Beställde två Backzter på måndag, som låg i brevlådan på tisdag, helt otroligt snabbt. En var för liten, fick en ny, dagen efter och fick behålla den, som var för liten. Oerhört fin service utan krå... Vis mer
Fick min Backzter i förrgår och upptäckte att jag behövde en storlek större. Inga problem, efter att jag kontaktade dom och önskade en större storlek så fick jag utan extra kostnad en ny sele i poste... Vis mer
Testade produkten på jobbet idag. Känns utmärkt. Kan vara lite jobbigt runt armen men ryggen mår bättre. Hade problem med att få leverans. Något gick snett. Men skrev med Jonas på kundtjänsten och... Vis mer
Har handlat från många olika hemsidor genom åren och även haft kontakt med flera kundtjänster och denna var den tveklöst bästa! Blev chockad då jag dan efter min fråga ang. ny storlek och retur, fi... Vis mer
Backzter är en prisvärd och effektiv hållningsväst som även kan fungera som ett slags ryggstöd.
Fyrislundsgatan 50, 75446, Uppsala, Sverige
- kontakt@backzter.se
- backzter.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Kundservice jättebra o jättesnabbt svar…
Kundservice jättebra o jättesnabbt svar 🥰,, Jag hade råkat trycka på 2 st M, ville ha 1st S o 1st M,, skrev till kundservice vad som hänt o att jag ville byta den ena M mot en S,, de svarade jättesnabbt att de skickade en S till mig utan kostnad o jag behövde inte skicka tillbaka M utan kunde behålla dom!! De är guld värda så fint o snabbt bemötande , helt fantastiskt ❤️,, tänk om alla företag vore så måna om sina kunder 🙈🤪,, Tusen Tack än en gång // Viola
Mycket bra och lätt att ta på!
Mycket bra! Lätt att ta på och reglera.
Otroligt snabb leverans! Verkligen nöjd!
Är jättenöjd med produkten🌟👏
I was very pleased with my purchase
I was very pleased with my purchase. I needed a different size and I received the new one very quickly. The product I recommend also.
Jag har precis fått produkten så den…
Jag har precis fått produkten så den uttalar jag mig inget om. Ska ju pröva först.
Men ett seriöst företag skickar med följesedel eller liknande samt retursedel. Det gör inte ni, Backzster, vilket jag tycker är dåligt
Leveranstiden stämde helt
Leveranstiden stämde helt. Jag fick även snabbt svar på en fråga jag ställde. Selen känns avlastande på ryggen. Hoppas det håller i sig.
Lätt att göra beställning ,smidigt…
Lätt att göra beställning ,smidigt snabb leverans enkelt att betala.
Har ej hunnit prova varan så mycket men efter första dagen känns det bra.
Ha en trevlig och skön sommar / Karin
Testade produkten på jobbet idag
Hade problem med att få leverans. Något gick snett. Men skrev med Jonas på kundtjänsten och han löste problemet med detsamma och skickade produkten på nytt.
Hoppas att produkten ger att bra resultat.
Snabb leverans och hoppas på att…
Snabb leverans och hoppas på att produkten fungerar som utlovat
super ok kund service
Kundvänligt
Snabb hantering och professionellt bemötande
Otroligt bra service
10+
Snabb leverans, bra kvalitet och otroligt trevlig kundservice. Tack ska ni ha 👍
Snabb leverans
Jag hade råkat göra en felaktig beställning som rättades till jättefort. Mycket bra service och snabb leverans av produkt.
Passade perfekt 👌
Den gör ont strax under armhålan
Den gör ont strax under armhålan, kan vara så att ja spänner den för mycket. Annars fungerar de bra!