Boernehus Midt Anmeldelser 1

Middels

TrustScore 3 av 5

1 anmeldelse

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas rigtig godt på hvis du som…

Pas rigtig godt på hvis du som omsorgsfuld forælder skal derind, med den tro at de er der for at hjælpe dine børn. Det er de ikke! Pas især på som far.
BØRNEHUSET OG DETS MEDARBEJDERE VIL IKKE DINE BØRN ELLER DIG DET BEDSTE! Tag altid en partsrepræsentant/bisidder med og dokumenter ALT. Specielt som mand. Meget uprofessionel håndtering af sagerne - Børnehus midt svigter børn og forældre i stor stil!:

I forbindelse med en familieretsag opstartet af moderen, (som følger "morsmanual" trin for trin), så beskylder moderen mig pludselig for at være voldelig og får lavet underretninger imod mig (trods det at jeg aldrig har været sigtet, tiltalt, dømt eller beskyldt for vold før, og trods det at der aldrig tidligere, før retssagen har været underretninger imod mig). Det er nemlig et magisk kort som giver adgang til at kunne tilbageholde børnene i de år hvor sagen står på. Og det er tilsyneladende en helt konsekvensfri (for hende) beskyldning at komme med.

Moderen kommer ind og snakker med to damer af mange omgange hhv. en socialrådgiver "katrine" og en børnepsykolog "Minna". Begge de to gange hvor jeg skal mødes med børnepsykologen Minna, er børnepsykologen Minna syg. Minna har derfor ikke mulighed for at høre tingene fra min side af, eller for at observere mig sammen med børnene.

Mine to børn udsættes for diverse tests. På den baggrund konkluderes det at mit ældste barn viser tegn på traume, hvilket jo er forfærdelig læsning, men som jeg ikke er uenig I (det ville jo være underligt hvis et 5/6årigt barn ikke viste traumesymtomer efter pludseligt og meget brat at være taget væk fra sin ene primære omsorgsperson af den anden primære omsorgsperson fra den ene dag til den anden. Og pludselig skal barnet høre på at "dets far er et monster" - ovenikøbet af dets anden forælder.

Det jeg er uenig I, er børnepsykologens fuldstændig vilde konklusioner, som synes at være trukket ud af den blå luft: om at "traumet må skyldes ham den onde far".

Jeg forstår ikke hvordan man kan komme med sådan en konklusion uden at have mødt mig, eller set mig med børnene (som jeg har en meget tæt relation med).

På intet tidspunkt tages der højde for at børnene på det tidspunkt, af moderen, har været tilbageholdt fra samvær med mig i 8 måneder! På intet tidspunkt tages der forbehold for at moderen er til stede i lokalet imens og påvirker børnene! På intet tidspunkt tages der højde for at moderen kører børnene ind til børnesamtalerne hvor hun i bilen fortæller børnene "hvad de skal huske at sige om far" (børnenes egne ord).

Jeg bliver kun hørt en gang og kun af socialrådgiveren "katrine" som synes allerede at have bestemt sig på forhånd.
Herefter præsenteres jeg for den allerede færdige rapport. Her gør jeg opmærksom på at jeg ikke er uenig I de evidensbaserede undersøgelser, MEN at jeg er meget uenig i den vanvittige konklusion: at det må skyldes far, som man aldrig har mødt. Socialrådgiveren lover mig at rette dette, MEN da den færdige rapport ankommer i eboks er dette alligevel ikke ændret.

Udtalelser og bekymringsbreve på moderen fra børnenes institution ignoreres fuldstændigt. Bekymringsbrev fra børnenes familielæge på moderen ignoreres fuldstændigt. De mange børnesamtaler med selvsamme barn fra familieretshuset, lavet lige inden, hvor hun siger at hun elsker far og vil være hos ham, ignoreres fuldstændigt. Rapporten fra det overvågede samvær I familieretshuset hvor man tydeligt kan se hvordan jeg er som far, ignoreres fuldstændig.

Børnehus midts rapport (minnas rapport) misbruges i familieretten som "tungt ammunition". Børnehuset midt i Århus er derfor direkte årsag til at mine børn skal vokse op uden en kærlig far i deres liv! På et helt forkert og usagligt grundlag.

- Jeg klager over børnehus midt århus og deres behandling af sagen.
- Åbenbart så er det op til børnehus midt at undersøge sig selv.
- Resultatet heraf er naturligvis meget forudsigeligt: de frifinder selvfølgelig sig selv for enhver fejl..

30. januar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv