Nous avions acheté un robot de piscine Wibot chez eux. Il a eu un souci et ne fonctionnait plus (problème de batterie). Nous avons pu le renvoyer et nous l’avons récupéré réparé. Top service ! Merci... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb al vaker iets gekocht hier. De eerste keer ging er iets mis met het transport. De communicatie was top. Toen het artikel arriveerde was het stuk. Na een melding gemaakt te hebben is er geli... Vis mer
Selskapet har svart
Commande d’une piscine Intex Graphite 6x3m le 25 février 2026. Malgré plusieurs mails, téléphones et messages Whatsapp, je n’ai à ce jour aucune nouvelle. Cela fait donc bientôt 2mois pour un produi... Vis mer
Selskapet har svart
Fijne uitleg gehad over de warmtepomp, op advies toch een iets zwaarder model genomen. Zodat ik mijn water snel warm kan stoken wanneer ik afreis na Spanje. Er was ook nog eens de mogelijkheid in Span... Vis mer
Selskapet har svart
AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.
Diamantstraat 8 / 397, 2200, Herentals, Belgia
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Service was prima alleen de levering ging in eerste instantie niet goed.al en al wel goed opgelost.

Svar fra Azzurapool.com
SLECHTE COMMUNICATIE, ik heb na het plaatsen van de bestelling 4 weken niets van hun gehoord, ze reageerden ook niet op mail. Pas nadat ik had aangegeven dat ik een reactie wenste, gaven ze aan dat de koop geannuleerd werd en dat ze het geld zouden terugstorten. Dit moet ik nu nog even afwachten

Svar fra Azzurapool.com
Op zoek naar een vervangpomp voor de intex spa kwam ik op deze site terecht. Bestelling verliep vlot maar gebrekkige communicatie over status van de verzending. Na een week telefonisch contact opgenomen om te vernemen dat het item uit stock was.

Svar fra Azzurapool.com
Zeer goeie en snelle service, zelf als er een artikel niet op de website staat zorgen ze ervoor dat ze het toch kunnen leveren.
Dikke 10

Svar fra Azzurapool.com
We hebben een bestelling geannuleerd omdat we toch graag een andere spa wilde hebben. De medewerker heeft ons fijn geholpen. Dit is al de tweede goede ervaring die we hebben met dit bedrijf. De eerste keer bestelde we een warmtepomp voor ons zwembad, daar was wat vertraging in de levering maar ook toen heeft een medewerker zijn best gedaan om alles goed te laten verlopen. Het gaat niet om het foutje (dat kan altijd gebeuren) maar wel hoe deze opgelost wordt, dat maakt een bedrijf betrouwbaar.

Svar fra Azzurapool.com
Het was makkelijk te vinden op de website.
Duidelijke instructies erbij
Sinds ik hem heb ben zeer blij.

Svar fra Azzurapool.com
Dit is mijn eerste ervaring met deze webshop.
Deze is zeer overzichtelijk en heeft daarnaast een goede zoekfunctie. Vond de door mij gezochte artikelen snel terug.
Prima prijzen en daarnaast werden de bestelde artikelen ook nog eens snel geleverd.
Een zeer goede eerste ervaring dus.

Svar fra Azzurapool.com
Commande n°25103639 payé en ligne et jamais reçu le colis.

Svar fra Azzurapool.com
Die man is aardig overspannen geloof ik. Ik belde waarom ik een email krijg naar 5 dagen dat mijn bestelling geannuleerd was. Niks meer niks minder zonder enige uitlegging waarom. Ik belde die beste man op, en krijg gelijk een grote mond. Enz enz smoesjes dat die alles alleen moet doen en dat hij geen oplichter was. Na een half uur telefoon gesprek, adviseerde ik dat niet zo behandeld wil worden dat hij dan maar snel moet stoppen of personeel moet aan nemen. Afgesproken dat hij een nieuwe pomp zou op sturen die ineens wel op voorraad was. Na 5 dagen nog steets niks binnen of op gestuurd. Heb die man een bericht gestuurd waar mijn pomp bleef, dat het namelijk nog niet was op gestuurd. Wanneer dat gebeurd. Hij lees het bericht maar. Andwoord terug krijgen Ho maar. Eind van de middag kreeg ik een email via dat paket is op gestuurd. Vervolgens heb ik nog 5 dagen moeten wachten.

Svar fra Azzurapool.com
Als je ze belt dan helpen ze heel goed en je krijgt dan ook de spullen die je voor de jacuzzi moet hebben

Svar fra Azzurapool.com
Na het geven van een slechte review ben ik gebeld.
Die persoon heeft mij e.e.a. uitgelegd over waarom zaken verkeerd zijn gelopen. Met die info ben ik goed geholpen. We hebben een goede afspraak kunnen maken. Die slechte review trek ik daarom in en ben voor het vervolg erg tevreden.

Svar fra Azzurapool.com
Comme beaucoup d'autre avis, vu malheureusement après mon expérience. Aucun envoi de colis ( un robot zodiak RS 0800 affiché a 399€) commandé le 14/07/2025, pourtant disponible et livrable en 1 à 2 jour d'après le site.
Au premier appel téléphonique la personne de contact m'a prévenu d'un retard et que le colis serais livré la semaine prochaine mercredi 22/7/2025.
Bien sur le 29/07/2025 toujours pas de colis ( robot toujours disponible sur le site 5 en stock mais le prix affiché est de 599€ au lieu des 399€ lors du passage de ma commande )et nouveau appel a la société. On m'informe que le colis vas partir le lendemain 30/07/2025.
Je tien aussi a préciser que la personne de contact qui gère les appels téléphoniques n'est autre q'un callcenter indépendant de Azzurapool.
Au vu de la mauvaise expérience d'autre personnes.
Je demande un remboursement.
A suivre...
Je ne peux que aider d'autre futur acheteurs a ce méfier et a fuir ce site malhonnête.
S.N

Svar fra Azzurapool.com
Na een vervelende start waarbij het beloofde niet kon worden nagekomen zijn we netjes geholpen en is alles goed gekomen

Svar fra Azzurapool.com
Mijn bestelling kwam langer dan verwacht binnen, omdat de producten die ik besteld had niet op voorraad waren. Ik kreeg gauw een reactie via de mail en het is opgelost! Ik had ze keurig in de doos binnen ontvangen. Ben er super tevreden mee! Echt een aanrader!

Bestellung wurde storniert

Svar fra Azzurapool.com
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.