1. Dameklesbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Tøj og sko bliver indkøbt på messerne i Milano, Paris og København og er et udsøgt udvalg fra den internationale modeverden. Den ekspertise, og det gode kendskab til kunderne vi har opbygget igennem mange år, benytter vi os af i BA10. Vi tilgodeseer den enkeltes behov og videreformidle alle de informationer, og den feedback vi dagligt modtager fra kunderne i butikken. Det betyder at vi kan vejlede vores kunder grundigt og dagligt skaber erfaringer med tøjet og med kunderne. Vores sikkerhed i forbindelse med salg er i top, og skulle der være spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

1,5

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Frarådes! Svindel

Returnerte varer for nesten 5000 kr. Varene ble hentet ut 24. oktober og jeg har fortsatt ikke mottatt tilbakebetaling i dag 3. desember. Butikken svarer verken på e-post eller telefon. Forholdet vil bli politianmeldt. Fraråder butikken på det sterkeste. Ren svindel.

4. desember 2019

Alt perfekt

Takk for stor tålmodighet og utrolig god hjelp til en nordmann.
Utolig hurtig levert til Norge. Varen i perfekt stand og pakken ble sendt som jeg ønsket.

15. mai 2013

God oplevelse

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Jeg har handlet flere gange på Ba10, og har også en enkelt gang sendt varen retur - pengene blev indbetalt på min konto med det samme. Så alt i alt kan jeg bestemt anbefale Ba10

7. mai 2013

Super handel

Hurtig levering fra dag til dag, og fint med lille hilsen fra butikken på postkort. kan kun anbefalde at handle hos BA10

29. april 2013

Hurtig og professionel handel!!

Jeg har for første gang handlet ved Ba10 og det kan varmt anbefales, bestilet vare på en overskuelig hjemmeside om aftenen, og 2 dage efter havde jeg min vare med posten - det er bestemt ikke sidste gang jeg handler i Ba10

25. april 2013
Vis anmeldelser på alle språk. (507 anmeldelser)