Selskapet har svart
There was a bit of a problem with paying, I paid twice for 1 item, some error with "sold out", they refunded my money back no problem, didn't even needed to write a Email.
Mijn eerste ervaring met de tondeuse was bloederig. Met de scheerkop gaat het perfect, maar met de tondeuse alleen scheren daar, raad ik niet aan. Ik dacht dat de tondeuse je ook niet kon verwonden,... Vis mer
Selskapet har svart
Bestelproces was duidelijk en hierdoor gemakkelijk. Ik had dit onderdeel nodig, want door een val was deze gebroken. De levertijd was wel wat langer dan verwacht, maar verder prima.
Selskapet har svart
Balzac is een premium merk voor mannenverzorging dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en een buitengewone verzorgingservaring. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan de unieke behoeften van moderne mannen te voldoen en biedt de perfecte balans tussen kwaliteit, stijl en prestaties. Met een toewijding aan vakmanschap en innovatie zetten we ons in om mannen te helpen hun beste zelf te presenteren en te verzorgen. We zijn er trots op dat we een leidende rol spelen in de wereld van herenverzorging en streven er altijd naar om onze klanten te voorzien van de meest verfijnde verzorgingsproducten en een ongeëvenaarde klantenservice.
Simon Lindhoutstraat, 1, 4691GA, Tholen, Nederland
Har svart på 54 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik dacht dat de tondeuse je ook niet kon verwonden, maar helaas.

Svar fra BALZAC
De bestelling mooi op tijd bezorgd
En het apparaat bevalt prima

Svar fra BALZAC
Na slechts 1,5 jaar gebruik ging mijn bodygroomer stuk. Contact opgenomen met servicecenter en er werd vrijwel direct aangeboden om kostenloos een nieuw vervangend apparaat op te sturen, omdat dit binnen de garantietermijn viel.. Super service en binnen 2 dagen werd het nieuwe apparaat afgeleverd. Ik ben heel tevreden met deze bodygroomer.

Svar fra BALZAC
Aangenaam verrast over het totale pakket( douchegel, irritatiespray, etui) en trimmer voelt goed in de hand. De binnenzijde( technisch) van de trimmer is net hetzelfde als de vorige dus hopelijk doe ik er langer dan 2 jaar mee. Conclusie: het totale plaatje van balzac is positief, alhoewel ik de naam zou wijzigen. Iedereen weet direct waarvoor het dient....privé is privé 😁

Svar fra BALZAC
goeie blade maar blijven heel veel stoppels over en wordt niet kaal ook niet met die shaver

Svar fra BALZAC
Ik zou graag mijn zending terug willen opsturen.

Svar fra BALZAC
Trimmer is na 1,5 jaar kapot gegaan. Ik kreeg gratis een vervangend exemplaar opgestuurd zonder gedoe. Goede service

Svar fra BALZAC
Wat beloofd wordt over dit product is 100% waar.
Geen bultjes of huid open halen.
Prettig in omgang.
Een echte aanrader

Svar fra BALZAC
Ik had de trimmer in december 2025 gekocht maar nog niet echt gebruikt .Toen ik het wilde gebruiken was de accu binnen 2 minuten leeg.
1 email naar Balzac en binnen 2 dagen een nieuwe in de bus.
Dat is nog eens service,buiten het feit om dat het een prima trimmer is
Ben zeer tevreden.

Svar fra BALZAC
Het heeft alleen maar wondtjes gegeven. Spijt ervan.

Svar fra BALZAC
Snelle levering , handpompje helaas onderweg kapot gegaan maar is dezelfde dag nog gefikst en een nieuwe opgestuurd , top service !!!

Svar fra BALZAC
Niet goed want ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen en heb hem 27 januari geplaatst en hij zou de volgende dag binnen komen

Svar fra BALZAC
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.