophalen.
Gelukkig schakelde Anneke van Bandenoutlet snel. Door goede communicatie konden we de banden onderweg naar onze vakantiebestemming bij het magazijn van de distributeur afleveren. De extra kosten voor het magazijn heeft Bandenoutlet zelfs voor hun rekening genomen.
Kortom: snelle levering, duidelijke communicatie en meedenkend met de klant. Ondanks dat ik de fout maakte, werd alles top afgehandeld. Dank je wel!
Op email wordt niet gereageerd
Iets kopen gaat vrijwel perfect. Telefonisch niet bereikbaar.
Bij een eventuele garantieklacht wordt helemaal niet gereageerd (drie keer een email gestuurd).
Don’t buy from bandenoutlet.nl worst…
Don’t buy from bandenoutlet.nl worst customer service ever.
Banden besteld
Banden besteld, echter had ik de verkeerde maat besteld. Retouren was mogelijk. Geld nadien nooit meer terug gehad. Weg € 220. Oplichters!!
Gr Bas
Ondanks een aantal negatieve recensies…
Ondanks een aantal negatieve recensies over de levertijd toch een bestelling gedaan voor 4 banden. Het lijkt erop dat de banden wel zijn verzonden, maar op een op andere manier is er iets fout gegaan met de adresgegevens waardoor het pakket blijft hangen op het dpd depot. Niet zo’n probleem zou je zeggen, kan gebeuren, maar dpd zegt dat alleen de verzender dit kan aanpassen zodat het pakket weer door kan. Een paar keer is het me gelukt om contact via de mail te krijgen, maar ik heb niet het idee dat bandenoutlet zijn best doet om te zorgen dat ik mijn pakket krijg na ruim een maand. Nu heb ik niks, geen banden, geen geld en ik krijg gewoon geen reactie meer van deze waardeloze malafide tent. Mijn tip: Niets bestellen bij deze prutsers..
Pas op met deze mensen
Pas op met deze mensen, had 2 banden gekocht die waren door mij zelf verkeerd besteld.
Heb via mail gevraag of ik ze terug kon sturen en ik kreeg antwoord dat dat wel kon, maar dat koste mij € 15,- per band ( dus € 30,- voor 2 banden totaal).
Ik dacht dat snap ik en is logisch, dus de banden teruggestuurd.
Dit is nu al 3 maanden terug en ik zie geen geld terug en ik krijg ook geen contact meer met die oplichters.
Dus nu banden van € 190, - weg en ook nog mijn geld kan ik naar fluiten, dus kost mij dubbel geld.
Dus opgepast en wees gewaarschuwd voor deze oplichters
Zeer slecht service
Zeer slecht service. De levertijd op de site klopt niet. 4 banden besteld, zou in 2-3 dagen geleverd worden. Na 5 dagen werden twee banden geleverd, 10 dagen daarna nog een band geleverd. Nu 3 weken verder wacht nog op 4e band. Geen reactie op mail, geen tel. Nr
Levering 7 werkdagen
Levering 7 werkdagen
Verschillende dot codes (2018/2022)
Banden zijn goed (DOT code van 2023)
Banden zijn goed (DOT code van 2023). De aangegeven levertijd (1-2 dagen) werd echter bij lange na niet gehaald: pas na ruim 5 werkdagen werden de banden geleverd, o.a. omdat de banden uit een magazijn uit Duitsland blijken te komen. Niet handig als je een lekke band hebt of de winter net begonnen is en je winterbanden goed van pas komen.
Beste,
Beste,
kunnen jullie eens dringend contact opnemen met mij?
ik heb online banden besteld alles is van de rekening maar ik heb geen bevestigingsmail ofzo gekregen wat raar is .
ik wil graag weten hoe en wat er met men geld en bestelling
gebeurt? Ik kan telefonisch niemand bereiken en via een formulier dat ik ingevuld heb krijg ik ook geen antwoord
E.Graber
dringende info
beste,
kunnen jullie eens dringend contact opnemen met mij?
ik wil graag weten hoe en wat er met men geld en bestelling gebeurt?
mvg,
kenny mols
nieuwenhuyzen 25
3800 sint-truiden
belgie
+32495501156
Geen band gezien..
Banden bestellen met een levertijd van 1/2 werkdagen, na 10 dagen maar een refund geeist, is wat “fout” gegaan tijdens bestel proces werd gemeld, wel snel geld terug gekregen.
Maar bestellen hier is die paar euro korting per band niet waard.
Onduidelijk bestelproces
Eerst gemailed, na een week geen reactie. Nog een keer gemailed. Toen wel snel een reactie. Vervolgens besteld, maar geen bevestigingsmail. Garage waar ze geleverd moeten worden weet ook van niks. Ze zullen vast ooit wel komen, maar ik heb geen idee waar ik aan toe ben.
Onbereikbaar en slechte service
Levering te laat en niet berijkbaar voor vragen en klachten.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.