Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg købte nogle ark til print af label til nogle medaljer og havde lidt svært ved at hitte ud af hvordan de skulle printes, men fik virkelig god hjælp da jeg ringede. Det må simpelthen være verdens sø... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte bla. 24.4x10mm labels i folie, her er gennemskæringen ikke helt iorden på hele arket. Det betyder desværre at flere labels ikke kommer af arket i et helt stykke. Yderligere blev jeg noge... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super fin virksomhed, der giver dig mulighed for at designe og printe dine egne labels af forskellig slags, uden det koster en halv arm. Deres onlineprogram til at designe de forskellige labels er... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Klistremerkeprodusent
  2. Utskrift av egendefinerte etiketter
  3. Digitale utskriftstjenester
  4. Trykkeri- og skilttjenester
  5. Trykkeritjenester
  6. Leverandør av butikkutstyr

Skrevet av virksomheten

Avery er markedsledende leverandør af etiketter til ethvert tænkeligt formål, og tilbyder gratis software til design og print. Se mere her.

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Hurtig ekspedition

Let at finde, det jeg havde brug for.

3. september 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for jeres anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder os, at I nemt fandt det, I havde brug for 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God anbefaling af produkt til vor…

God anbefaling af produkt til vor anvendelse

25. august 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Mange tak for din flotte anmeldelse Sven! Det er skønt at høre, at både kvaliteten og servicen levede op til dine forventninger 🙌

Alt som forventet

Alt som forventet

1. september 2025

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg har stadig ikke modtaget mine…

Jeg har stadig ikke modtaget mine etiketter med eget tryk og nu er arrangementet slut og jeg kan ikke bruge dem længere. Men pengene er trykket

30. august 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tak for din feedback, Rikke – og vi er virkelig kede af at høre, at dine etiketter ikke nåede frem i tide til dit arrangement. Det er naturligvis ikke den oplevelse, du skal have hos os.
Jeg har skrevet dig en mail, jeg kan se din pakke ligger hos et pick up point.

Super kundeservice af Marianne👌

Jeg fik simpelthen bare fremragende service.

12. august 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Mange tak for din flotte anmeldelse, Klaus! Vi er rigtig glade for at høre, at servicen levede op til dine forventninger 🙌

Super service…

Super service og gode kvalitetsprodukter. Jeg kan kun anbefale at handle her. Priserne er rimelige og der er hurtig levering. Tak til alle i kundeservice.

7. august 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Jesper! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både service, kvalitet og levering – det er lige sådan, det skal være 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Avery Nordic har det jeg skal bruge

Avery Nordic har det jeg skal bruge og var kvik til at levere

31. juli 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Birgit! Det glæder os, at du fandt det, du havde brug for, og at leveringen gik hurtigt 😊

Hurtighed helt perfekt. Tak

Hastigheden ved leveringen var super. Tak for det

4. august 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Lindy! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering 🚀

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service. God kvalitet og hurtig forsendelse.

28. juli 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Mange tak for din flotte anmeldelse, Jesper! Det glæder os, at du oplevede både god service, høj kvalitet og en hurtig levering 🚀

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nem at finde frem til etiketten jeg…

Nem at finde frem til etiketten jeg skulle bruge og hurtig levering fra Tyskland

25. juli 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Hans Aage! Det er dejligt at høre, at du nemt fandt den etiket, du skulle bruge, og at leveringen gik hurtigt.

Vi sender faktisk mange af vores produkter direkte fra Danmark, men enkelte specialvarer kommer fra vores centrallager i Tyskland. Vi gør altid vores bedste for, at det hele når hurtigt frem 😊

Stor tillid

Med den service som Avery Nordic tilbyder sine kunder på deres hjemmeside til labels design osv. findes der nok ingen virksomhed som kan leve op til Avery Nordic's kvalitets niveau samt alt vedr. net-handel er kun til højeste tillid og meget hurtig levering.

7. juli 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Inge! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever både vores service, kvalitet og levering som noget helt særligt. Vi sætter stor pris på din tillid og de flotte ord 😊

Hhurtigt og nemt

Hhurtigt og nemt! Kan godt anbefales.

3. juli 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Andrus! Det er skønt at høre, at alt gik hurtigt og nemt – og tak fordi du vil anbefale os 😊

Excellent service

Excellent service, fast delivery

9. juli 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på din ros af både service og levering – det betyder meget 😊

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Varen var i orden men UPS var ikke!

Varen var i orden men UPS var ikke!
Avery bruger et forfærdeligt postfirma UPS, som ikke informerer eller informere forkert om forsendelser ligesom de ikke er til at komme i kontakt med. Sporingen sagde at varen havde ventet på mig i 4 dage, men besked fra UPS sagde den var forsinket. Da jeg hentede den, skulle prøve flere numre fra mails før der var bingo i pakkeshoppen.

5. juli 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tak for din anmeldelse ⭐ og for at dele din oplevelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med selve varen, men vi beklager meget de problemer, du har haft med leveringen via UPS📦.

Det lyder virkelig frustrerende med den manglende og forvirrende information, og vi forstår godt din utilfredshed. Vi tager din feedback med videre, da vi løbende vurderer vores samarbejdspartnere – og det er vigtigt for os, at hele oplevelsen lever op til forventningerne, også leveringen.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis noget driller, så hjælper vi gerne hurtigt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fede produkter til fornuftige priser

Jeg bestilte nogle klistermærker med firmalogo på. De var relativt hurtigt fremme, og de er af en rigtig god kvalitet til prisen.

30. juni 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med både leveringstiden og kvaliteten på dine klistermærker med logo – det betyder meget for os 😊

Kvaliteten er i top.

Kvaliteten er god.
Prisen er for høj.

25. juni 2025

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tak for din anmeldelse, Thomas – og for de 4 stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten.

Svar fra Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner! Hvor er det skønt at høre, at alt var helt perfekt 😊

Sofie

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv