Se hva andre synes
Hier kun je beter niets bestellen! Er wordt onjuiste informatie verstrekt, waarna ik het product retour heb gestuurd. Zij hebben het product retour ontvangen, maar hebben nu na bijna 30 dagen n... Vis mer
Selskapet har svart
Product incompleet geleverd. Mist aantal bevestigingsmaterialen. Betreffende zakje was ook al open. 2x mail gestuurd, geen respons. Advies bestel ergens anders, bij de bekendere shops, dan maar p... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
nooit meer , beter ergens anders kopen
onbeschoft, niet klantvriendelijk en eigenlijk geen zin in verkopen
Supersnelle levering
Bestelling gedaan maar was dringend. Ze hebben geleverd binnen 24 uur wegens de spoed dat ik had gevraagd. Dank u .
Alles past perfect
Dakdragers thule zwart.
Dit is pas een slechte voordeelshop
Dit is pas een slechte voordeelshop. Niet bestellen wat het is een zooitje en je krijgt alleen maar domme chagerijnige mensen aan de lijn terwijl je alleen je product waar je voor betaald heb wil ontvangen.
Nooit meer bij dit soort slechte webshops. Dit soort shops moeten ze gelijk dicht gooien. Bah vieze mensen zeg.
Product incompleet geleverd
2x mail gestuurd, geen respons.
Advies bestel ergens anders, bij de bekendere shops, dan maar paar euro meer betalen.
Let wel op autovoordeelmarkt is maar een website naam bedrijf is Remenko met meerdere sites
Reageren totaal niet op een…
Reageren totaal niet op een garantie-claim.
Winkel is gesloten, en zo zouden ze online meer service kunnen bieden, echter zijn ze niet bereikbaar en op mails reageren ze niet.
Not worth it
After 2 weeks items not shipped even though when ordering they were "ON STOCK/OP VORRAD" and "DELIVERED NEXT DAY/MORGEN THUIS". No reply to emails at all. 45 min wait on the phone.
Slechtste service ooit!
Een cruise control gekocht voor mijn auto. Zou dmv een opzetstekker heel makkelijk te monteren zijn. Dit werkte niet en na heel veel keer bellen en proberen (9/10 x werd er niet eens opgenomen en ook niet teruggebeld als dit beloofd werd). Uiteindelijk een afspraak gemaakt om langs te komen en dat zij hem alsnog in zouden bouwen. Na een uur gereden te hebben ben ik uiteindelijk met 2 papiertjes + een kapot kapje van de auto naar huis gegaan… want ze hadden geen tijd. deze papieren hadden gewoon naar mij gemaild kunnen worden… hiervoor geen enkele compensatie gekregen terwijl dit toegezegd was. Bedrijf is nu al dagen niet te bereiken. Telefoon gaat niet eens meer over.
Ik kan je 1 advies geven: koop hier niks!
Set dakdragers besteld
Set dakdragers besteld. Levertijd op site:m 6 werkdagen. Inmiddels 2 weken verder. 1ste mail werd beantwoord. 'Sorry , had l binnen moeten zijn, zullen leverancier contacten." Ondanks herinneringsmail al week niets meer gehoord. Volgende week maar weer bellen. Tot nu toe dus SLECHTE ervaringen met deze zaak.
Zeer slecht
Zeer slecht. Leveren weken later dan ze aangeven. Geven aan op voorraad, levering 1 tot 3 werkdagen en adverteren daarmee op marktplaats en op hun site.
Ook als ze weten dat het niet meer op voorraad is, passen ze dit niet aan en gaan dooret verkopen.
Daardoor ben ik in de moeilijkheden gekomen, weken gewacht op een dakkoffer die ik nodig had.
Snel, goed adequatt
Snel, goed en tegen een concurrendr prijs
Reageren snel op chatten en mail en komen dd gemaakte afspraken direct ba
Uitstekende service
Had een vraag over het inbouwen van radio’s, kreeg al snel een reactie dat zij dit helaas niet meer doen. Ik heb niets op de website gekocht maar Thijs van der Sluis heeft veel tijd voor mij genomen om mij te helpen. Hij heeft zelfs andere bedrijven gezocht en benaderd zodat zij mij verder konden helpen! Echt de beste service. Bedankt Thijs!
Prettige en persoonlijke communicatie
Fijn dat er communicatie was over de bezorging, zodat ik wist wat ik kon verwachten. Het 'tweede kans' product voldeed aan de verwachting, behalve op één punt. Autovoordeelshop stelde voor dit punt op te lossen of geld terug te krijgen. Prima service.
Iets later.
Door de drukte in december, duurde de levering van mijn producten iets langer.
Maar ben erg blij dat alles keurig is afgehandeld.
Bedankt.
Bijna 2 weken wachtend op mijn…
Bijna 2 weken wachtend op mijn bestelling, krijg ik een bericht dat er iets niet leverbaar is Endstra de rest eindelijk verzonden wordt. Een oplossing en of ik mijn geld terug krijg of een gelijkend product..... dat blijft allemaal onbekend.
Ze zijn best wel prijzig en ik adviseer dan ook. Ga gewoon langs als het perse moet. Anders zou ik het bij Ali bestellen, duurt misschien 1 week langer, maar het scheelt je meer dan de helft.
Trage levering
Trage levering, je moet constant zelf emailtjes sturen om te vragen waar je product blijft, drie keer je bestelde product komt [... datum] en drie keer sorry vertraagd.
Nooit weer de Autovoordeelshop.nl. Dan maar een tientje duurder voor een Thule dakdrager en bij de concurrent gekocht.
Uitstekende service
Het niveau van klantenservice wordt pas echt zichtbaar op het moment dat er iets niet goed gaat. De communicatie tijdens het gehele traject en de aangedragen oplossing waren uitstekend.
Zeer goede service
Zeer goede service. Thijs blijft rustig en zorgt dat het goed komt.
Prima service
Prima service, en snelle persoonlijke communicatie bij vragen.
Prima bedrijf!
Prima bedrijf!
Alles op tijd geleverd, de werknemers waren zeer attent en vakkundig!
Al mijn vragen werden duidelijk en juist beantwoord!
Goede levering en service
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.