Ich erwarte hier keine Wunder, aber ich freu mich über so Kleinigkeiten wie 5 oder 10 Euro Gewinn, die ich dann für den nächsten Abend aufbewahre. Manchmal rutsche ich natürlich auch ins Minus, aber i... Vis mer
Ich hab nicht mehr die besten Augen, deshalb ist mir wichtig, dass Schrift und Symbole klar sind. Hier passt das. Kein wirres Hintergrundbild, das alles überlagert, sondern ruhige Farben. Ich kann die... Vis mer
Ich hab meiner Frau gezeigt, wo ich spiele, weil ich da offen sein wollte. Sie ist eigentlich gegen Glücksspiel, aber nachdem sie gesehen hat, dass ich kleine Beträge nutze und die Seite übersichtlich... Vis mer
Twindor casino | 15 000 zł + 500 FS + x2 punkty!
Polen
- ayini.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Andre kikket også på
Withdrawal to card took 2 days, acceptable
I requested withdrawal on Monday afternoon, got the money on my card Wednesday morning. Not instant, but acceptable. They sent an email when they processed it, so I knew it was on the way. No hidden fees from their side, only my bank’s usual charge. I can live with that.
I weirdly enjoy reading their game descriptions
Each slot has a short description and I sometimes read them before playing. They’re not overly salesy, just summarizing features. Helps me decide if I’m in the mood for something volatile or chill. Small touch, but I like it.
Honestly, I just like the sounds
Sometimes I play muted, but other times I enjoy the silly slot tunes and win jingles here. They’re not too aggressive or annoying. Makes it feel like a little arcade at home.
Tournament Chat Is Hilarious
Joined a slot tournament and there was a little chat a few of us used. People were joking about their bad luck, posting fake prayers to the RNG gods. It turned what would be a boring grind into something oddly social.
Yderst tilfreds
Utrolig flot side, dejligt udvalg både af deres egne designs og af costum plakater! Hurtig levering og dejlig kvalitet! Kan varmt anbefales!
Lækker webshop med noget til enhver…
Lækker webshop med noget til enhver smag.
Kan varmt anbefales ☺️
Top kvalitet
Top kvalitet. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Ayini
God kvalitet
Super god service. Jeg har lige modtaget mine nye plakater, som er i virkelig fin kvalitet. Det bliver ikke sidste gang, at jeg køber hos ayini.dk