Banner for Bagin.com

Bagin.comAnmeldelser

1 845

4,1

Ønsker ikke å ha med Bagin å gjøre pga dårlige oppleveleser fra tidligere for både meg og andre i familien. Når de allikevel fortsetter å sende meg reklame, forsøker jeg å avmelde meg fra slikt. Deres... Vis mer

Min Bag'in har jeg hatt i flere sesonger. Er rett og slett superfornøyd. I vinter var den blitt stygg av grønske og skitt. Jeg har også kjøpt 2 flasker til rengjøring og impregnering. Helt genialt. Al... Vis mer

Solid produkt, rask levering. Det ser lovende ut, det er første sesong. Bag’in rommer mer enn man skulle tro, Jeg bestilte 4 x 2 x 1. (fordi 3 x 2 x 1 var utsolgt). Siden det var rask levering, kunne... Vis mer

Mye kraftigere duk. Drar toppen over utesalongen min hver kveld hele sommeren, så den lever livet sit utendørs helr året. Kobler bunn og topp sammen for vinterlagring. Savner stroppene i hjørnene over... Vis mer

1. Utemøbler

BAG'IN – Outdoor Furniture Storage. Built to Last. BAG'IN is a Norwegian-designed outdoor storage system trusted by 60,000+ customers across Europe. We don't make ordinary furniture covers – we make a complete protection system engineered to handle the toughest climates on the planet. Born in Scandinavia, where winters are long, rain is relentless and wind doesn't take days off, BAG'IN was built to solve a real problem: outdoor furniture that gets destroyed by weather because there's no good way to store it. After six consecutive sold-out seasons in Norway, we launched globally – because if it works here, it works anywhere. Our product line covers three core needs: Nordic – Built for extreme weather and winter storage. Water column up to 25,000 mm, sealed zipper construction, ventilated airflow base, and structural tightening. Zero compromises. SunGuard – Developed for hot and sunny climates. UV50+ protection, air vents, and ventilated bottom to prevent heat buildup and fabric damage when you're away. Classic – A premium everyday cover for the summer season. Simple, reliable, and built to last. Every BAG'IN product is designed with the same philosophy: protect your investment, extend the life of your furniture, and make storage effortless. No ropes. No tarps. No mess. We've been featured on Norwegian national TV (TV2 Sommerhytta), endorsed by interior profile Halvor Bakke, and used by everyone from cabin owners to hotel rooftops like Sommerro in Oslo. Our showroom is located at Edvard Griegs Vei 1, Kolbotn, Norway. Our customer service team is reachable by phone and email – real people, fast answers. BAG'IN. Better storage. By design.

Bra

2k anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

(1 845)

112 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Superrask levering

Superrask levering. Virker å ha bedre kvalitet enn de tre ( 2 small, en medium) som vi kjøpe for noen år siden - de har stått på veranda og de siste to årene har vi måttet lappet med mye gaffateip, så tiden vil vise om kvaliteten har bedret seg.

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du opplever rask levering og at den nye BAG´IN virker å ha bedre kvalitet.
Vi har oppgradert alle produktene med mer solide materialer og forbedret produksjon, nettopp for å gi lengre levetid – så vi håper du merker forskjellen over tid.

Super lett å sette møblene i og gode…

Super lett å sette møblene i og gode glidlåser. Klarte seg fint i stormen Amy og venter nå å se hvordan den takker vinteren.

Hei,
Takk for hyggelig tilbakemelding. Så fint å høre at du er fornøyd med hvor enkel BAG´IN er å bruke, og at den holdt seg godt gjennom stormen Amy.
Vi håper den fortsetter å beskytte møblene dine godt gjennom vinteren også.

Dere bruker PostNord på…

Dere bruker PostNord på transport/levering. De er håpløse, regide, og null kundefokus.
Jeg som kunde får ingen valg i fbm. leveringsmåte, slik vi tidligere og med alle andre får. Varen ble levert til en henteboks der jeg måtte hente via App som ikke fungerte, og langt unna. Endte hele kjøpet ved at kjøp ikke ble hentet og kjøpet dermed kansellert. Ringte og møtte en person uten vilje til å hjelpe eller løse problemet. Bånn i bøtta service.

Hei,
Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Det er leit å høre at leveringen via PostNord ikke fungerte som forventet, og at du ikke opplevde å få hjelpen du trengte da du tok kontakt.
Vi tar denne typen tilbakemeldinger på alvor. Vi har hatt gode erfaringer med PostNord tidligere, men forstår at opplevelsen kan variere, og vi ser nå på løsninger for å tilby flere leveringsalternativer. Målet vårt er at alle kunder skal ha en enkel og trygg opplevelse fra bestilling til levering.

Kraftig solid utførelse

Kraftig solid utførelse. Lett å bruke. Fint med lufting.

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du er fornøyd med kvaliteten, brukervennligheten og luftingen på BAG´IN.

Rask levering og er helt imponert over…

Rask levering og er helt imponert over hva jeg fikk plass til i trekket Large. Jeg fikk plass til 2x1m spisebord, 8 spisestoler, 2 sofaer, en putekasse og en gigantisk grill + gressklipper. Kvaliteten virker god, og er spent på holdbarheten over vinteren.

Hei,
Takk for en flott tilbakemelding. Så imponerende å høre hva du fikk plass til i Large-trekket – det viser virkelig hvor romslig BAG´IN er.
Godt å vite at du opplever kvaliteten som solid. Vi håper den vil beskytte alt trygt gjennom vinteren.

Lett å montere

Lett å montere , og ser bra ut

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du synes BAG´IN er enkel å montere og ser bra ut.

Hurtig levering

Hurtig levering

3. oktober 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du er fornøyd med den raske leveringen. Vi ønsker deg og utemøblene dine en fin høst og vintersesong :) Alt godt

Meget bra!

Kjøpte XL utgaven. Utrolig romslig. God kvalitet og rask levering.

1. oktober 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du er fornøyd med XL-utgaven, og at du opplever både kvaliteten og leveringen som god.

Pakken kom fort

Pakken kom fort. Virker som robust trekk og lettvint å pakke bort møbler.

27. august 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at pakken kom raskt, og at du opplever BAG´IN som både robust og enkel å bruke.

Kvaliteten ser ut til å være bra

Kvaliteten ser ut til å være bra, men veldig stiv pris

25. september 2025

Hei,
Takk for ærlig tilbakemelding. Vi har nylig oppgradert alle BAG´IN-produktene med mer solide materialer og forbedret design, noe som dessverre har økt produksjonskostnaden noe.
Målet vårt er at kvaliteten skal forsvare prisen ved å gi lengre levetid og bedre beskyttelse for utemøblene dine.

Fungerer godt

Fungerer godt. Skulle ønske lappen var dobbelt så stor, eller mulig å bestille ulike str

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at BAG´IN fungerer godt for deg.
Vi tar med oss ønsket ditt om en større eller valgfri lapp videre – vi jobber kontinuerlig med å forbedre produktene basert på tilbakemeldinger fra kundene våre.

Rask og enkel effektuering av godt produkt.

Bestillingen gikk enkelt og greit via nettet og varen ankom kjapt etter et par dager.

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at bestillingen gikk enkelt og at varen kom raskt frem. Godt å vite at du er fornøyd med både produktet og prosessen.

Solid produkt

Solid produkt

23. september 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du opplever BAG´IN som et solid produkt.

Rask levering

Rask levering . Ikke brukt den ennå. Så det skal bli spennende.

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at leveringen var rask. Vi håper du blir fornøyd når du tar BAG´IN i bruk.

Fornøyd

Fornøyd. Kjapp levering

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du er fornøyd og at leveringen gikk raskt.

Veier altfor mye.

Det er ikke enkelt for en person (som ikke er en muskuløs mann som i reklamen) å hanskes med 10 kilo med overtrekk. Det ser enkelt ut i reklamen, men den kunne ha vært mer detaljert og virkelighetsbasert (kanskje vise en dame som skal bruke trekket for første gang, istedet for å vise en muskuløs mann som elegant slenger på trekket på en perfekt overflate). Da hadde jeg ikke bestilt trekket og hadde sluppet å betale frakt både ved bestilling og retur.

Hei,
Takk for at du delte opplevelsen din. Vi forstår godt at vekten kan oppleves som utfordrende – spesielt for de største modellene. Materialet er kraftig for å tåle vind, regn og snø, men vi ser at dette også kan gjøre produktet tyngre å håndtere alene.
Vi tar med oss tilbakemeldingen om reklamen og vil se på hvordan vi kan vise bruken mer realistisk fremover. Målet vårt er at alle kunder skal få et godt bilde av produktet før kjøp.

Anbefales!

Rask levering, bra produkt. Rommet langt mer enn vi trodde.

Hei,
Takk for hyggelig tilbakemelding. Så fint å høre at du er fornøyd med både levering og produkt, og at BAG´IN rommet mer enn forventet.

Har bare hatt den i en uke,men det var…

Har bare hatt den i en uke,men det var veldig greit å få plass til alle møblene og putene,er spent på om putene er like fine til vårsesongen.Får håpe at det ikke kommer mus inni der😊

24. september 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du enkelt fikk plass til alle møblene og putene i BAG´IN. Den er utviklet med tanke på både beskyttelse og ventilasjon, så vi håper alt holder seg like fint til våren.