Little Dutch campingbedje met matras aangekocht in olijfgroen. Het reisbedje is heel eenvoudig te monteren en handig op te vouwen. Bovendien is het stevig, comfortabel en het oogt mooi. Het was een ze... Vis mer
Se hva andre synes
Je suis déjà venue plusieurs fois chez BabyDeals car je vais devenir marraine, et je peux dire une chose : je recommande ce magasin à 100 % Toute l’équipe est vraiment au top. Les vende... Vis mer
Gestart op de website. Heel overzichtelijk, makkelijk in gebruik. Van bestelling tot levering, stipt, volgens afspraak. Fijne producten. Kleding zoals aangegeven op de foto's met duidelijke verklari... Vis mer
We hebben een buggy van ze aangekocht, kwam helaas wel met beschadigingen MAAR we werden wel snel geholpen en kregen zoals gevraagd een gratis regen hoes!. Buggy is heel gemakkelijk te gebruiken, alle... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Babydeals
Skrevet av virksomheten
Autostoelen | Kinderwagens | Kinderkamers
Alles voor je baby, voor de laagste prijs
Met meer dan 50 jaar ervaring is Babydeals de specialist in alles voor jouw baby. Van complete babykamers tot kinderwagens en autostoelen: bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor de komst van je kindje. Van vertrouwde topmerken en eigen collecties.
Wij garanderen de laagste prijs. Vind je hetzelfde product elders goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug.
Deskundigheid en service die ontzorgt
Profiteer van persoonlijk advies en snelle levering uit eigen voorraad. Loopt je zwangerschap anders dan gepland? Dan nemen wij je aankopen kosteloos terug.
Altijd dichtbij
Met 15 winkels in België en Nederland, ruime showrooms en een webshop is Babydeals altijd in de buurt. Dankzij eigen logistiek leveren we razendsnel — vaak zelfs complete kinderkamers binnen een week.
Kontaktopplysninger
Nora Tilleylaan 36, 2800, Mechelen, Belgia
- +32 (0)15 280 120
- vragen@babydeals.be
- babydeals.be
Har svart på 4 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima!
Snelle levering. Goed verpakt. Producten in perfecte staat!
Leuke site en mooie deals
Leuke site en mooie deals. Ook snelle levering. Hier ga ik nog dingen bestellen.
Zeer interessante prijzen
Snelle levering!
Wij bestelden een vriendje van Flow Amsterdam voor ons zoontje en het werd een dag later al geleverd!
Zeer snelle levering en kwalitatieve…
Zeer snelle levering en kwalitatieve producten!
Ik ben erg tevreden met dit bedrijf
Ik ben erg tevreden met dit bedrijf. Ik had een co-sleeper besteld die nog niet op voorhand was en ik heb het binnen de 2 weken toegestuurd gekregen. Bij meeste winkels duurt dit zeker tot een maand toe terwijl bij Babydeals dit niet het geval was.
snelle en vlotte levering
Snelle en perfecte levering
Snelle en perfecte levering
Bestelling via een duidelijke website.
goede klantenservice en snelle levering!
Rapide et efficace
Commande arrivée très vite .
Produit identique à la description
Tevreden, maar 1 minpunt
Ik ben over het algemeen zeer tevreden over het bedrijf.
Het enige minpunt is dat er soms op de website staat dat een product op voorraad is, maar dat je alsnog een aantal weken moet wachten tot het beschikbaar is in het magazijn voor verzending. Het zou handiger zijn als er “pre-order” bij zou staan, dan weet je dat de wachttijd langer kan zijn dan verwacht.
Geweldig
Geweldig! Beste prijs/kwaliteit op de markt vindt je bij Babydeals. Veel bij hen gekocht voor eerste kindje en nu tweede kindje op komst, doen wij hetzelfde. Talrijke aanbod van producten, snelle levering en gemakkelijk website om te navigeren. Een aanrader!
Laagste prijs tov andere babywinkels en…
Laagste prijs tov andere babywinkels en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel in Drogenbos.
Fijne ervaring
Fijne ervaring, breed aanbod van gekende merken tot minder gekende, ruim en overzichtelijk. De prijzen zijn niet altijd de goedkoopste, maar wel vaak het goedkoopst voor een bepaald product in vergelijking met andere winkels. Goede kwaliteit en goede service.
De beste BabyDEALS
We hebben een goede deal gedaan bij babyDeals! 170 euro voordeel op ons Doona kinderwagen. En 10 dagen voor beloofde leveringsdatum geleverd! We zijn heel tevreden:) we hebben ook een geboortelijst hier en ook nog een leuk cadeaudoos gekregen met handige spullen voor ons newborn :) dankuwel BabyDEALS!!
Bestelproces verliep heel vlot
Bestelproces verliep heel vlot, de prijzen zijn aantrekkelijker dan elders. Ik had een probleem van niet-levering, ttz het pakket werd enkele straten verder geleverd. De communicatie met Babydeals verliep zeer vlot en correct, ook al lang de fout volledig en alleen bij de koerier DPD. Ik kan deze winkel alleen maar sterk aanbevelen.
Wij hebben een fijne ervaring gehad met…
Wij hebben een fijne ervaring gehad met Baby-Deals. Het aanbod is ruim en overzichtelijk, met veel bekende merken en duidelijke productinformatie. Bestellen verloopt eenvoudig en de levering was correct en netjes verpakt.
De prijzen zijn niet altijd de goedkoopste, maar daar staat tegenover dat de service betrouwbaar is en de producten van goede kwaliteit zijn. Dat geeft een gerust gevoel bij het doen van een aankoop.
Al met al zijn wij tevreden over Baby-Deals en kunnen wij dit platform zeker aanbevelen aan ouders die waarde hechten aan gemak, kwaliteit en een betrouwbare service.
Mijn artikel kwam achter maar na…
Mijn artikel kwam achter maar na bevragen als het vroeger kon opgestuurd worden is dit gebeurd, top!
groot aanbod
groot aanbod, snelle levering met nalevering voor dingen die er niet op voorraad waren. Goede communicatie over nalevering
Kwaliteit
Kundig, vriendelijk, snelle levering en goede producten
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.