Bahnhofinternet Anmeldelser 12

3,8

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Problemfrit skift til Bahnhof

Nu har jeg i et år været en meget tilfreds kunde hos Bahnhof Internet. Ikke en eneste gang har der været udfald eller nedbrud, som jeg ellers med jævne mellemrum har oplevet hos mine tidligere udbydere. Jeg har siden udvidet mit engagement med Bahnhof Safe, der virker lige så godt som Internettet. Og det kører stadig til en stærk pris sammenlignet med konkurrenterne.
Det eneste jeg savner er en mulighed for at betale med PBS. Det virker en smule gammeldags med girokort, men det kan jeg sagtens leve med ;-)

8. april 2026

Bragende hurtigt internet

Efter annonceret prisstigning på EWII bredbånd, valgte jeg at skifte til Bahnhof.

Til aftalt tid kom Norlys/Sinal forbi og skiftede fiberboks. Det tog 10min, og Bahnhof var på med det samme med 2,5Gb båndbredde. Woosh!!

Så skrev jeg til support og bad om fast public IPv4. Andre 10min,og ny fast IPv4 og IPv6 prefix var på plads.

Så, hurtigere og billigere i en fart - det er svært at bevare pessimismen!!

13. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Anmeldelse efter at have været kunde…

Anmeldelse efter at have været kunde siden 11 dec. 2025. Det er stabilt, Men hastigheden kan man aldrig regne med.

Bestilte 2500/2500 Men oplevede udfordringer selvom alt mit udstyr var 2.5gbit. Fik i snit 1860/1600. skiftede så alt udstyr til 10gbit. og skiftede min hastighed til deres max på min adresse som er 4200/4200. Jeg har sat system test til at køre på forskellige tidspunkter af døgnet og har lavet test direkte til ont. hastigheden ligger mellem 22-2800/21-3400 og har henvendt mig til supporten mange gange som har lavet en fejlmelding og kan vende tilbage med at sinal/Nordlys ikke har udstyr til at måle hastigheder over 1000 mbit. og kan yderligere henvise til retning linjerne hvor der står med småt.
1.1
Internethastigheden ved Kundens brug af Tjenesten fremgår af det aftalte abonnement. Den angivne overførselshastighed er omtrentlig og kan variere i praksis.

Så hvad hastighed man betaler for at en ting, Noget andet er hvad man ender ud med

11. desember 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ville skifte til Bahnhof da deres…

Ville skifte til Bahnhof da deres internet ser super godt ud og en skarp pris, men deres system er lidt firkantet, for hvis jeg som privat person med internet betalt af den virksomhed jeg arbejder, så skal jeg vælge en erhvervs forbindelse til 4-10 gange den pris jeg skal betale som privat, det er ikke ok.

Jeg ønsker blot muligheden for at jeg har denne forbindelse på min privat adresse, men at firmaet jer er ansat i står som dem der sendes regning til, og deres navn self. står på fakturaen.

Men der skal jeg så vælge en erhvervs forbindelse, det må i kunne gøre bedre.

5. desember 2025

Det spiller fra dag 1

Det spiller fra dag 1 - IPV6 adresse fungerer super. God og hurtig kundeservice dedr giver god vejledning. PBS - tjaa men det skal nok komme - ulempen opvejes midlertidig af det bedre og mere stabile internet. I giver alle danske firmaer baghjul.

1. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Godt produkt og fin service

Benyttede deres 6 mdr. 1Gbps fiber til 99kr tilbud i marts og har haft en totalt smooth oplevelse. Forbindelsen har spillet siden dag 1 og har ikke haft nogen problemer siden. Det er lidt træls at man ikke kan tilmelde sig PBS/kortbetaling, men det er det eneste negative. Har skiftet grundet et godt introduktionstilbud andetsteds, og her var deres support super hurtig og høflig. Jeg vil helt sikkert komme tilbage.

23. september 2025

Super godt selskab

Jeg har nu haft internet hos barnhof i 4 måneder og har haf fat i kundeservice 1 gang pga. Netfejl og fik en utrolig god service ingen problemer ellers er rigtig glad for barnhof i sin helhed. Kan kun anbefale det til alle

13. juni 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Absolut bedst i sin klasse - men baren er lav.

Pros:
Ekstrem hurtig service - dog ikke altid dansk.
Jeg får 1gbps når jeg speedtester - både op og ned.
Billigere end de nærmest scammende konkurrenter på markedet.
Ingen åndssvag icotera/huawei router - kæmpe plus i min bog.
99.9% oppetid - kom fra Ewii med daglige afbrydelser

Cons:
Ingen PBS - manuel regningsbetaling pr. måned (8/6/25).
Websider med geolokations detection tror man er i Sverige.
Ingen mulighed for statisk ip - dog mulighed for en "fast" tildelt adresse baseret på routerens MAC.

Meget bedre end Norlys, Yousee, Fastspeed, Ewii og hvad der ellers findes af sub-par isp'er.

8. juni 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fungerer fint

Kunde i ca. 1,5 måned nu.
Alt kører som det skal - dog lidt startvanskeligheder, da jeg bruger eget udstyr og offentlig IP.
Tror ikke kundeservice var opmærksomme på at frigive min MAC-adr. fra de interne IP'er til de offentlige, og måtte derfor hive stikket i 12 timer for at få hul igennem.

Kundeservice var dog usædvanligt hurtige til at svare både på mail og tlf. Om det fortsætter, som de bliver store til i DK, skal jeg ikke kunne sige, men det kan man håbe!

Deres selvbetjening kunne dog trænge til lidt kærlighed. Tillad enten PBS eller Kreditkort betaling - eller begge dele. En regning der fremsendes hver måned og skal betales manuelt, er lidt anstrengende i 2025. :-)

30. mars 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv