1. Blogger

Bagvrk er en dansk bageblog drevet af Lene, hvor gennemarbejdede opskrifter, grundige forklaringer og ægte bageglæde er i centrum. Alle opskrifter på Bagvrk er udviklet og testet flere gange, før de bliver delt. Målet er ikke bare at inspirere, men at sikre, at det lykkes i dit eget køkken - uanset om du er nybegynder eller erfaren bager. Derfor er fremgangsmåderne skrevet i et sprog, der er til at forstå, og ofte suppleret med små tips og forklaringer, som gør en stor forskel i resultatet. Bagvrk adskiller sig ved at kombinere klassisk bagværk med nye idéer og ved at tage læseren i hånden hele vejen. Her er der plads til både hverdagsbagning og det lidt mere ambitiøse - men altid med fokus på smag, tekstur og godt håndværk. Bagvrk er ikke en stor virksomhed, men en personlig platform drevet af passion og faglig stolthed. Bag hver opskrift ligger mange timers arbejde, og netop derfor værnes der også om indholdet. Hvis du leder efter opskrifter, der virker - og som giver dig lyst til at bage igen - er du landet det rigtige sted.

4,4

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Elsker Bagvrk.dk

Jeg har brugt Bagvrk's opskrifter i flere år og de sidder altid lige i skabet. Specielt hendes pitabrød og baguettes er så lækkert. Forklaringer på hvordan man får det bedste resultat er så simpelt at følge. Skulle der være ekstra spg. Så svarer hun altid sagligt, sødt og venligt.
Kæmpe anbefaling herfra 😀

16. april 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse♥️
Det gør mig helt oprigtigt glad at læse, at mine opskrifter virker hjemme hos dig. Det er jo lige præcis det, jeg håber på hver eneste gang, jeg deler noget.

Bagvrk.dk - Den bedste side.

Bagvrk.dk - så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en masse gode opskrifter, de er lette at følge og indeholder ikke en masse fancy ting, som du skal i 17 forskellige specialforretninger for at finde. Det er faktisk en skam, at jeg kun kan give 5 stjerner.

21. april 2026

Svar fra Bagvrk

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💛
Og ja, 5 stjerner føles jo næsten helt utilstrækkeligt i sådan et tilfælde, men jeg tager dem meget gerne 😄

Det gør mig virkelig glad at høre, at du sætter pris på, at opskrifterne er til at gå til, uden at man skal ud på en større skattejagt først. Det er nemlig helt bevidst, at de fleste ingredienser skal kunne findes i et almindeligt supermarked.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det betyder virkelig meget for mig.

Kh Lene / Bagvrk

Super positiv stemning og rigtig gode…

Super positiv stemning og rigtig gode tips til bagværk som er lette at følge.

1. mars 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse♥️
Det er lige præcis sådan noget, der får mig til at fortsætte - også når en opskrift driller lidt undervejs 😉

Jeg elsker bagvrk

Jeg kan KUN sige, at kunne jeg give 100 ⭐️ havde jeg gjort det. Jeg har fulgt med hos sødeste Lene helt fra starten. Og jeg har skrevet med hende en del gange, når jeg skulle have hjælp til et eller andet. Og jeg har ALTID kun mødt hjælpsomhed, venlighed og kærlighed fra hende. Sågar hjalp hun mig med en lækker kage, da min første niece kom til verden. Og det er jeg SÅ taknemmelig for. Uden alt hendes hjælp var der ingen kage blevet tror jeg. Ikke af den slags i hvert fald. Sågar har jeg så nu "min egen" kage på hendes side. Det er da mega blæret. Jeg elsker alt ved det. Jeg kan kun komme med rosende ord. Hun har redet mig flere gange. Og jeg elsker, at gå på opdagelse på hendes side, og finde en masse lækre opskrifter. Og hendes side er yderst brugervenlig, på alle niveauer. Med hendes blok og snart bog, kan ALLE lære at bage!! Jeg kan kun sige, smut på bagvrk dot dk og find din næste kage, brød eller sågar madret. Lene er den BEDSTE!! ❤️

20. april 2026

Ej, men altså… 100 stjerner – så er der jo ikke mere at komme efter 😄💛
Tusind, tusind tak for dine helt utroligt søde ord.

Det gør mig så glad at høre, at du har været med helt fra starten, og at jeg har kunnet hjælpe dig undervejs. Det er jo lige præcis det, jeg allerhelst vil: være dér, når noget driller og få det til at lykkes alligevel.

Og din kage! Den er jeg altså stadig lidt stolt af, at jeg kunne hjælpe med 😉💛

Det betyder virkelig meget for mig, at du oplever både siden og opskrifterne som brugervenlige, og at du har lyst til at blive ved med at gå på opdagelse derinde.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive og for at være med på rejsen 💛

Kh Lene / Bagvrk

Du sagsøger os på grund af ét redigeret

Du sagsøger os på grund af ét redigeret billede. Det burde du skamme dig lidt over.
Vi er en lille lokal butik i en provinsby, som knap nok kan overleve. Dit billede har ingen reel værdi for os.
Alligevel kræver du 8.000 kr.
Jeg tror På karma

25. mars 2026

Svar fra Bagvrk

Sagen handler ikke om “ét redigeret billede”, men om brug af et ophavsretligt beskyttet fotografi uden tilladelse. At et billede redigeres, ændrer ikke på, at det fortsat er beskyttet af ophavsret, og at brug kræver samtykke fra fotografen.

I blev kontaktet med henblik på at finde en mindelig løsning, men der blev desværre ikke reageret på henvendelserne. Derfor er sagen nu overgået til retten som en småsag, hvor den vil blive behandlet på almindelige vilkår.

Jeg har fuld forståelse for, at man som mindre virksomhed kan begå fejl, men når man anvender andres arbejde i sin markedsføring, følger der også et ansvar med.

Jeg afventer rettens behandling af sagen og har ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Alle kan lære at bage,når de bruger Bagvrks opskrifter

Jeg har bagt i mange år men vender gang på gang tilbage til bagvrks opskrifter. Især alle de fantastiske opskrifter på brød i forskellige varianter. Min absolutte favorit er surdejsbrød med sesam, som altid lykkes. Derudover kan nævnes fastelavnsbollerne, som er forklaret så godt, at ALLE kan få et godt resultat. Kunne jeg give mere end 5 stjerner ville jeg gerne gøre det. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

8. april 2026

Lene laver nogle fantastiske opskrifter

Lene laver nogle helt fantastiske og meget udførlige opskrifter. Her kan alle lære at bage, og man er tryg ved at gå i køkkenet med opskrifterne.
Kæmpe anbefaling herfra!

6. april 2026

Hej Tina:-)
Tak 💛
Så ved jeg, at alt arbejdet bag giver mening.

Fantastisk opskriftsamling

Når jeg skal bage bruger jeg næsten altid Lenes side til inspiration, og jeg elsker hendes opskrifter, herhjemme er dem der hitter allermest nutellacookies, chokoladeboller og deeppanpizza, men i lenes univers er der såå mange lækre opskrifter, så tag et smut forbi bagvrk.dk og lad dig inspirere ❤️
har man spørgsmål til en opskrift er lene altid super god til at svare ☀️

8. april 2026

Hej Jannie:-)
Tak for din anmeldelse ❤️
Jeg bliver så glad, når jeg hører, at opskrifterne ikke bare bliver læst, men faktisk brugt - og endda får en fast plads hjemme hos jer.
Kh Lene

Bare det mest lækre og velsmagende bagværk ♥️

Bare det mest lækre og velsmagende brød og kager nogensinde. En sand bager der laver de mest fantastiske ting - en rigtig stjerne bager.

Hej Kirsten:-)
Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive ♥️
Det er sådan nogle beskeder, der giver ekstra energi til at udvikle endnu flere opskrifter.
Kh Lene

Fantastiske opskrifter og en super bageskole

Jeg har bagt i mange år, men for flere år siden faldt jeg helt tilfældigt over Lene’s hjemmeside – og siden da har jeg stort set kun brugt hendes opskrifter. Det er der en god grund til.

Lene er utrolig præcis i sine mål, forklaringer og fremgangsmåder. Følger man hendes opskrifter, så lykkes det. Hver eneste gang.

Hendes guide til surdej har reddet min egen surdej fra “døden” utallige gange, hendes birkes-opskrift er uovertruffen, og hendes sødmælksfranskbrød har vi nok bagt flere hundrede af herhjemme. Og så må jeg ikke glemme hendes fabelagtige citronmåne – den bliver rost i høje toner af både familie og venner, hver eneste gang jeg bager den.

Det, der gør Lene helt særlig, er hendes evne til at formidle. Hun forklarer ikke bare *hvordan* – men også *hvorfor*. Det giver en ro og en sikkerhed, som gør, at man tør kaste sig ud i selv de lidt mere avancerede ting.

Bagvrk.dk er ikke bare en opskriftsside. Det er en bageven, man altid kan regne med.

Kæmpe anbefaling herfra.

24. mars 2026

Hej Erik:-)
Ej, men altså… tusind, tusind tak for den her anmeldelse ♥️
Jeg blev helt rørt af at læse den.
Det gør mig så glad at høre, at du har brugt mine opskrifter i så mange år, og at de faktisk virker hjemme hos jer hver gang. Det er jo lige præcis det, jeg håber på, når jeg tester (og tester… og tester lidt mere 😉).
Og hvor er det skønt at høre om både surdejen, birkes, franskbrødet og citronmånen. Det føles næsten som at få et lille kig ind i jeres køkken.
Det betyder virkelig meget for mig, at du også nævner forklaringerne og “hvorfor”. Det er noget af det, jeg selv savnede, da jeg begyndte at bage, så jeg er så glad for, at det giver dig den ro og sikkerhed.
“En bageven, man altid kan regne med”… den tager jeg lige med mig ♥️
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive så grundigt – det er sådan noget, der gør det hele værd.

Kh Lene

Altid fyldt med fristende og gode opskrifter

Altid fyldt med fristende og gode opskrifter ♥️ Bruger meget sitet til inspiration. Opskrifterne er udførlige og nemme at bruge.

2. april 2026

Hej Marian😊
Ej, hvor gør det mig glad at læse – tusind tak♥️
Det er præcis derfor, jeg laver Bagvrk.

Ikke bare opskrifter

Ikke bare opskrifter, men en lærerig tilgang til formidling! Tak for din gode energi via instagram og deling af bageviden.

Hej LA😊
Tusind tak for dine søde ord♥️
Der ligger mange timers arbejde bag hver opskrift, så det betyder virkelig meget at høre, at det virker hjemme hos dig.

Bedste guides til gærdej

Vil du lære at bage gærdeje er denne siden den bedste

Uanset om det er fødselsdsgsboller eller advanceret surdej

Det er trin for trin, teknikker uddybes og kemien nørdes alt efter en niveau

Hej Penille😊
Tusind tak for din fine anmeldelse♥️
Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du kan bruge mine opskrifter og tricks.

Kh Lene, Bagvrk.dk

Rigtig gode opskrifter og forklaringer…

Rigtig gode opskrifter og forklaringer samt videoer. Er rigtig glad for at følge Bagværk og for altid god respons tilbage,hvis jeg skriver om hjælp til noget jeg er i tvivl om.
Kæmpe anbefaling herfra og tak for dig ☀️

Hej Liselotte😊
Ej, det varmer virkelig - tusind tak♥️
Bagvrk er jo mit hjertebarn, så det betyder meget, at det også giver værdi hos dig.

Tak for gode opskrifter

Tak for gode opskrifter - som jeg ofte bruger! 😍

Hej Line😊
Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive♥️

Den bedste

Fantastiske opskrifter der er gennemprøvet. Kan varmt anbefale Bagvrk.dk 👍👍

Hej Charlotte😊
Tak♥️
Det gør mig virkelig glad at høre, at du har haft gode oplevelser med mine opskrifter. Så ved jeg, at alt arbejdet bag giver mening.
Kh Lene, Bagvrk.dk

Lene formidler bagværk på en lærerig…

Lene formidler bagværk på en lærerig måde og med fantastisk humor. Selv jeg kan nu bage vandbakkelser 🥳

6. april 2026

Hej LL😊
Tak for din søde anmeldelse♥️
Jeg gør mig virkelig umage med at forklare tingene, så alle kan være med, så det betyder meget at høre, at det lykkes.
Kh Lene, Bagvrk.dk

Jeg elsker Bagvrks opskrifter.

Jeg elsker Bagvrks opskrifter.
Alle opskrifter jeg har prøvet er lækre, og den tydelige og forklarende fremgangsmåde, giver et perfekt resultat hver eneste gang, jeg har brugt en af hendes opskrifter.

24. april 2025

Kære Karina.
Tusind tak for den fine anmeldelse:-)
Det glæder mig meget, at du er vild med den måde, jeg formidler mine opskrifter på.
God weekend og god bagelyst.

Mange hilsner
Lene

Fantastisk

Bruger rigtig ofte Lenes opskrifter som altid giver fantastiske resultater. Hendes opskrifter er gennemprøvede, godt forklaret og nemme at følge.
Har også taget mange af hendes tips til mig, som kan bruges generelt i mange opskrifter.

Synes det er virkelig bizart og tankevækkende at samtlige negative kommentarer kommer fra mænd og intet har med bloggens opskrifter at gøre. Blot nedladende misogyne kommentarer.

Jeg er meget glad for bloggen og Lenes kæmpe arbejde og hendes side er en af de første jeg tjekker, når jeg skal bruge en opskrift. Mange af hendes opskrifter har fået en fast plads i min opskriftsbog.

14. februar 2025

Kære Birgitte:-)
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 💛
Det gør mig så glad at høre, at du bruger mine opskrifter igen og igen, og at de er blevet en fast del af din opskriftsbog. Det er det bedste, jeg kan ønske mig.

Og hvor er det dejligt, at du også kan bruge mine tips - det er netop tanken, at de kan gøre en forskel i køkkenet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det betyder mere, end du tror.