Azor Bike B.V. Anmeldelser

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

AZOR levert aan Bakfiets.nl het frame…

AZOR levert aan Bakfiets.nl het frame voor de bakfiets CargoBike Cruiser Long Steps. Terwijl er een garantie van 10 jaar op dit frame staat, is het frame van mijn bakfiets ( gekocht in 2018 ) tijdens het fietsen midden in Amsterdam doormidden gebroken. Er ontstond een zeer gevaarlijke situatie.
AZOR ... niet aan beginnen !!

5. september 2025

Azor Carolina opafiets

Ik heb de Azor Carolina opafiets met een kruisframe. Een hele aparte, mooie, fijne en degelijke Nederlandse fiets. Fietst licht. Geen minpunten. Veel keuzemogelijkheden voor maatwerk. Het duurt wel even (in mijn geval een maand) voor hij geleverd wordt.

22. september 2025

Azor vlieland stadsfiets met voorrek

Azor vlieland stadsfiets met voorrek. Ik fiets er al een paar jaar op zonder gebreken.
Wel vind ik dat de fiets heel zwaar is en daardoor fiets ik best langzaam. Het is me nog al n gewicht dat ik mee zeul. Mogelijk zouden andere tandwielen het fietsen lichter kunnen aanvoelen.

21. desember 2024

Ik heb een Azor fiets

Ik heb een Azor fiets. Ik merk niks van een robuuste vooroorlogse kwaliteit. Het bagagerek, de voordrager, zou een gewicht van 25 kilo moeten kunnen dragen. Ik ben ondertussen al aan mijn vierde rek. De vorige drie zijn allemaal na een half jaar gebroken of gescheurd. Terwijl ik maar af en toe gebruik maak van het rek. Ik heb een mand vastgemaakt aan het rek en vervoer mijn hond van 15 kilo. Ik heb Azor gebeld, ze kunnen me niet helpen en weten ook niet waarom het rek steeds afbreekt.

31. august 2024

Prachtige fiets om te zien

Prachtige fiets om te zien, maar vanaf het begin alleen maar ellende gehad met de ondersteuning die uitvalt. Probleem wordt niet opgelost door Azor. Uiteindelijk na iedere keer terug te zijn gegaan naar de fietsenmaker voor oplossingen is het uiteindelijke antwoord, de garantie is voorbij, je doet het er maar mee. De fiets had uiteraard omgeruild moeten worden na 2x terug en het niet oplossen van het probleem, maar daar wordt niets van aangetrokken. Uiteindelijk resultaat; een mooie fiets die iedere keer uitvalt, accu die oplaadt wanneer ie er zelf zin in heeft en nu helemaal niks meer doet. We hebben een nieuwe elektrische fiets aan moeten schaffen die het vanaf het begin perfect doet. Voor ons nooit meer een Azor fiets.

8. august 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis