Se hva andre synes
Wj hebben 4 stuks Babboe Big Pro staan/in gebruik. * Onderdelen? Niet te koop! * Garantie? Géén! * Accell dealer Leenders - beschikbaarheid voor reparaties? Géén hulp! We hebben in eigen behee... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Babboe
Skrevet av virksomheten
Babboe, al 15 jaar dé bakfiets specialist
Babboe, de nummer 1 bakfiets wereldwijd, ontwikkelt al 15 jaar betaalbare en veilige bakfietsen. Voor iedereen is er wel een Babboe bakfiets die bij ze past.
Of het nu gaat om familie bakfietsen, hondenbakfietsen of zakelijke vrachtfietsen: Babboe weet wat jou beweegt. Een Babboe bakfiets maakt jouw dagelijks leven leuker en gemakkelijker!
Vragen?
Neem contact op met de Babboe klantenservice.
Links
Kontaktopplysninger
Koedijkerweg 12A, 3816 BV, Amersfoort, Nederland
- babboe.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Unterirdischer Kundenservice
Der Kundenservice ist einfach unterirdisch. Seit Wochen versuche ich, unser Lastenrad zu registrieren. Einfach nur zu registrieren. Ein Vorgang, der nach 5 Minuten eigentlich durch sein müsste. Inzwischen habe ich etliche Online-Formulare mehrmals ausgefüllt, viermal mit dem Kundenservice hin und hergeschrieben. Die Antworten dauern ewig und sind wenig bis gar nicht hilfreich. Wirklich ein Armutszeugnis. Nächstes Lastenrad gerne - aber nie wieder Babboe.
SÅ SVAR DOG !
Jeg forsøger endnu en gang at få afklaring omkring en reklamation/garantisag, da cyklen desværre ikke lever op til den forventede standard.
Det er særligt problematisk, da denne cykel er en ombytter i forbindelse med den massive tilbagekaldelse af over 100.000 plus cykler fra Babboe. Man skulle derfor forvente, at håndteringen af sådanne sager var både professionel og ansvarlig – men det har desværre ikke været tilfældet.
De danske leverandører virker ikke villige til at tage ansvar, og jeg har været nødt til selv at koordinere dialogen mellem parterne – det burde ikke være kundens opgave at fungere som mellemmand.
Men Babboe Danmark fralægger sig al ansvar hvad omhandler reklamation på ombytter cyklerne !
Derudover har vi tidligere spurgt ind til en kaleche til cyklen, som på daværende tidspunkt ikke kunne bekræftes. Nu fremgår det tydeligt på den danske hjemmeside, at kalechen er inkluderet til alle nye cykler. Derfor forventer vi naturligvis, at denne bliver leveret – men igen er det uklart, hvem der tager ansvar.
Samlet set en meget utilfredsstillende oplevelse præget af manglende ansvar, dårlig opfølgning og en kundeoplevelse, der på ingen måde lever op til forventningerne.
0/5!!! Probleem fiets! Geen hulp! Geen gehoor!
0/5!!! Nog steeds niet geholpen voor de terugroepactie! Alsook problemen met elektrische ondersteuning, gepiep en gekraak! Geen gehoor bij verdeler van het merk!
Het is dat ik een ster moet geven
Het is dat ik een ster moet geven, maar eigenlijk moeten ze in de min staan. Tijdens de periode dat je niet mocht fietsen redelijk up to date gehouden. Vriendelijke monteurs, dat dan wel, maar die konden niks doen aan de vraag die ik al had. Namelijk dat de ondersteuning niet altijd werkt en het schermpje ook met regelmaat niet. Ik ben nu zo'n 2 jaar verder en meerdere malen geprobeerd contact te krijgen, maar je krijgt ze heel slecht te pakken en anders iemand die slecht Nederlands spreekt en begrijpt en dus niet verder kan helpen. Berichten via mijn account gestuurd, maar nooit een reactie gehad. Als ik advies mag geven, nooit hier een bakfiets of accessoires halen, ga voor een beter merk!
Waardeloos bedrijf
Ik heb sinds november 2025 al contact met babboe. In hun systeem moet de bakfiets nog steeds overgeschreven worden op mijn naam (terwijl ik allang de eigenaar ben) zodat de bakfiets de nodige check kan krijgen. Ik heb netjes alle documenten, aankoopbewijs en bevestiging van de vorige eigenaar opgestuurd. Hier gaan echter al maanden overheen om deze administratieve taak te vervullen. Wat volgens hunzelf nodig is?? Er word ook helemaal niet meer gereageerd op mijn berichten. Ik vermoed dat ik kan fluiten naar die controle.
Possibly the company with the worst customer service
Possibly the company with the worst customer service I've ever dealt with.
I've been waiting for almost 2 years for Babboe to respond properly to the recall of my cargo bike. Usually they take at least 1 month to respond any of my emails to come back with the same reply or a little twist to their response without really addressing the issue or helping to resolve it.
There is never a supervisor or manager available who will respond personally to this mess of a service.
It's disgusting and no, I cannot recommend dealing with this company at all.
Het is dat je een ster moet geven..
Het is dat je een ster moet geven... Bij de omruilactie nieuwe bakfiets gekregen. Deze is kapot gegaan tijdens de garantieperiode. 5 keer een verschillend antwoord en zou al 3 keer worden teruggebeld, maar al 4 maanden niks. Babboe bakfiets gekocht 4 jaar geleden en uiteindelijk maar 2,5 jaar mee kunnen fietsen (eerst een jaar en 2 maanden niet mee kunnen fietsen omdat ze niet veilig waren en nu 4 maanden niet omdat er niks gedaan wordt wat beloofd is). Ik zou iets anders kopen, de service is echt mega onbetrouwbaar.
Nog nooit zulke slechte service gehad
Nog nooit zulke slechte service gehad. Na elke servicebeurt moet je weer bellen omdat iets niet goed is afgesteld en wordt afgestemd, op mails wordt niet gereageerd en duurt weken voordat je uberhaupt telefonisch door de wachtrij komt.
Al weken zonder bakfiets – probleem niet opgelost
In juli had ik een probleem met mijn Babboe bakfiets: het schermpje ging niet meer aan. Een monteur kwam toen langs en verving de controller. Nu, nog geen paar maanden later, is precies hetzelfde probleem terug.
Ik heb twee weken geleden de klantenservice gebeld en uitgelegd dat dit onder garantie hoort, omdat het dezelfde storing is. Sindsdien bel ik bijna iedere dag, maar ik krijg telkens hetzelfde antwoord: “het is doorgestuurd naar de juiste afdeling, u moet wachten.” Er is nog steeds niemand langs geweest.
Ik ben alleenstaande moeder en volledig afhankelijk van mijn bakfiets om mijn kinderen naar school te brengen. Nu moet ik elke dag met de trein, wat veel extra geld en stress kost.
Het is onbegrijpelijk dat een merk als Babboe zo weinig doet om vaste klanten te helpen. Het probleem was de eerste keer niet goed opgelost, en nu word ik al twee weken aan het lijntje gehouden.
Ik hoop echt dat Babboe dit serieus neemt en eindelijk verantwoordelijkheid toont.
Onderdelen besteld voor babboe city
Onderdelen besteld voor babboe city, totaal verkeerde onderdelen gekregen “hoor je aan de telefoon: ach hou die items maar” ondertussen 3 maanden later nog steeds niets ontvangen onderdelen of geld.
Katastrophal
Katastrophal! NIE WIEDER... für so ein Unternehmen Kein Kundenservice... Kauft irgendwo aber nicht bei denen... 3.000,00 Euro in den Sand gesetzt... Schlimme Erfahrung!!!!
Bakfiets is ideaal!! Maar koop er nooit geen van merk BABBOE
Wij willen graag onze babboe bakfiets verkopen nadat wij zelf er een paar fijne jaren mee hebben gereden (bakfiets aanrader met kleine kinderen) maar omdat deze van het merk BABBOE is geeft dat problemen met de verkoop.
Contact gehad met babboe dat wij graag een certificaat willen dat onze bakfiets veilig is...babboe herkent het framenummer niet en desbetreffende afdeling zou contact met ons opnemen 2 maanden geleden! Na herhaalde herinneringen vanuit onze kant nog altijd niets! BABBOE heeft een waardeloze klantenservice en doordat onze bakfiets het merk BABBOE draagt onverkoopbaar!
Zwaar teleurgesteld.
Ik had een bakfiets een tijd geleden gekocht. Ivm terugroepactie werd hij gecontroleerd. Hij was goedgekeurd! Vanuit babboe konden ze hem 'veiliger' maken gratis. Ik dacht prima! Ik heb hem een paar dagen geleden opgehaald... mijn accu is van 61% naar 15% in 27 minuten........ mijn voorrem trok naar links ... heb ik door een fietsenmaker na laten kijken bleek dat het pinnetje van de voorrem NIET in de bevestiging zat! En ik dacht dat ze mijn frame gingen verstevigen omdat de terugroepactie om het frame ging... mijn frame was njet verstevigd maat ik had een nieuw scherm er op zitten en nieuwe knopjes.. het lampje van het scherm in aan als het licht is maar als je de lamp aan doet omdat het donker is gaat het licht van het schermpje ook uit.... ze hebben vanalles tussen de velgen gedaan en als ik nou met de achter rem dan klinkt het of je 2 ijzers over elkaar heen schuurt. Ik ben zwaar teleurgesteld. Mijn fiets was goed en nou is het net of ik op de roestige locomotief van mijn oma fiets.
J’ai effectué un achat d’un accessoire…
J’ai effectué un achat d’un accessoire que j’ai finalement rendu car il manquait une pièce pour le monter (et qu’il n’avait plus en stock)
Ils ont reçu mon retour il y a plus de 2 semaines et je n’ai toujours pas reçu mon remboursement.
Ils ne répondent pas non plus à mes relances.
Je ne suis pas la seule dans cette situation, c’est du vol. Le montant avoisine les 250€ tout de même !!!
Wanneer wordt mijn bakfiets gekeurd, deze staat al 1,5 jaar stil....
1 van mijn twee Babboe emax bakfietsen staat al 1,5 jaar stil, de andere is na 1 jaar stilstand eindelijk goedgekeurd. Meerdere malen heb ik gevraagd hoelang het duurt voordat ook mijn tweede bakfiets zijn keuring krijg, ik hoor niets van Babboe. Ik heb een kleinschalige buitenschoolse opvangen ben van de bakfietsen afhankelijk, inmiddels is dit buiten een groot ongemak ook een behoorlijke schadepost geworden (moest uiteindelijk tijdelijk een andere bakfiets financieren...
Waardeloos bedrijf!!
Waardeloos bedrijf!!! Koop geen Babboe!!! Beter lopen of openbaarvervoer dan een Babboe.
Recall Inquiry Not Adressed for nearly 2 years
I have been waiting for a reply to my ticket regarding the recall for over a year. It was submitted 14 October 2024. It's an absolute scam of a company (or whatever is left of it).
Hele goede service
Hele goede service. Natuurlijk is het heel vervelend dat het allemaal lang heeft geduurt,maar op zich is dat logisch met zo'n grote terugroepactie. Een maand geleden is m'n oude bakfiets opgehaald, en 2 weken geleden is mijn splinternieuwe bakfiets bezorgd. Zonder enige kosten. We hebben heel veel jaren plezier gehad van de oude bakfiets en dan nu een hele nieuwe BABBOE. We zijn er heel blij mee! Bedankt voor deze topservice!
Slechtste ervaring met en bedrijf in 10…
Slechtste ervaring met en bedrijf in 10 jaar! Ook mijn bakfiets was onderdeel van de terugroepactie. Eerst maanden de fiets niet beschikbaar want mogelijk problemen. Dan maanden wachten op een deftige compensatieregeling. En dan begon het pas.
Ik kon mijn framenummer niet meer lezen. Geen probleem ik moest foto's doorsturen en zij zouden me contacteren, ... niet dus. Na overloos heen en weer gebel laten ze me vrolijk weten ah, maar dan moet je dit formulier invullen die ik via een link kon vinden. Ja link ging nergens naartoe. Na weer maar eens aan de telefoon gehangen te hebben kreeg ik te horen dat ik de NL link moest volgen en niet de BE link die ze hadden toegestuurd ... En je raad het, alle info die ze reeds van me hadden moest ik opnieuw invullen.
Nog een paar weken wachten en ja hoor ik kwam in aanmerking en de voucher was er 1 voor bedrag x. Wilde ik weten hoe ze aan het bedrag kwamen, dit stond in hun FAQ (met link). Leuk, alleen in de verste verte niks hierover in hun FAQ. Na weer wat gemail een uitleg gekregen. Helaas geen compensatie voor de maanden dat we de fiets niet konden gebruiken. Alle aangekochte accessoires? Waardeloos ...
Nu goed voor omruiling gekozen. Hun partner ging contact opnemen. Dit ging gelukkig snel, maar we kregen 2 datums en ze zouden 24u op voorhand laten weten welke het was en de dag zelf een tijdslot. Niks meer ontvangen en zo stonden ze onverwacht voor de deur.
Een maand na ophalen, nog steeds geen voucher ontvangen (die zouden we per mail enkele dagen nadien krijgen). Niet dus. Weer in de wachtrij bij helpdesk. De uitleg? Ah ja die instructies kloppen niet. Je moet ons de ophaalbevestiging mailen ...
Goed gemaild, voucher in het bezit een nieuwe fiets kiezen dan.
80% van de fietsen waar je tussen kan kiezen is niet beschikbaar. De omschrijvingen zijn half in het Duits. De links "click hier voor meer uitleg draaien meer uit op pagina niet gevonden dan iets anders.
Kortom, blijf weg van babboe, blijf weg van hun andere merken Raleigh, Winora, Koga, Ghost en Haibike. Geef dit bedrijf geen euro van je centen en raad iedereen hetzelfde aan.
Spijtig dat je geen 0 sterren kan geven
Eerst kregen wij de melding dat het onveilig was om onze bakfiets verder te gebruiken, aangezien er een kans was dat het frame kon breken. Hierdoor moesten wij meer dan zes maanden wachten op een vervanging, zonder dat er enige tussenoplossing werd aangeboden.
Toen we uiteindelijk onze nieuwe bakfiets geleverd kregen, stonden ze plots aan onze deur zonder enige vorm van voorafgaande communicatie. Gelukkig waren we op dat moment thuis.
De "nieuwe" bakfiets bleek totaal niet in orde. De remmen werkten niet naar behoren en de motor had te weinig vermogen, waardoor er amper ondersteuning was. We kregen geen antwoord op onze mails, waardoor we uiteindelijk op eigen initiatief naar een fietsenmaker zijn gegaan om alles in orde te laten zetten.
Na acht (!!!) maanden kregen wij plots een e-mail om te polsen wanneer een technieker kon langskomen om eens naar de fiets te kijken. Wij zijn verbijsterd dat men na zo'n lange periode nog de moed heeft om contact op te nemen. Net wanneer je denkt dat een bedrijf niet dieper kan zinken, weten ze je opnieuw met verstomming te slaan.
Hierbij richt ik mij tot andere mensen, potentiële klanten die overwegen met dit bedrijf in zee te gaan: BLIJF WEG VAN DIT BEDRIJF. Bespaar jezelf frustratie en ergernis. Er zijn genoeg andere merken die degelijke bakfietsen aanbieden en waar je als klant niet als laatste wordt behandeld. Spendeer je geld aan een kwalitatieve bakfiets, niet aan dit schroot!
Dit hele verhaal heeft twee jaar geduurd, en we blijven het herhalen tegen vrienden, familie en kennissen: blijf zo ver mogelijk uit de buurt van dit bedrijf!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.