4,0

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,0

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zonnewering

De zonnewering op mijn F31 had een perfecte pasvorm! Had nog wat vragen over de montage en overige dingen, ben telefonisch ontzettend goed te woord gestaan en de service bevalt me goed, er wordt gied meegedacht met de klant.

28. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Levering was goed en screens passen…

Levering was goed en screens passen goed.
Nadeel: verkeerde clips erbij en 1 van de screens laat los omdat de clip niet goed is.
Klanten service gemaild en meteen een mail terug of ik de instructie goed had gelezen.
Volgens een ander bedrijf private schades moest het van buiten naar binnen geplaatst worden maar dat werkt niet echt als de clips loslaten.
Met veel moeite moest overlegd worden of ze mij goede clips mochten toesturen.
Ik ga hier niet op wachten en heb bij winparts de juiste clips besteld die ik de volgende dag in huis had, en prompt zonder terugkoppeling kreeg ik clips van sunniboy, voor het zijraam 2 te weinig om het goed vast te zetten.
Met 2 klemmen van winparts het screen voor het achterraam vast kunnen zetten.
Wel een heel gedoe door een slechte klantenservice.

Nu zag ik idd ook nog eens de gele logo’s van sunniboy staan, deze staan niet op de foto, dus een tegenvaller.
Nu heb ik het linker zonnescherm voor mijn achterzijraam recht kunnen buigen en het is nog maar de vraag of ik een andere krijg want ik had het gedaan terwijl de clips loslieten

20. juni 2024
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Misleidend over de witgele logo's op de schermen

De kwaliteit van Sonniboy suncreens (materiaal en pasvorm) is prima. Echter blijken de zijschermen voorzien van zichtbare witgele logo's. Deze worden nergens getoond op productfoto's en dat vind ik niet OK. Ik heb hierover gemaild maar het antwoord dat ik ontving is: "Helaas kunnen wij hier niks aan veranderen". Volgens mij is het een kwestie van nieuwe foto's maken en op je webshop uploaden. Ik vind het echt triest als je zo je spullen moet verkopen. Dat is zo 1980.

10. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sinds 2018 hebben wij dit geplaatst in…

Sinds 2018 hebben wij dit geplaatst in onze nieuwe auto. Gelukkig nooit meer klagen van onze 3 kinderen die de zon in hun ogen krijgen. Zelfs met 130 kunnen de ramen open en blijven de schermen zitten. Bij de volgende auto schaf ik ze weer aan.

4. november 2023

montageclips laten los

De schermen zijn prima en passen goed, probleem zit in de plakstrips voor plakken goed ontvetten dit heb ik ook gedaan met als resultaat dat de lijm strip goed vast zit in de auto maar dat de clip van de lijm strip loslaat. Sonniboy verwijst naar de leverancier en de leverancier verwijst naar de montage voorschriften (ontvetten). Beide willen niet nadenken over een betere oplossing jammer!! De leverancier Winpart laat zich van zijn goede kant zien en stuurt nieuwe clips. Maar voor een duur product als Sonniboy lijkt het nergens op dat de leverancier Winparts hiervoor op moet draaien. Conclusie voor nu is niet kopen maar ramen tinten..

11. august 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Leverbaar binnen 1 werkdag??

Leverbaar binnen 1 werkdag is niet het geval; pas na 3 dagen (!!) kreeg ik een mail met de mededeling dat mijn zonneschermen "begin volgende week" binnen zouden zijn, dat was een dikke week later.

In tijden van snel handelen en snel leveren is dit niet erg netjes en duidelijk vind ik.

Een tegemoetkoming in welke vorm dan ook was niet bespreekbaar met de klantenservice van Sonniboy.

10. august 2016
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv