Avancia er et treningssenter med stor bredde i treningstilbudet, flinke og hyggelige instruktører og godt miljø for folk i alle aldere. Har vært medlem siden åpningen for snart 14 år siden, og setter... Vis mer
Veldig bra miljø, gode ansatte og ikke minst et viktig samlingspunkt for oss i nærmiljø. Eneste grunn til at jeg ikke gir Avancia 5 stjerner kommer av for dårlig kvalitet på mye av utstyret som er m... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Avancia Skedsmokorset ble etablert i 2006 og har siden den tid vært ett av Norges største sentre. På hele 4000m2 tilbyr vi sal og sykkeltimer, personlig trening, innendørs klatrevegg hvor vi arrangerer aktivitet for alle samt kurs med dyktige instruktører, eget rom med watt-sykler, InBody testmaskin for kroppsanalyse, 02 testing, klinikk med terapeuter for behandling, skjønnhetspleie, kurs og konferanse, shop og kafe, seniortrening, kampsport og utleiemuligheter for happenings som bursdager og kickoff.
Industriveien 4, 2020, Skedsmokorset, Norge
- 64 83 51 70
- resepsjon.skedsmo@avancia.no
- avancia.no
Det er bare å stå på
Det er bare å stå på, vi holder ut og venter og håper dere får åpnet dørene for trening
Et besøk og du er hekta 😍
Supert treningssenter for store og små. God variasjon på timer og medlemmer. Lyst og luftig. Positive, behjelpelige og blide folk som jobber der. Fantastisk lekeplass 👏👏👏
Avancia Skedsmokorset 🙏
Avancia Skedsmokorset er helt klart i toppen av treningssenter i Norge, makan til ansatte, PT'er, daglig leder og hyggelige medlemmer skal du lete lenge etter 🙏 Hit kan du komme og føle deg hjemme ❤️
Super bra treningsstudio.
Fantastisk treningssenter med gode muligheter for alle aldersgrupper.
Fantastisk treningssenter med gode treningsmuligheter til både styrke og saltimer. Fine lyse trivelige saler for styrke og kondisjon.
Men kanskje det aller viktigste. En meget kompetent ledelse i Magnus og hans medarbeidere og personlige trenere som gjør Avancia til sted der man bare gleder seg til og komme tilbake til.
Må også nevne at det er et fantastisk godt miljø. Har aldri opplevd annet en hyggelige medlemmer i alle aldere.
De tar også spesielt godt vare på alle de spreke seniorer som er medlemmer der.
Jeg vil anbefale Avancia til alle som ønsker og trene på et senter
Flott og trivelig
Flott og lyst senter, blide ansatte og godt miljø for alle typer mennesker
Stort senter med masse tilbud og parkering!
Stort og velstyrt gym med mange ulike timer, klasser og kurs. Høy kvalitet på de ansatte (PT). Masse parkering, tilbyr vask av bil mens du trener og barnepass for de som trenger det. Veldig godt miljø blant de som bruker senteret. Her får du mye for pengene.
Veldig bra og hyggelig treningssenter
Best på miljø!
Best på miljø!
Godt treningstilbud, og trivelige mennesker.
Dårlig lagt opp i krisesituasjonen og…
Dårlig lagt opp i krisesituasjonen og betalingsform (ved at alle må støtte dere med frys) og ikke får tilbakebetalt trekk for den måneden som man ikke fikk trent

Svar fra Avancia Sport Center AS
Gammelt medlem, i dobbel forstand.
Jeg har vært medlem siden Avancia åpnet, altså snart 14 år! Har alltid funnet timer/aktiviteter som har passet aktuelt treningsbehov, alltid møtt hyggelige og flinke instruktører og andre ansatte. Håper det ikke varer for lenge til dere kan åpne igjen, for selvdisiplinen er dårlig og formen dalende! Med håpefull hilsen, Siri Mo
" Avancia ditt andre hjem "
Avancia er et særdeles bra treningssenter. De har mange gruppetimer som gir et helt annet og bedre utbytte av treningen. Det er grupper for ethvert behov. Instruktørene er hyggelige og positive, det smitter over på deltagerne. Jeg opplever at medlemmene blir sosiale og positive overfor hverandre på en måte jeg ikke har funnet på andre sentre. Da jeg begynte reklamerte de med
" Avancia ditt andre hjem" ........Det utsagnet kan jeg støtte.
Det er en stor glede å komme på trening…
Det er en stor glede å komme på trening hos Avancia, Skedsmokorset. Betjeningen er alltid blide og imøtekommende. De har ett brett utvalg av saltimer og stort lokale med mye treningsapparater.
Hyggelig treningssenter
Hyggelig treningssenter. Godt tilbud med varierte saltimer. Anbefales!
Supert treningssenter med ALT inkludert veldig bra miljø
Stort senter med mange saltimer, spesialklasser, klatrevegg og drøssevis av apparater og frivektområder. Superhyggelig miljø - masse bra folk - både de som trener der og ikke minst de som jobber der. Veldig flinke PT-er. Har trent her i mange år og er superfornøyd!
Hyggelige ansatte og godt utvalg av mulige aktiviteter
Flott med et lokalt senter med hyggelige ansatte og et godt og variert aktivitets-tilbud. I tillegg til studio og sykkel- og saltimer kan man delta på ute timer samt benytte watt-rom for sykling.
Bra treningssenter
Bli, hyggelige og hjelpsomt personale. Flinke instruktører og bra seminarer man kan være med på hvor man lærer om kosthold og trening i kombinasjon. Lyse og fine lokaler med alt man trenger av utstyr. God plass. Et ekstra pluss er badstua!!!
Mitt treningssenter
Jeg er meget fornøyd med mitt treningssenter, også de som jobber der. Har hvert medlem siden senteret åpnet. Og vil fortsette med det😊
Treningssenter du blir værende på!
Treningssenter med et spesielt godt miljø, typisk preget av at "nabolaget" trener der - mange kjenner hverandre fra før. Veldig hyggelige ansatte som er veldig servicebevisste. Dyktige instruktører/PT'er som er godt forberedt til saltimer og avtaler. Godt mangfold av timer og fine fasiliteter. For bra til å bytte ut med et annet senter rett og slett!
Beste treningssenteret😁
Har trent her i årevis og stortrives😁Senteret er stort og luftig, og det er et svært bredt tilbud, du finner garantert noe du vil trives med her😊Det er mye happenings som salmaraton, PT grupper av alle slag og A- team om du ønsker en ekstra utfordring😊Det er rom for alle uansett om du er topptrent eller utrent😉Det er høy kompetanse hos de som jobber her og vi som medlemmer tar gjerne en kaffe i sofaen etter trening😊Just love it♥️