Wat een fantastisch bedrijf! Ik meldde een defect aan mijn in november 2025 gekochte föhn, er werd direct (op zondag notabene) gereageerd met de mededeling dat ik per omgaande een gloednieuw exempl... Vis mer
Zo nu edge blade gekocht,weer een superproduct van Wellshave,zoals meerdere apparaten die ik al in mijn bezit heb. Ook de service is super!!! Ben zeer tevreden over de producten van Wellshave!!!!
In april vorig jaar heb ik de wellshave scheerapparaat gekocht naar volle tevredenheid Echter deze week gaf hij problemen omdat hij de accu te snel leeg trok Na contact te hebben gehad met de leve... Vis mer
Wellshave® stands for quality, style and luxury. Wellshave's goal is to let people worldwide enjoy a tight & fresh feeling by developing the best quality shaving equipment & accessories!
Altijd Altijd snel en gratis geleverd — anders krijg je je geld terug
Mierloseweg 244, 5707AV, Helmond, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Het apparaat werkt prima maar wordt wel heet
Het scheerapparaat werkt uitstekend, je kan lang scheren met een lading, en het is makkelijk schoon te maken ook de service van wellshave is heel goed

Svar fra Wellshave
Great service. They're sending me a new one because my device broke! Very excellent.

Svar fra Wellshave
Fast and easy to clean , very satisfied

Svar fra Wellshave
Na een paar dagen fijn scheren met goed resultaat, maakte het scheerapparaat enorme herrie en was het scheerapparaat resultaat veel minder, het uit elkaar halen om de oorzaak te zoeken had ook geen succes l. Ik heb volgens de richtlijnen nog een beetje olie gegeven maar dat hielp helaas ook niet. De doos kwam al geopend binnen. Het merkdopje van de scheerkop liet ook los.

Svar fra Wellshave
Makkelijk te bestellen op een overzichtelijke site, vlotte levering en mooi design. Had toch een gladdere trimbeurt verwacht zowel op body en zeker schaamstreek, scheermesjes doen het gladder.

Svar fra Wellshave
Correct neus trim toestel product zoals in omschrijving geleverd.

Goed apparaat. Functioneert prima. Lange batterijduur. En goede klantenservice

Svar fra Wellshave
Heel goed apparaat dat ik heb gekocht. Ik had wat problemen met het apparaat, maar gelijk een oplossing gevonden met de verkoper heel blij mee!

Svar fra Wellshave
Wat kan je verbetere. Er staat voor 23.59 bestelt morgen in huis maar nee dat gebeurt niet

Svar fra Wellshave
Ben zeer tevreden over de producten van Wellshave!!!!

Svar fra Wellshave
Bardzo dobry kontakt sprzedajacego i szybka reakcja na reklamacje. Szybka obsługa, dobrej jakosci produkty

Svar fra Wellshave
De kop is vol ik kan hem niet meer starten

Svar fra Wellshave
Product was op vooropgestelde datum afgeleverd.
Verpakking was ongeschonden.