Banner for Bagin.com

Bagin.comAnmeldelser

1 845

4,1

Ønsker ikke å ha med Bagin å gjøre pga dårlige oppleveleser fra tidligere for både meg og andre i familien. Når de allikevel fortsetter å sende meg reklame, forsøker jeg å avmelde meg fra slikt. Deres... Vis mer

Min Bag'in har jeg hatt i flere sesonger. Er rett og slett superfornøyd. I vinter var den blitt stygg av grønske og skitt. Jeg har også kjøpt 2 flasker til rengjøring og impregnering. Helt genialt. Al... Vis mer

Solid produkt, rask levering. Det ser lovende ut, det er første sesong. Bag’in rommer mer enn man skulle tro, Jeg bestilte 4 x 2 x 1. (fordi 3 x 2 x 1 var utsolgt). Siden det var rask levering, kunne... Vis mer

Mye kraftigere duk. Drar toppen over utesalongen min hver kveld hele sommeren, så den lever livet sit utendørs helr året. Kobler bunn og topp sammen for vinterlagring. Savner stroppene i hjørnene over... Vis mer

1. Utemøbler

BAG'IN – Outdoor Furniture Storage. Built to Last. BAG'IN is a Norwegian-designed outdoor storage system trusted by 60,000+ customers across Europe. We don't make ordinary furniture covers – we make a complete protection system engineered to handle the toughest climates on the planet. Born in Scandinavia, where winters are long, rain is relentless and wind doesn't take days off, BAG'IN was built to solve a real problem: outdoor furniture that gets destroyed by weather because there's no good way to store it. After six consecutive sold-out seasons in Norway, we launched globally – because if it works here, it works anywhere. Our product line covers three core needs: Nordic – Built for extreme weather and winter storage. Water column up to 25,000 mm, sealed zipper construction, ventilated airflow base, and structural tightening. Zero compromises. SunGuard – Developed for hot and sunny climates. UV50+ protection, air vents, and ventilated bottom to prevent heat buildup and fabric damage when you're away. Classic – A premium everyday cover for the summer season. Simple, reliable, and built to last. Every BAG'IN product is designed with the same philosophy: protect your investment, extend the life of your furniture, and make storage effortless. No ropes. No tarps. No mess. We've been featured on Norwegian national TV (TV2 Sommerhytta), endorsed by interior profile Halvor Bakke, and used by everyone from cabin owners to hotel rooftops like Sommerro in Oslo. Our showroom is located at Edvard Griegs Vei 1, Kolbotn, Norway. Our customer service team is reachable by phone and email – real people, fast answers. BAG'IN. Better storage. By design.

Bra

2k anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

(1 845)

112 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fikk ordren fort levert

Fikk ordren fort levert. Er veldig fornøyd med produkte😁

14. april 2026

Svar fra Bagin.com

Hei Birgit, fint å høre at leveransen kom raskt og at produktet innfrir :) God sommer!

Meget god kvalitet og veldig bra med…

Meget god kvalitet og veldig bra med tre stropper som en kan feste under som sikrer godt i vinden.

Svar fra Bagin.com

Hei Hilde, alle detaljer og rett og kvaliteten på hele produktet er oppgradert vesentlig siste årene. Veldig hyggelig å lese at din opplevelse at BAG´IN er så positiv. Ønsker deg en fin sommer :)

Feil varer

Har fått feil varer. Esken er korrekt merket men følgeseddel og varer tilhører en annen kunde.

Svar fra Bagin.com

Hei Ronny, her må lageret rett og slett ha gjort en pakkefeil eller liknende. Slik skal det selvfølgelig ikke være og vi beklager denne opplevelsen.

Levert som forventet

God tilbakemelding hvor pakken var til en hver tid.

Svar fra Bagin.com

Hei Hans Petter, tusen takk for hyggelig anmeldelse! :)

Lynrask levering

Lynrask levering. Synd den ikke kunne leveres direkte til Spania.

9. mars 2026

Svar fra Bagin.com

Hei Ivar, nå har vi lansert Bagin.com og kan levere direkte i hele verden :)

Har handlet hos dere før

Har handlet hos dere før, og «møbelposen» har vært i bruk utendørs gjennom flere vintere på Røros. Nå kjøpte jeg ny pose, superrask levering👍

9. mars 2026

Svar fra Bagin.com

Tusen takk for hyggelig anmeldelse, da merker du sikkert at hele BAG´IN produktet har fått en skikkelig oppgradering :)

Bagin revnet i vinden

Jeg kjøpte først en bagin som det viste seg å være feil på, og jeg fikk ny på reklamasjon. Denne har jeg brukt noen år frem til den revnet opp i vinden i dag. Kjente på stoffet og merket at det var helt morkent. Da jeg ringte kundeservice fikk jeg beskjed om at de var nye eiere og hadde byttet leverandør for at dette ikke skulle skje. På forespørsel fra meg om hva jeg kunne forvente om jeg kjøpte ny bag nå kunne de ikke si noe annet enn at det var 3 års garanti, og om den varte lengre var det vanskelig å svare på ettersom de har så lang erfaring med det nye materiale. Synes det er misvisende når de reklamerer med "Bag'in er laget av en robust, myk og tykk duk som er vanntett, og gir uovertruffen beskyttelse av utemøblene dine under alle forhold". Min bag er brukt i Bergen under beskyttede forhold og oppvartning tørt på sommerhalvåret, så synes ikke den lever opp til hva som er lovet på nettsiden. Desverre føler jeg meg tvunget til å kjøpe ny da jeg ikke har plass til møblene innendørs eller mulighet til en mer permanent løsning på kort varsel som jeg er avhengig av nå.

28. november 2025

Kjøpte bagin for noen år siden

Kjøpte bagin for noen år siden. Ble brukt til å dekke til møbler i Spania. Duken var ikke UV bestandig og gikk i oppløsning. Reklamerte innen tidsfrist. Fikk beskjed om at reklamasjonen ikke ble godkjent grunner konkurs og nytt navn. Advarsel, hold dere unna dette produktet.

27. november 2024

Positivt med rask levering.

Positivt med rask levering.
Det som ikke er så positivt, er at vi må kjøre 3 mil for å hente pakken i en pakkeautomat (15 km hver vei).
Postnord som leverer, kjører og leverer også post i butikk 100 m fra der vi bor.

14. oktober 2025

Rask og oversiktlig levering.

Rask og oversiktlig levering.
Kunne tenkt meg et annet hentested.

8. oktober 2025

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med rask og oversiktlig levering.
Vi tar med oss tilbakemeldingen om hentestedet – vi jobber hele tiden med å gjøre leveringene enda mer fleksible og praktiske for kundene våre.
Ønsker deg en fin dag videre.

Veldig bra produkt av super kvalitet og…

Veldig bra produkt av super kvalitet og god design, kjøpte XL god størrelse får plass til alle hagemøblene og div. Ting og tang samlet. Veldig fornøyd 😀

26. september 2025

Hei,
Tusen takk for en flott tilbakemelding. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både kvaliteten, designet og størrelsen på XL-modellen. Det betyr mye for oss at BAG´IN bidrar til å samle og beskytte hagemøblene dine på en praktisk måte.

Ble skuffet av produktet denne gang

Ble skuffet av produktet denne gang. Det fulgte ikke med oppbevaringsposer og glidelåsen fungerte ikke tilfredsstillende.

6. oktober 2025

Hei,
Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er synd å høre at du ble skuffet denne gangen. Vi har nylig oppgradert alle BAG´IN-produktene, noe som innebærer en mer kostbar produksjonsprosess med forbedret kvalitet og design.
Etter tilbakemeldinger fra kundene våre har vi også utviklet en større og mer solid oppbevaringsbag. Denne kan bestilles separat for de som ønsker en praktisk og holdbar løsning for oppbevaring.
Vi setter pris på tilbakemeldingen din – den hjelper oss å fortsette å forbedre produktene våre.

Oppbevaringsbager

Hei. Jeg har nå kjøpt 4 Bag in, en i hver størrelse. I 3 av dem fulgte det med oppbevaringsbager, men ikke i den siste som jeg mottok i forrige uke. Er det noe nytt at slike bager ikke følger med?

29. september 2025

Hei,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss beskjed. Vi har nylig oppgradert alle BAG´IN-produktene, og endringene innebærer en mer kostbar produksjon med forbedret kvalitet og design. I den forbindelse følger ikke oppbevaringsbagen lenger automatisk med, men vi har utviklet en ny og større oppbevaringsbag i høy kvalitet som kan bestilles separat.
Vi setter pris på at du allerede har valgt flere BAG´IN-produkter, og håper du blir fornøyd med forbedringene som er gjort.

Rask behandling

Varen jeg bestilte kom etter kun få dager:)

29. september 2025

Hei,
Takk for hyggelig tilbakemelding. Så fint å høre at du fikk varen raskt og er fornøyd med leveringen.
Vi ønsker deg og utemøblene dine en fin høst og vinter.