Banner for Jysk Energi A/S

4. Leverandør av fornybar energi
  5. Solenergileverandør

Om Jysk Energi A/S

Skrevet av virksomheten

Hos Jysk Energi er vi din pålidelige strømleverandør – til private, erhverv, foreninger og offentlige kunder over hele Danmark.

Læs mere om Variabel Strøm

Vi har været en stærk aktør på det danske energimarked siden 1923 og er solidt forankret i Vestjylland. Uanset om du bor i Holstebro eller Hillerød, kan du få strøm fra os – og du kan stole på, at vi leverer værdi, service og grøn energi, der passer til dine behov.

Hos Jysk Energi betyder det, at vi er pålidelige og altid til at stole på. Vi tilbyder ikke kun el, men en personlig og kompetent rådgivning, så du kan vælge den bedste strømaftale til din situation. Vi gør os umage for at sikre, at du får den højeste værdi som kunde – både når det gælder pris, service og rådgivning .

Jysk Energi

Når du vælger Jysk Energi, vælger du en partner, der er der for dig, både i dag og i mange år fremover.

Vi ønsker ikke bare at levere strøm, vi ønsker at samarbejde med dig om at finde den bedste løsning for dig – både nu og i fremtiden.

Så hvis du er på udkig efter en pålidelig strømleverandør med en stærk historie, personlig service og grøn energi, er vi her for dig.

Jysk Energi

Vil du følge priser og forbrug helt gratis og uden reklamer, har vi vores app ello.

Den kan downloades her.

Vi er til at tale med.

Skrevet av virksomheten

For dig som kunde kan det være svært at vælge, hvem der skal levere strømmen i din stikkontakt.
Hos Jysk Energi synes vi, at der er brug for nogen, der bare er knalddygtige til at sikre dig en ordentlig elaftale – uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Nogen, som er store nok til at give dig en ordentlig og kompetent rådgivning om el, uden også at skulle kloge sig på fyringsolie eller mobilabonnementer.
Og samtidig små nok til at give dig en personlig, nærværende og tilgængelig betjening.
Nogen som ikke synes, at kundeservice er noget, der skal leveres på mail om en uge. Som du også kan få fat i på telefonen, når du er blevet kunde – og ikke kun, når der skal sælges en aftale.
Nogen, som siger tingene, som de er. Som ved, hvad de taler om. Og som holder ved, til du har forstået alt det med småt.
For os er det nemlig det, jysk energi handler om.
En elleverandør, der er til at tale med.

Det er dit valg!

Hos Jysk Energi bliver du aldrig fanget!

Vi har ingen gebyrer og ingen binding - Du kan flytte selskab når som helst, uden omkostninger for dig

Kontaktopplysninger

Spar med Variabel Strøm

Tilpas dit elforbrug til de billigste timer og dermed spare penge💡

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

1k anmeldelser

Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Tilbakemelding g

Raskt og enkelt

24. februar 2025

Hej Janne

Mange tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Vi sætter stor pris på, at du havde en hurtig og enkel oplevelse i forbindelse med vores tilmelding.

Kontakt os endelig, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål.

Hav en god dag.

Kenny
Kundekonsulent - Jysk Energi

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har ikke bedt om tilrrandør

Har ikke bedt om jer som leverandør

8. juni 2024

Hej Jesper,

Det er ærgerligt, du sidder med en oplevelse af, vi har tilmeldt dig uden dit samtykke. Det beklager vi.

Du har i forbindelse med underskrivningen af din lejekontrakt skrevet under på, at du inden 14 dage før indflytning skal have oprettet en elaftale med leverandør efter eget ønske, ellers vil din udlejer oprette en elaftale med Jysk Energi, så de er sikret, at der er en aktiv elaftale i dit navn på adressen fra lejemålets opstart.

Vi håber, du vil prøve os af som elleverandør. Vi gør os altid umage for at hjælpe dig, fordi vi gerne vil samarbejde med dig i mange år. Så ring eller skriv endelig, hvis du har nogen spørgsmål eller tvivl.

Vi har ikke binding på vores aftaler, så ønsker du ikke, at fortsætte hos Jysk Energi, har du mulighed for at vælge en anden leverandør.

Du ønskes en rigtig god dag.

Katrine
Kundecenterchef - Jysk Energi

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En meget hurtig og korrekt overflytning sammen med en venlig og god betjening.

En meget hurtig og korrekt overflytni

25. september 2023

Hej Lars,

Vi vil gerne takke dig for den positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at vores service har levet op til dine forventninger, og at du er fuldt tilfreds.

Din feedback er værdifuld for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Du ønskes en god dag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super og reel kundeservice og ikke lang…

Super og reel kundeservice og ikke lang ventetid på telefonen.

29. november 2022

Kære Louise,

Mange tak for din gode anmeldelse.
Det er dejligt du deler din oplevelse med os.

Hav en rigtig god dag.

Helt fantastisk behandling

Helt fantastisk behandling, absolut anbefaling herfra da jeg er imponeret over deres gode kundeservice

19. september 2022

Hej Kurt,
Mange tak for din anmeldelse
Vi er meget glade for at høre om din oplevelse med vores kundeservice!

God dag.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mega dårlig kundeservice

19. april 2022

Kære Birte,

Vi er kede af, at du desværre synes dårligt om vores kundeservice.
Vi stræber altid efter at forklare forskellen på acontoopkrævning samt opgørelser på aller bedste vis.
Vores afregningsform er med en opgørelse samt ny aconto, og vi kan desværre ikke tilbyde dig noget anderledes end det.
Vi må beklage, at vores afregningsform ikke passer til dine ønsker.

Du ønskes en god dag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Grundig personlig svar på mine spørsmål

15. mars 2022

Hej Roger,

Mange tak for din anmeldelse her på Trust Pilot. Det betyder meget for os, og dejligt du fik svar på dine spørgsmål.

God eftermiddag til dig.

Bedre smilene kundeservice ☀️

13. juli 2021

Hej PSO

Tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glad for.

Hvor er det bare dejligt at høre at du igennem telefonen kan mærke vores smilende kundeservice. Vi håber det gode smil smitter :)

Rigtig god dag.

Kundeservice - Jysk Energi

Vis anmeldelser på alle språk. (1 450 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv