Ik had op de site wat meer info verwacht over wat precies het verschil is tussen alle soorten sitsmarts. Het bestellen en versturen ging allemaal prima; het was snel in huis. Ik heb de sitsmart gek... Vis mer

Merk dat backjoy mijn rug corrigeerd wat goed voelt Ga ik op een ( auto ) stoel of bank zitten met relatief zachte bekleding zakt de backjoy er iets in weg en gaat het corrigerende effect helaas w... Vis mer

I ordered a (new) Backpack. Order arrived on time. Delivery and packing were good. Unfortunately it was obviously previously used - there was even an old hat in it with moth holes. Disguting! So... Vis mer

Heb mijn stuitje gebroken en deze zitje heeft echt mijn leven gered. Kan weer normaal zitten, waar ik anders de hele tijd zo moeten liggen of op 1 kant van de bil zou moeten zitten en dat is erg vermo... Vis mer

1. Leverandør av fysioterapiutstyr

Verbeter je houding, verbeter je leven Be Active, Be Backjoy

3,8

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 16 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

3,8

Alle anmeldelser

23 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Absolutely Fantastic Customer Service - thank you!

The second time I have used this company. I lost my email with the codes from them but didn't realise until I urgently needed them. I dropped them a line thru their live chat feature and had what I needed in minutes. I was blown away by their efficiency and good customer care. A big thank you is deserved.

30. september 2022

Parfait !

Je suis absolument satisfaite de mon achat, produits de qualité et efficace (je ne ressens plus de douleurs dans le cou après être resté assise quelques heures) de plus la livraison a été ultra rapide !

5. september 2022

Ware nicht im Neuzustand

Ware nicht im Neuzustand. Auftragsstornierung wurde nicht angenommen. Kommunikation kommentarlos abgebrochen!

11. august 2022
Logoen til Backjoy.eu

Svar fra Backjoy.eu

Sehr geehrte Frau Pieper, wir haben Sie mehrfach gebeten, uns ein Foto des Produktes zu schicken, damit wir Ihre Meinung überprüfen können. Aber dann antwortest du nicht. Als Nachweis möchten wir ein Foto erhalten. Danke im Voraus!

Sportmat

Mooie sportmat besteld; deze voldoet geheel aan onze verwachtingen. Snelle levering en degelijke verpakking. De zoekfunctie op de internetsite is niet optimaal en de site kan wat duidelijker.

7. august 2022

delivery is slow

18. juni 2022
Logoen til Backjoy.eu

Svar fra Backjoy.eu

Hello Perisa, we are sorry to hear that you are not satisfied with our delivery time. Switzerland is a challenging country for us. Because it is not a EU country. We hope that you are satisfied with the product itself.

A good buy

I think it will be very good for me.
Already relieved my sciatic leg pain from back issues.
obviously, there are no miracles, but very useful to correct one's setting position.

14. juni 2022

Great...!

Great...!
Using this product for last 3-4 days and its good. Deliver and packaging was good!

24. mars 2022