Backzter Sverige Anmeldelser

4,7

Beställde två Backzter på måndag, som låg i brevlådan på tisdag, helt otroligt snabbt. En var för liten, fick en ny, dagen efter och fick behålla den, som var för liten. Oerhört fin service utan krå... Vis mer

Fick min Backzter i förrgår och upptäckte att jag behövde en storlek större. Inga problem, efter att jag kontaktade dom och önskade en större storlek så fick jag utan extra kostnad en ny sele i poste... Vis mer

Testade produkten på jobbet idag. Känns utmärkt. Kan vara lite jobbigt runt armen men ryggen mår bättre. Hade problem med att få leverans. Något gick snett. Men skrev med Jonas på kundtjänsten och... Vis mer

Har handlat från många olika hemsidor genom åren och även haft kontakt med flera kundtjänster och denna var den tveklöst bästa! Blev chockad då jag dan efter min fråga ang. ny storlek och retur, fi... Vis mer

1. Helse- og velværebutikk

Backzter är en prisvärd och effektiv hållningsväst som även kan fungera som ett slags ryggstöd.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

bra kundtjänst och fick veta direkt att…

bra kundtjänst och fick veta direkt att jag kunde byta vara om den inte passa. Jag känner det är rätt storlek ,vilken nytta denna produkt gör och hur bra de känns visar sig ? Man kan inte ge upp direkt! god jul till backster.se

20. desember 2025

Handla inte här

Snabba med att fakturera via klarna. Inga beställningsbekräftelser, inget kvitto och ännu värre ingen leverans, däremot en faktura från klarna omgående. Svarar inte på mail. Nu hotar Klarna med att skicka till inkasso.

28. februar 2024

Dålig

Den är då dålig.Jag hade västen i 30 min och fick så stora märke efter den.Den skaver vid armhålet och man går ”skavsår” som svider sen.Rekommenderar inte.

1. november 2023

Beställde varsin till mig och sambon

Beställde varsin till mig och sambon, väldigt obekväma så retur fick det bli.
Idag fick jag lapp i brevlådan om att jag har ett paket att hämta ut på Ica. Visade sig vara min retur som kommit tillbaka, (dom har alltså struntat i att hämta ut det 🤔) dessutom att jag skulle betala 110 kr för att få ut det 😡Lämnade kvar det så det går tillbaks igen förhoppningsvis. Dåligt! Mailat och hoppas dom tar emot det nästa gång det kommer tillbaks.

25. mai 2023

Köpte en Hållningsväst

Köpte en Hållningsväst. Fick den i fredags.
Redan idag måndag börjar kardborrebanden att släppa.
Alltså dålig kvalitet!!!
Går inte att använda mera om man inte vill hålla på ta av och rätta till och sedan sätta tillbaks en gång i kvarten.

29. mai 2023