Nous avions acheté un robot de piscine Wibot chez eux. Il a eu un souci et ne fonctionnait plus (problème de batterie). Nous avons pu le renvoyer et nous l’avons récupéré réparé. Top service ! Merci... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb al vaker iets gekocht hier. De eerste keer ging er iets mis met het transport. De communicatie was top. Toen het artikel arriveerde was het stuk. Na een melding gemaakt te hebben is er geli... Vis mer
Selskapet har svart
Commande d’une piscine Intex Graphite 6x3m le 25 février 2026. Malgré plusieurs mails, téléphones et messages Whatsapp, je n’ai à ce jour aucune nouvelle. Cela fait donc bientôt 2mois pour un produi... Vis mer
Selskapet har svart
Fijne uitleg gehad over de warmtepomp, op advies toch een iets zwaarder model genomen. Zodat ik mijn water snel warm kan stoken wanneer ik afreis na Spanje. Er was ook nog eens de mogelijkheid in Span... Vis mer
Selskapet har svart
AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.
Diamantstraat 8 / 397, 2200, Herentals, Belgia
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nous avons attendu 10 jours pour avoir notre article et non deux comme mentionné sur le site . Aucun mail, aucun suivi de l’article, aucune réponse à mes nombreux messages … Bref même si j’ai bien reçu l’article, je ne suis pas contente niveau communication et SAV !

Svar fra Azzurapool.com
Fijn online bedrijf en ook goede service! Aanrader Hier heb je nog contact met echte mensen.

Svar fra Azzurapool.com
Ik heb het item dat reeds 8 dagen besteld en betaald is, nog altijd niet ontvangen en na een email te sturen ook geen respons respons gekregen.
Ik wordt in het ongewisse gelaten….

Svar fra Azzurapool.com
Ik had hier een warmtepomp en afdekzeil besteld. Beide bleken ondanks dat het op de website stond, niet op voorraad te zijn. Na enig telefonisch contact waarbij ik aangaf de warmtepomp echt voor het weekend nodig te hebben, kreeg ik op tijd alsnog een warmtepomp geleverd. Maar gezien de bestelde warmtepomp niet op voorraad was, kreeg ik zonder bijbetaling een krachtiger model toegestuurd. Dat is service!
Op het afdekzeil moest ik wel een aanzienlijke tijd wachten. Maar al met al ben ik tevreden met de service.

Svar fra Azzurapool.com
Echt een topservice! Ik had een zwembad besteld wat helaas door een fout van hun leverancier toch niet meer te krijgen was. Ze hebben er echt alles aangedaan om hem toch nog te kunnen leveren. Dat is niet gelukt, maar ik kreeg een heel net voorstel voor een alternatief. De communicatie was vlot en top, en ook echt heel servicegericht. Hier kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Svar fra Azzurapool.com
Correcte en zeer competitieve prijzen met een mooi en uitgebreid aanbod maar…
Op het vlak van levertermijnen en vooral communicatie gaat het naar wat anno 2025 de verwachtingen zijn compleet mis.
Bestelling geplaatst van 3 artikelen waar bij alle 3 de artikelen vermeld werd dat de levertermijn 1-2 werkdagen was.
Na het plaatsen van de bestelling complete radiostilte en geen verzending.
Ettelijke pogingen via chat op website , whatsapp , mail en telefoon bleven allemaal onbeantwoord.
Het begon als bedelen of stalken aan te voelen..
Tot plots uit het niets, via whatsapp, ik een bericht kreeg dat mijn 3 producten in 2 zendingen aan mij bezorgt zouden worden.
1 zending werd verstuurd en kreeg ik ook correct aan , inclusief track and trace.
2de zending geen enkel (administratief) spoor en kwam ook nooit aan.
Opnieuw complete radiostilte en geen enkele update of uitleg.
Na meer dan 1 maand na de originele besteldatum en spijtig genoeg moeten “dreigen” met een ingebrekestelling kwam er binnen de minuut een reactie op de mail en kreeg ik zonder enig probleem mijn resterende saldo teruggestort.
Dit stond nog dezelfde dag op mijn rekening.
Dus samenvatting voor mij is :
bestel enkel als de termijn van levering niet van belang is en je niet wakker ligt van in het ongewisse te blijven over de status van je bestelling.
2 van de 3 bestelde producten heb ik na heel wat aandringen correct gekregen en voor het 3de heb ik na nog meer aandringen ook correct mijn geld terug gekregen , weliswaar meer dan een maand en een ontelbaar aantal onbeantwoorde berichten later.

Svar fra Azzurapool.com
Nous avons commandé et payé un filtre complet de piscine en remplacement du nôtre en date du 4 juillet 2025. Ils garantissaint une livraison entre deux et quatre jours.
Suite à un appel de notre part le 10 juillet la commande était soi-disant partie et arriverait le lendemain mais rien, j'ai renvoyé un mail le 13 juillet... la commande partirait à cette date... toujours rien! Actuellement plus aucune réponse à rien et une piscine hors d'usage depuis le 4 juillet!
Fuyez cette société!
Nathalie DEPIENNE

Svar fra Azzurapool.com
Super tevreden van ons Bestway zwembad. Heel vriendelijk aan de telefoon en super service via whatsapp.
Grondzeil werd op hun kosten achteraf nog bij geleverd.

Svar fra Azzurapool.com
Order placed and paid on July 9th (ref 50642510). According to the web site, the part is in stock. Nothing received on July 22nd. No answer when using the chat. No answer on the phone...
On July 29 I succeeded placing a phone call and could cancel the order and get a refund.

Svar fra Azzurapool.com
1 week geleden de warmtepomp W'eau Mini Power 20 - 5 kW besteld. Tot op heden heel tevreden. Ons zwembad bevat ongeveer 11.000 liter water en de warmtepomp verwarmt het water met 1 graad per 2 uur.
De installatie en bediening is heel simpel.

Svar fra Azzurapool.com
Update van onderstaand verhaal. Krijg 22-07 18.29 uur een mail, bestelling geannuleerd, terugbetaald...geen bericht vooraf ofzo, echt goede communicatie.. van 2 naar 1 ster nu .. 13-07 een trafo voor mn zwembad robot besteld. Levertijd vlgs de site 1 a 2 werkdagen. Dan verwacht je je item toch woensdag wel te hebben, uiterlijk donderdag. Het is nu maandag 21-7, en op de site staat nog steeds alleen maar: bestelling ontvangen. Al een tweetal mails aan besteed(donderdag en vrijdag), geen reactie. Dan maar een whatsapp, krijg je te horen 'als het u te lang duurt kan ik uw geld terug storten.., dat wil ik niet, ik wil mn item.. Kunt u het dan vrijdag opsturen, reactie 'komt goed' . Nou, niet dus.. Voor mij de eerste en gelijk de laatste keer geweest.

Zeer tevreden
Snelle levering en perfect wat gevraagd was
Nu de filter nog installeren

Svar fra Azzurapool.com
Op zondag heb ik een Smoby huisje besteld via de website van Azzurapool. De levertijd werd aangegeven als 1-2 werkdagen – precies de reden waarom ik voor dit bedrijf heb gekozen, omdat mijn zoontje op vrijdag jarig was.
Halverwege de week heb ik geprobeerd contact op te nemen via de chat en WhatsApp, maar daar kreeg ik geen enkele reactie. Uiteindelijk heb ik gebeld en kreeg ik de toezegging dat het huisje op vrijdag geleverd zou worden. Vrijdag kwam en ging, zonder levering of update. Na opnieuw bellen kreeg ik excuses en de belofte dat het huisje op zaterdag zou worden bezorgd.
Helaas is ook dat niet gebeurd. Op de verjaardag van je kind moeten zeggen dat zijn cadeau er nog niet is, is allesbehalve leuk. Inmiddels zijn we een week verder en heb ik nog steeds niets ontvangen, noch een update gehad over wanneer ik het wél mag verwachten.
Voor mij was dit helaas een teleurstellende ervaring met Azzurapool, zowel qua service als communicatie.

Svar fra Azzurapool.com
Service is uitstekend. Ik had een zwembad warmtepomp die op de site vermeldde dat er wifi verbinding mogelijk was maar bleek onjuist. Kosteloos werd er een weau geleverd en de oude meteen weer mee teruggenomen. Super!💪💪💪

Svar fra Azzurapool.com
Wij hebben een paar weken geleden de W’eau mini 5 kW warmtepomp gekocht bij Azzurapool. Ik had de klantenservice nog een vraag gesteld, kreeg direct antwoord en de pomp werd met 2 dagen geleverd. De pomp werkt zonder bypass en maakt weinig geluid. Wat een topper!

Svar fra Azzurapool.com
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.