Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Little Dutch campingbedje met matras aangekocht in olijfgroen. Het reisbedje is heel eenvoudig te monteren en handig op te vouwen. Bovendien is het stevig, comfortabel en het oogt mooi. Het was een ze... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Je suis déjà venue plusieurs fois chez BabyDeals car je vais devenir marraine, et je peux dire une chose : je recommande ce magasin à 100 % Toute l’équipe est vraiment au top. Les vende... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gestart op de website. Heel overzichtelijk, makkelijk in gebruik. Van bestelling tot levering, stipt, volgens afspraak. Fijne producten. Kleding zoals aangegeven op de foto's met duidelijke verklari... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

We hebben een buggy van ze aangekocht, kwam helaas wel met beschadigingen MAAR we werden wel snel geholpen en kregen zoals gevraagd een gratis regen hoes!. Buggy is heel gemakkelijk te gebruiken, alle... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Babyutstyrsbutikk

Om Babydeals

Skrevet av virksomheten

Autostoelen | Kinderwagens | Kinderkamers

Alles voor je baby, voor de laagste prijs

Met meer dan 50 jaar ervaring is Babydeals de specialist in alles voor jouw baby. Van complete babykamers tot kinderwagens en autostoelen: bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor de komst van je kindje. Van vertrouwde topmerken en eigen collecties.

Wij garanderen de laagste prijs. Vind je hetzelfde product elders goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug.

Deskundigheid en service die ontzorgt

Profiteer van persoonlijk advies en snelle levering uit eigen voorraad. Loopt je zwangerschap anders dan gepland? Dan nemen wij je aankopen kosteloos terug.

Altijd dichtbij

Met 15 winkels in België en Nederland, ruime showrooms en een webshop is Babydeals altijd in de buurt. Dankzij eigen logistiek leveren we razendsnel — vaak zelfs complete kinderkamers binnen een week.

Vind jouw winkel | Bekijk onze folder

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 4 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Respecteren eigen kortingen niet

Jammer van dit gebrek aan klantenservice. Ze geven en masse kortingsbonnen uit op elke beurs en in elke box met stalen die je kan bedenken, maar uiteindelijk zijn die in de winkel niets waard en beslist “de manager” dat de waarde van de bon toch heel wat lager is dan wat er letterlijk op geschreven staat. De bedoeling van hun bonnen is klanten winnen, maar zo raak je er alleen maar kwijt. Kijk maar ergens anders voor uw geboortelijst.

6. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Online bestellingen geven altijd…

Online bestellingen geven altijd problemen. Zo een sinterklaascadeau besteld. Moest normaal de week van 21/11 geleverd worden. Niks gehoord. Zelf contact opgenomen. Wordt ten vroegste 28/12 geleverd !!! Ook in de winkels was er geen voorraad dus geen sinterklaascadeau!
En dit is niet de eerste maal. Al meerdere malen problemen gehad. Ze zouden beter op hun site noteren dat het uitverkocht is dan!

5. desember 2025

Aanrader

Kinderkamer gekocht bij jullie.
Prijs-kwaliteit zeer goed!!
Zeer duidelijk plan om het in elkaar te zetten.
Levering ook top!

25. november 2025

Tout ok

Site clair et simple, commande facile. Envoi et réception rapide. Les articles sont parfaitement conformes. Que demander de plus ? Nous recommanderons chez Babydeals.

29. november 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Heel goed product, maar slechte levering

Heel goed product, maar de levering liep stroever. Op de site stond postcode ingevuld ipv plaats, waardoor DPD er ongeveer 5dagen over deed. Ook kreeg ik geen mail dat het pakket vastzat en heb ik zelf naar DPD gebeld om dit op te lossen.

17. november 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Wij hebben momenteel een geboortelijst…

Wij hebben momenteel een geboortelijst bij babydeals en alles loopt vlot enige nadeel is dat er soms producten in de lijst staan en hebben al 3 maal gehad dat deze dan uit het assortiment gaan dit is wel het jammere aan dat je de producten niet echt kan reserveren vooral als het bv. Een set is. Voor de rest zou het ook eenvoudig zijn als een persoon iets van je lijst koopt dat je zelf weet wanneer deze bij jou thuis toekomt hier krijg je zelf dus geen melding van enkel de persoon die de aankoop deed weet wanneer ze de post komen brengen.
Dit is zowat onze ervaring

20. november 2025

Beaba multiportions op voorraad

Beaba multiportions besteld. Deze waren in bepaalde kleuren nog op voorraad. Althans zo werd dit vermeld op de site. Na een week heeft mijn vriend gebeld naar babydeals. Hij kreeg te horen dat de levering volgende week zou zijn. De week erop heb ik zelf gebeld. Ik kreeg een man aan de telefoon die zeer ongeïnteresseerd liet weten dat de zending pas eind december geleverd kon worden. Toen ik liet weten dat dit dan verkeerd vermeld stond op de site , en zijn collega verkeerde informatie had gegeven viel hij in de herhaling dat de zending vertraging heeft en eind december pas geleverd kon worden. Geen empathie, oplossing , geen verdere opmerkingen van “goh, dat gaan we aanpassen op de site” niets.
Ik heb mijn geld terug gevraagd.
Bij Amazon exact dezelfde Beaba multiportions besteld, de dag erna hebben we ze ontvangen.

17. november 2025

Tevreden klant

Ik kocht een cadeautje voor mijn nicht haar pasgeboren dochtertje. Goede website, leuk aanbod en vlotte verzending! Would recommend :))

12. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv