Superflot setup og levering til…
Superflot setup og levering til fødselsdag! De holder hvad de lover!
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Superflot setup og levering til fødselsdag! De holder hvad de lover!
Jeg skulle bruge 2 balloner til en 12 årig drengs bisættelse, og jeg blev mødt med en utrolig venlighed, imødekommenhed, sødeste og mest forstående varme i en meget svær og trist situation, så derfor vil jeg varmt anbefale ballonservice.
Det bliver uden tvivl første og sidste gang, vi bruger dette firma.
Priserne er alt for høje i forhold til, hvad man får for pengene, og det værste var, at firmaet glemte vores aftale. Jeg var nødt til selv at ringe og påminde dem, hvorefter ballonerne blev leveret hele 1,5 time for sent. De begyndte først at sætte dem op, efter festen allerede var i gang, og gæsterne var ankommet.
Det er dybt skuffende at bruge så mange penge og stadig stå tilbage med en dårlig oplevelse både med produktet og servicen.
Desværre lader det ikke til at være en enlig fejl, da andre anmeldelser på Trustpilot beskriver lignende situationer.
Bad experience. Not at all worth.
It was special moment for us where my wife delivered our daughter. I asked peter to decorate house with ballons.
It costs 800kr for just 20small ballons which were not at all worth. I won’t recommend based on my experience.
Virkelig dårlig oplevelse.
Sur og fræk opførelse.
100 balloner leveret til telt dagen før fest.
Flade og nedfaldne balloner næste morgen.
Ingen svar på sms eller ligne før efter mange forsøg.
Svaret var. Det var min egen skyld. Da de skulle ha været inde for natten.
Hvilket han ikke havde informeret om.
Han gav mig til sidst ud af 3000 .. 1000 tilbage med et svar der hed.
Hvis det kan formilde dit humør
Virkelig dårlig oplevelse/service! Peter havde for det første glemt afhentningsaftale, så jeg stod i Holte hvor ingen var hjemme og ingen balloner. Peter lovede så at levere dem dagen efter, men dukkede ikke op! Hverken svarede på tlf, sms eller mails. Stod med en lille pige, som var meget skuffet!
Virkelig dårlig stil!!
Fin oplevelse med Peter fra Ballonservice og super flot produkt. Vi brugte dem til en barnedåb hvor pynt til festen bl.a. var store buketter af balloner formet som mega-sutter.
Kan anbefale Ballonservice hvis der skal holdes fest eller fejring og der skal gøres noget ekstra ud af oppyntningen .
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.